Reklama

Reklama

Tenkrát v Číně 2

  • Hongkong Huang Fei Hong II: Nan er dang zi qiang (viac)

Obsahy(1)

V pokračovaní Hark Tsuiovej klasiky hlavný hrdina Wong Fei-Hung čelí fanatickej skupine Biely Lotos, ktorá sa snaží vyhnať Európanov z Číny aj za pomoci násilia, nedbajúc ani na krajanov, ktorí nasledujú západné zvyky. Wong musí pred armádou taktiež chrániť revolucionárku Dr. Sun Yat Sen. V stávke je budúcnosť Číny, preto musí Wong znovu použiť svoje bojové umenie, aby mohol zachrániť nevinných. (Jevo)

(viac)

Diskusia

majo25

majo25 (hodnotenie, recenzie)

Sa mi to zdalo o trochu lepšie, ako prvý diel, preto dvíham o 1* nahor. Celý čas som čakal, kedy hongkonská hvězda zo 70-rokov David Chiang vybalí svoj kun fu arzenál, bohužial nestalo sa, pretože jeho rola neovládala bojové umenie. Jet Li-mu bojové umenia idú velmi, čo sa týka hereckého a komediálneho prejavu, je to o dost slabšie. Akčno-komedionálny prejav film ale ostal a tie trápne výkriky typu "Bíly lotus zachání svět" :) Hodnotenie: 55%

MaedhRos

MaedhRos (hodnotenie, recenzie)

Váhala jsem mezi 4 a 5 - ale za Davida Chianga se přidává. Jedině přidává...:-]

miklaras

miklaras (hodnotenie, recenzie)

Ještě lepší Foon, než v jedničce, má oblíbená vlaková scéna je roztomilá. Donnie Yen s mokrým hadrem je famózní, Wong Fei Hung jako vždy bezchybný, závěrečný souboj se dá vidět několikrát za sebou a co k tomu dodat...Jetovi sluší mandžuský copánek ve všec filmech.

Reklama

Reklama