Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Komédia
  • Dokumentárny
  • Krimi

Recenzie (3)

plagát

Čo ste urobili Rusom? (2023) (TV film) 

Bohužiaľ, tí, ktorí by tento dokument mali vidieť prví, dajú namiesto toho radšej hodnotenie "odpad", bez toho, že by videli čo i len minútu. Už aj to o mnohom hovorí. Beztak by sa im ten hodinu a pol dlhý dokument nepozeral dobre.

plagát

OUCA - (NE)SKUTOčNí PRíBECH (2022) 

Ľuboš je dezolát. Ľuboš verí konšpiráciám. Ľuboš je typická obeť dezinformačnej kampane alternatívnych médií. Nebuď ako Ľuboš. Dúfam, že ak niekto uvidí tento film za 10 rokov, tak mu nebude jasné, prečo sa volá Ľuboš Ľuboš. Lebo ak áno, tak to dopadlo zle. Ale k veci. Je to film, ktorý neuvidí nikto z tých, čo by ho mali vidieť. A to je škoda. Zaslúži si minimálne 4*, ale keď vidím tie hodnotenia od dotknutých, dám kľudne aj tých 5. Podobné mockumentary často nie sú vôbec uveriteľné (mali by byť?) a nudia, každopádne kto pozná slovenskú alternatívnu scénu, ten pozná aj Ľuboša (a nie jedného). A že ho Peter Pavlík zmákol perfektne.

plagát

Pumpa (2020) (seriál) 

Priznám sa, seriál som začal pravidelne sledovať až po tom "incidente" zo 16.1., ktorý evidentne poslúžil ako zdroj hodnotení "odpad!". V skutočnosti nechápem, čo tam bolo zle, aj v tom diely argumentovali dve strany a jeden výrok ministerky by normálne asi ani nestál za zmienku, keby sa ho nechytli politici. - Myslím, že je naopak dobre, že je seriál aj trošku kontroverzný - Preberajú sa témy, ktoré sú v danom čase aktuálne, názory sú aj napriek komentárom vyvážené - Často je to celkom zaujímavá forma, ako vyspovedať zaujímavých ľudí - či už politikov, lekárov, alebo vedcov - Normálne by som dal niečo medzi 3 a 4 hviezdičkami, blížšie k 4, vzhľadom k podľa mňa neoprávnenej kritike od ľudí, čo videli možno tak na faceboku Blahov komentár k jednomu dielu, dám hodnotenie vyššie. -