Reklama

Reklama

Slečna beštia

  • Česko Slečna bestie (viac)
Trailer 3

Keby film Slečna beštia bol klasický horor o vyčíňaní sériového zabijaka, roztomilo naivná študentka Millie (Kathryn Newton) by sa s veľkou pravdepodobnosťou stala jednou z jeho prvých obetí. Monštrum, prezývané Mäsiar (Vince Vaughn), si ju tiež neomylne vyhliadne, lenže namiesto ďalšieho zárezu na pažbe si vinou istého magického rituálu zo stretnutia s Millie odnesie veľmi nepríjemnú životnú komplikáciu. Ak je však slovo “komplikácia” pre situáciu, keď sa ráno prebudí v jej tele, dostačujúce. Millie je na tom ešte horšie, musí sa vysporiadať s tým, že sa z nej cez noc stal tučný päťdesiatnik, po ktorom idú policajti z celej Ameriky. Naviac má len 24 hodín na to, aby vrátila veci do normálu, inak v tom chlapovi zostane uväznená naveky. Zatiaľ čo Millie sa v tele Mäsiara trápi a premýšľa, ako z neho von, Mäsiar v Millie si to naplno užíva. Získal krytie, o akom sa mu ani nesnívalo, a navyše k tomu školu plnú nič netušiacich študentov a študentiek, ktorými si môže prakticky bez práce vylepšovať skóre. Pretože koho by napadlo, že sa v naivke, ktorá bola doteraz považovaná za šikanovanú úbožiačku, skrývajú neukojiteľné vražedné sklony? (Cinemart SK)

(viac)

Videá (3)

Trailer 3

Recenzie (166)

Trevor 

všetky recenzie používateľa

Priemerný horor pre teenagerov s povinnými korektnými poznámkami o rovnoprávnosti, šikanou a homosexuálom, mládež sa musí naučiť že byť mužom je niečo menejcenné aspoň v západnom svete keďže v Afrike si ľudsko-právne organizácie netrúfnu namietať proti ženskej obriezke tak ich hnev spravodlivých decimuje už aj tak slabú produkciu Hollywoodu. A nedá mi nepoužiť jednu skvelú myšlienku z komentára iného užívateľa - že Vince hra teenagerku lepšie ako by to zvládla ktorákoľvek z nich. V poslednom období sa s hororovými komédiami roztrhlo vrece a táto bola jednou z tých priemerných. ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Nápad, že si sériový vrah vďaka magickému bazmeku vymení telo so svojou obeťou, skrýval potenciál na skvelý film. Ale toto nie je ten prípad. Ak očakávate, že obeť kvôli tomu bude trpieť poriadnou depkou a zloduch si bude užívať a pomaly kuť veľký diabolský plán ako sme to videli v klasike Face/Off, tak sa mýlite. Na to sú ústredné postavy príliš ploché. Proste jak z klasického tupého osemdesiatkového hororu. Zloduch je mlčiaca veľká hora s maskou, ktorá zabíja len tak bezdôvodne, lebo to bolo v scenári. A po presune jeho vedomia do slabej drobnej stredoškoláčky na každého zlovestne zazerá a je nebezpečný jak nasratá čivava. Aspoň z toho občas vyplynie nejaký vtip, keď zaútočí s novým telom na chlapa a chlapík si pohadzuje bezbranné dievčatko jak bábiku. No a na druhej strane je tupá blondínka, ktorá v tele obrovského Vaughna vtipne behá jak Seagal v časoch, keď ešte vládal utekať, máva rukami jak kura a na záchode sa vytešuje, že šťať po stojačky je cool. Keď už to nefunguje ako horor, tak to mohla byť aspoň poriadna komédia, ale tých vtipov tu ja fakt málo. Najvtipnejšie sú paradoxne poriadne prehnané gore scény úmrtí. Tie som si po dlhej dobe užíval. Sú síce riadne brutálne, ale vyznením vtipné. Okrem nich som sa pousmial ešte na občasnej vtipnej narážke. Celkovo to je priemerný film asi ako všetky ostatné filmy tohto režiséra, ktorý zakaždým príde s dobrým nápadom, ale nedokáže ho poriadne rozpracovať. 5/10. ()

Reklama

darkrobyk 

všetky recenzie používateľa

Láhev v hrdle? Ubití záchodovým prkénkem? Tenisová raketa v hlavě? Už rudé logo Universalu naznačilo, že na krev dojde. Slasher ze studentského prostředí okatě pomrkávající po Pátku 13. a dalších podobných snímcích nepřináší sice do žánru nic nového, ale jako oddechová zábava funguje. A vůbec tu nejde o to, že Newtonová zde není žádná kočka, jde totiž o to, že při scéně s kotoučovou pilou kamera neuhne. Hledat u podobných filmů intelektuální povyražení může jen blázen, jelikož od toho jsou tu zcela jiné snímky. Napětí, spád, trochu tajemna a zmasakrovaných obětí dostatek. A byť nejde o žádnou řachandu, pár vtipných scének se rozhodně najde. Náročný divák nechť se ale vyhne obloukem a pustí si raději třeba... Bergmana. „Ty jsi černá, já jsem gay, je po nás!" ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Až na “P.A.: The Marked Ones” sa Christopher Landon podieľal na viacerých, vydarených, odľahčených, hororových počinoch rôzneho druhu. Jeho všestrannosť a schopnosť zaujať, si už získala širšie publikum, a tak očakávaná novinka “Freaky”, vlastne len splnila to, v čo fanúšik horor žánru dúfal. Zábavu, jednoduchú story za euro € - no najmä gore a celkom nápaditú škálu mordovačiek. Ako čo viac treba, keď sa Vám nechce nad ničím premýšľať? ()

Davies182 

všetky recenzie používateľa

BEAVERS FOREVER! Notykráso. Nejvtipnější film minimálně za celou pandemii, od proměny sem se řehtal v podstatě furt, až do konce. Většinou teda spíš vydatně pyskuju nad sebepatrnějším spojením komedie a hororu, v případě tohohle seeexy 😍 slasheru to ale všecko funguje znamenitě. Ultimátní bžunda a supr čupr napínák! Vince Vaughn je rozkošnej, bitches!! ()

Galéria (22)

Zaujímavosti (12)

Súvisiace novinky

Hororoví mistři spojí síly

Hororoví mistři spojí síly

19.11.2022

Když se ve filmovém byznysu řekne fúze, většinou z toho nepramení moc dobré zprávy, viz studio Warner Bros. Discovery. Ta následující by ale přece jen mohla být výjimkou. Produkční společnosti Jasona… (viac)

Slečna bestie skromně vede v amerických kinech

Slečna bestie skromně vede v amerických kinech

23.11.2020

Hororová komedie Slečna bestie od studií Universal a Blumhouse s Vincem Vaughnem a Kathryn Newton v hlavních rolích sériového vraha a naivní středoškolačky, kteří si díky magickému rituálu prohodí… (viac)

Poslední letošní snímky byly odloženy

Poslední letošní snímky byly odloženy

06.11.2020

Tak už je to víceméně oficiální. Ve zbývajících měsících letošního roku se nových filmů v kinech – tedy v případě, že by se vůbec nějaká otevřela – nedočkáme. Studio 20th Century Studios vlastněné… (viac)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené