Reklama

Reklama

Meandr

(festivalový názov)
Trailer 1

Obsahy(1)

Lisa (Gaia Weiss) se probudí v podivné trubici plné smrtících pastí. Její jedinou možností je jít dál. Ale není jasné, jak daleko se může dostat. (JasonCZ)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (114)

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

Nikdy by ma nenapadlo, že niečo podobne ako kocka( The Cube) má bude ešte baviť, keď tu bolo veľa podobných filmov ako ona a nedopadli najlepšie. Ale tento dáva latku ešte o niečo vyššie a to si pomáha len z dvoma postavami. Asi preto, že vie narábať zo stiesnenými priestormi a ešte ponúkne zombie naháňačku, ktorá tu nemá obdoby. Ja som žasol, že sa konečne našla postava, ktorá pekne vyzerá a ešte má aj inteligenciu. Prechádzanie pasci bolo adrenalínové a ešte boli dobre premyslené, len škoda, že sa opakovali. tam sa mohlo troška pridať. Je to napínavé, nenudí a finále ponúkne niečo, čo nie je celkom to, čo som čakal, ale  divák si sám musí rozhodnúť, ako to, s tou hlavnou hrdinkou dopadlo. No ja nie som celkom pevne rozhodnutý.  Ale aj tak veľká spokojnosť. Silne 4*. ()

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Jeden z najnapínavejších hororov tohto pomerne nevýrazného roka, pri ktorom som si uvedomil, že preliezanie takýchto úzkych tunelov nie je nič pre mňa (možno mám klaustrofóbiu aj ja a ani o tom neviem). Najmä keď ma niečo môže každou minútou rozpučiť, rozštvrtiť alebo spáliť. No sexi hlavná hrdinka s prehľadom zvláda prenasledovanie zombíkom, vodné a kyselinové pasce, preliezanie ostnatými drôtmi a mnoho ďalších prekvapení, ktoré nám tvorcovia tejto francúzskej kvalitky ponúkajú. Záver neoslovil ani mňa (dokonca som ho už videl v podobnom, hoci o niečo menej kvalitnom horore), ale 95% filmu je neskutočných. Len tak ďalej Francúzsko. ()

Reklama

bourec 

všetky recenzie používateľa

Začátek poměrně slušnej. Herečka sympatická, a člověj jí opravdu fandí, a soucítí s ní. Jenže pak se to neubírá tím směrem, kterej bych si já představoval. Místo skutečnýho příběho s nějakým vyustěním je to trochu psycho, na konci pak něco, co nechápu, a neuspokojilo mě to. Tři hvězdy jsou maximum, i když trochu nadhodnocuju. 50%. ()

Radko 

všetky recenzie používateľa

V časoch, keď som bol aktívnym jaskyniarom, často sa vyskytli zdĺhavé plazivky, takže  film mi bol dosť blízky. Najmä čo sa týka náhle sa vyskytujúcej vody, prekonávania hlbokých a úzkych chodieb rozporom, končiacich v neznámej hlbine. Alebo častými,  náhle sa zužujúcimi priestormi či bolestivo vystrčenými hrotmi kvapľov, zadierajúcich sa do kože. Orchestrálna sprievodná hudba a výber hlavnej hrdinky potešili. Toľko k pozitívam. Inak to celé pôsobilo ako počítačová hra s nástrahami, bonusmi a bubákmi, ktorá dotiahla hlavnú hráčku do finále. Či potešiteľného, alebo smutného, to nech si preberie každý sám. ()

kajas 

všetky recenzie používateľa

Francouzská variace na Kostku, od které jsem nečekala vůbec nic a dostala jsem dost slušnou hororovou podívanou, která strčí do kapsy i letošní Conjuring, nového Wana (překvapivě) i Saw (nepřekvapivě). V závěru se sice až moc filozofovalo, ale jinak nemám téměř co vytknout. Jo a nic pro klaustrofobiky. ()

Galéria (20)

Zaujímavosti (1)

  • Natáčení začalo 18. listopadu 2019 a trvalo 33 dní, natáčelo se v pařížském regionu. (bianci)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené