Reklama

Reklama

Scooby-Doo 2: Nespútané príšery

  • Slovensko Scooby-Doo 2: Príšery vypustené (viac)
Trailer

Tentokrát sa protivníkom kamarátov stane maskovaný zločinec, ktorý proti nim poštve obyvateľov mesta a naviac oživí najrôznejšie monštrá a duchov. Fred, Daphne, Velma, Shaggy a Scooby majú veľký problém, nielenže na nich útočí hlásateľka, televízia, ale aj všetci zločinci v podobe duchov, ktorých kedysi pochytali. Shaggy a Scooby sa musia činiť... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (178)

Flopik 

všetky recenzie používateľa

Oproti 1 to je o niečo horšie ale až tak strašné mi to nepríde.Ja mám proste Scoobyho rád a preto dám tie 4 hviezdy.Film ma bavil nenudil som sa a občas som sa aj zasmial. Shaggy sa mi zase nemierne páčil :) bol vtipný a celkom to uhral.Scooby dostal priestor a musím povedať že oprávnene pretože bol super. Musím povedať že toto zoskupenie sa i páči viac ako to druhé . ()

tommy187 odpad!

všetky recenzie používateľa

Po absolútne zbabranej jednotke som dal šancu dvojke a dosť som sa sklamal. Jednotka mala oproti tomuto inteligentný humor, film aspoň ako-tak držal Rowan :). Ale tento film nemal žiadneho "spasiteľa", ktorého prítomnosť pridala jednu hviezdičku, naopak tu som hlavne za herecké výkony (nechcem krivdiť tým trápnym vtipom) strhol všetky hviezdy. Tento film si nezaslúži ani jednu. Tak mi je ľúto príbehu Scooby-Doa, ktorý bol v mojich očiach do tohto filmu aspoň aký, taký. 5% ()

Reklama

Slarque 

všetky recenzie používateľa

Stejně průměrný film jako jednička. Tady to vypadá, že tvůrci nevěděli, jestli chtějí diváky bavit nebo nudit. Proč jinak by se všechny postavy snažily být jiné, než jsou? Vždyť při tom zábavnost klesne na nulu stejně spolehlivě jako při Velmině romantické podzápletce. To už ani Scooby se Shaggym nezachrání. ()

JohnnyD 

všetky recenzie používateľa

Úplne základný problém tohto filmu je v nepochopení kreslenej predlohy - resp. v nepochopení jej atmosféry a čara. Príklad: efekty a štylizácia filmu je krásna, ale sakramentsky nevhodná a vôbec neladí s pôvodným seriálom. Osobne sa mi nepáči, že hlavní hrdinovia sú profesionálni mysteriózni detektívi, nepáči sa mi, že tam sú digitálni duchovia, nepáči sa mi, že film má tak "hororovú" atmosféru, že aj kreslený seriál zo 60s by ho pretromfol. A pritom to malo tak skvelé herecké obsadenie!!! Takže 40%, hlavne za Sarah ... ()

AlistairMir 

všetky recenzie používateľa

Nemůžu si pomoci já toho pesana prostě žeru a i když filmové verze na animáky nemají tak stejně se u nich bavím, neřeším trapné momenty a směju se jako by mi bylo deset. Scooby a Shaggy jsou opět dvojka poděsů co dokáží spálit i čaj, ale nakonec vše vyřeší ani nevědí jak. Zbytek skupiny se s nima rozhodně nenudí a potěšily mě role Setha Greena a krásky jménem Alicia Silverstone. Parádní oddychovka pro celou rodinu včetně psa. A dialog co mě dostal do kolen? Shaggy : Všichni tady umřemeeee !!! Daphne : Mysli pozitivně. Shaggy : Bude to rychlý !!! :-D ()

Galéria (57)

Zaujímavosti (13)

  • Ve scéně v úvodu filmu, kdy drží Shagy (Matthew Lillard) se Scoobym provazy, jejich konce mění délku. V jednom ze záběru má zároveň provaz Shagy omotaný kolem ruky a hned v dalším nikoliv. (MIG29)
  • Hned několikrát se stane, že postavy se ušpiní, avšak chvíli na to jsou opět čisté. (MIG29)
  • Celosvětová premiéra proběhla 20. března 2004 v Hollywoodu (Kalifornie). (Varan)

Reklama

Reklama