Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komediálny seriál reaguje na aktuálne udalosti predošlého týždňa cez trojicu svojských postáv. Mickey pracuje na benzínovej pumpe, kde za ním pravidelne chodí jeho bývalý spolužiak, taxikár Dano a málovravný štamgast Jari. Doma aj vo svete sa stále niečo deje a táto trojica má na to svoj vlastný názor. (RTVS)

Recenzie (56)

uhlerado 

všetky recenzie používateľa

Situačný humor, s podtonom politickej satiry, dakedy pridu lepsi hostia so schopnostou zahrat par nabiflenych viet alebo to ide tazsie a je to trapnejsie. No Heriban válí a stary Vokoun je dobra kulisa, Mišo Kubovcik je klasik a ma dobry humor. Diel, kedy prisiel Danko je skvely a zasmial som sa. Mam rad, ked si vedia urobit srandu zo seba, aj ked to je skryta politicka reklama, da sa na tom zabavit v dnesnom korona svete je to vzacne a tie ruška tam su a raz budu spomienka... ()

e2ek1el 

všetky recenzie používateľa

Priznám sa, seriál som začal pravidelne sledovať až po tom "incidente" zo 16.1., ktorý evidentne poslúžil ako zdroj hodnotení "odpad!". V skutočnosti nechápem, čo tam bolo zle, aj v tom diely argumentovali dve strany a jeden výrok ministerky by normálne asi ani nestál za zmienku, keby sa ho nechytli politici. - Myslím, že je naopak dobre, že je seriál aj trošku kontroverzný - Preberajú sa témy, ktoré sú v danom čase aktuálne, názory sú aj napriek komentárom vyvážené - Často je to celkom zaujímavá forma, ako vyspovedať zaujímavých ľudí - či už politikov, lekárov, alebo vedcov - Normálne by som dal niečo medzi 3 a 4 hviezdičkami, blížšie k 4, vzhľadom k podľa mňa neoprávnenej kritike od ľudí, čo videli možno tak na faceboku Blahov komentár k jednomu dielu, dám hodnotenie vyššie. - ()

Reklama

tuctovychlap 

všetky recenzie používateľa

zabavil som sa..pri niektorých epizódach viac, pri iných menej..pobavili aj podaktorí "celebritní" hostia..takisto niektorí kladne, iní s ironickým úškrnom..a že i kpt. danko našiel odvahu, hu hu..päť hviezd venujem pičusom, pre ktorých je kryjem-vám-chrbát-lebo-pomáhať-a-chrániť-súdruh-fico lučanský hrdinom (a umučeným, heč!!:))..ako aj tým, pre ktorých je súčasná vláda fašistickou, ale za jeblogangu fico-kali-kočo leda tak servilne držali svoje tlamy a tlieskali na mítingoch podvodníkov.. ()

TDY 

všetky recenzie používateľa

Prirovnavat pumpu k hnoju, ktory produkuje jojka a markiza na kila je fakt odveci. Nie je tu prilis tlacene na pilu, na vela ,,modernych,, tem su tu pohlady z dvoch uhlov a ked sa pocas epizody len 2,3 x usmejem/zasmejem, stale je to lepsie ako ine humorne relacie/serialy, ktore nasi za posledne roky robia. Dalsie plus je, ze tam nehra Hudak..... ()

javlapippi 

všetky recenzie používateľa

Prvé zmienky o tomto programe som zachytil po "škandále" s obeseným generálom, následne si pár častí pozrel, ale nepripadalo mi to ako niečo svetoborné, k čomu sa treba písomne vyjadrovať recenziou. To až teraz, pretože som si práve pozrel film s Tiborom Vokounom, odohrávajúci sa z časti na benzínke a pri prezeraní jeho profilu som zistil, že sa na pumpu o 40 rokov neskôr vrátil. Keďže prehnanou pietou ku generálom a iným papalášom (na rozdiel od pohoršeného ľudu) netrpím a tak ma to síce nepohoršilo, ale ani nijako zvlášť neuchvátilo. Traja týpci oxidovali na pumpe a striedavo k nim prichádzali aktuálne známe ksichty, poväčšinou z politiky a oni s nimi viedli reči, ktoré mi (na rozdiel od pohoršeného ľudu) nepripadali ani jednostranné ani extra propagandistické. Akurát trochu nudné a reagujúce na aktuálne politické pletky, takže nejaká nadčasovosť a pozeranie o pár rokov neskôr nehrozí. ()

Galéria (12)

Zaujímavosti (1)

  • Na začiatku každého dielu vidíme mena postav a ich vek. Daniel Heriban - Dano (45), Tibor Vokoun - Jari (35), Michal Kubovčík - Miki (40). Reálne veky hercov v dobe vysielania (2020) sú 40, 64 a 40. Čiže Danovi Heribanovi bolo pridaných 5 rokov, Tiborovi Vokounovi ubudlo 29 rokov a vek Michala Kubovčíka súhlasí s realitou. (shushen)

Reklama

Reklama