Reklama

Reklama

VOD (1)

V úplne novej dobrodružnej komédii z obľúbenej dovolenkovej filmovej série zostal Max Mercer doma, kým je jeho rodina na dovolenke v Japonsku. Keď sa cudzí manželský pár pokúsi získať dom ako vzácne dedičstvo, je na Maxovi, aby ho ochránil pred narušiteľmi... a urobí všetko pre to, aby sa nedostali dnu. Nasledujú zábavné príhody a Max si uvedomí, že aj napriek absolútnemu chaosu v skutočnosti neexistuje lepšie miesto ako sladký domov. (Disney+)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (79)

Motinski odpad!

všetky recenzie používateľa

Vydržal som 40 minút, potom som si to musel pretáčať. Obrovská katastrofa a zrkadlo moderného Hollywoodu ako pračky na peniaze pomocou sequelov, prequelov, rebootov atď. S najhorším možným kastingom, tupým scenárom kde sa budete chytať za hlavu snáď každú scénu, sílenými, nefunkčnými easter eggmi a postavami ktorá ani jedna nie je sympatická. A to fakt že ani jedna. Nejaké vianočné čaro tu nebolo ani náznakom a na to aké zlé filmy vznikli v tejto sérii je tento suverénne najhorší. Základný námet prvých dvoch častí je upravený asi najhoršie ako sa dalo a hlavná postava si pýta facky snáď furt. Najväčšia strata času posledných rokov. Ten kto toto dopozera v kľude do konca musí mať nervy z ocele. ()

Djoker 

všetky recenzie používateľa

Když byl před lety Kevin sám doma, tak šlo o neskutečnou zábavu. Když se pak začalo na jeho úspěchu parazitovat, tak to bylo lehce úsměvné. Po několika neúspěšných vykrádačkách se o slovo přihlásila verze pro VOD. Kromě naprosto stupidní zápletky je chybou i obsazení malého otravného downa, kterému zkrátka nejde fandit. Jedna hvězda je za krkolomné zařazení jména McCallister. ()

Reklama

-bad-mad-wolf- odpad!

všetky recenzie používateľa

TEROR. Jednoznačně nejpříšernější film roku, v němž absolutně nic nedává smysl a pokud náhodou dává, pak stejně fyzicky bolí se na to dívat. Místo bandy gaunerů je na scéně manželskej pár, využívající k vyřešení svojí nastalý zoufalý situace mimořádně retardovanou sadu nápadů. Trademarky série, na níž se film odvolává, tu všeobecně buď nejsou, nebo jsou zasazený v příšerným kontextu + ne, není tu nic, co by je nahradilo. Prakticky vymizela linie nešťastných rodičů, toužících se dostat za opuštěným synem; gauneři nejsou gauneři; vánoční atmosféra je absolutně bezduchá; opuštěnej synek je nesnesitelnej, zákeřnej, rozmazlenej zmrd; všechno dovádění se veze na pestrobarevných plastových hračkách a jiných trendy ohavnostech. Tvůrci zjevně pojali podezření, že jsou diváci idioti (když mj. přijde na řadu cameo Buzze z původního Sám doma, musí bejt důležitě vystavěná scéna doplněná dementním detailem jmenovky MCCALLISTER, aby pochopil i úplnej kretén) a dle toho výsledek vypadá. Původní film zraje jako víno a je oprávněně vánoční klasikou. Tenhle bude klasikou maximálně tak ve věznicích, kde maj na Štědrej večer zálibu v mučení pedofilů. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

Obsahuje spoilery, ale je to tak príšerný film, že predpokladám, že vám to bude jedno. Home Sweet Home Alone je čosi medzi remakom, rebootom a sequelom kultovej jednotky a legendárnej dvojky (návrat zbožňovaného Buzza). Z dramaturgického hľadiska ide o pozoruhodné dielo. Dalo by sa povedať, že ústredný Kevin (pardon, Max) je vedľajšia postava (!), má v celom filme len pomerne malý priestor (!!) a hlavnými postavami sú zlodeji (!!!), ktorí ale vlastne nie sú zlodeji (!!!!), ale normálny manželský pár (!!!!!), ktorý sa však musí z istého dôvodu vkradnúť počas Vianoc do obrovského domu, v ktorom je len chlapec. Atmosféra vianočného času je pomerne mizivá. Kasting veľmi divný. Manželský pár pozostáva z hercov, ktorí nie sú úplne zlí, ale nie je to ani žiadne terno, ich prítomnosť by som prirovnal k tomu, že máte chrípku a v eurojackpote vyhráte 5 eur. To, ako dieťa masakruje dospelákov, je natočené tak divne, ako keby ste sa museli pozerať na šteňa, ktoré stále otravuje svoju mamu a tá toho má plné zuby, schmatne ho za krk a odhodí ho o pol metra ďalej. Viete to (za istých okolností) pochopiť, ale je vám z toho tak nejak šoufl. Home Sweet Home Alone je fakt veľmi zlý film, ale ako to už niekedy chodí, aj skutočne zlý film dokáže (svojím spôsobom) pobaviť. Niekedy dokáže zabaviť viac, ako oscarová dráma. Na záver chcem podotknúť, že nie som primárne proti remakom. Naopak, mnohé sa mi páčia viac, ako originály (napr. Texaský masaker motorovou pílou, aby sme zostali v téme). Čiže na dobrý remake Sám doma by som sa určite tešil. Tento ním ale naozaj nie je. Archie Yates sa mi v Jojo Rabbit páčil, ale tu je jedným slovom hrozný a opätovne sa i po desaťročiach dokazuje genialita obsadiť Macaulyho Culkina. ()

Baron Noktur odpad!

všetky recenzie používateľa

Pôvodne som filmu chcel udeliť jednu hviezdičku za celkom originálny nápad, že typickí zlodeji z pôvodných dielov, tu vlastne ani nie sú skutoční zlodeji, no pri písaní toho textu ma tuposť filmu tak nazlostila, že som tomu nemilosrdne napálil odpad. Ujajčaný neznesiteľný ukecaný černoch, afektovaní manželia tváriaci sa ako keby spadli z Marsu, zbesilá rodinka, ktorá namiesto vierohodného zhonu z prvého a druhého dielu, len strápňuje na čele s instagramom posadnutým otcom s neznesiteľne vejúcou ofinkou a samozrejme, ten hlavný bod programu, sadlom prerastený malý brav, ktorý kvôli svojej neuveriteľnej retardovanosti takmer prizabije síce afektovanú ale stále nevinnú, vyššie spomenutú, dvojicu manželov. Dej filmu je megatrápnosť, ktorý mení charaktery postáv zo sekundy na sekundu, ako keby sa na scenári podieľali dvaja ľudia s tým, že prvý napísal prvú polovicu filmu a druhý zasa druhú. Koniec filmu je asi ten najotravnejší a najslizkejší happyend v histórii kinematografie, po ktorom som si dal radšej urobiť test na cukrovku, či som ju z neho náhodou nechytil. Totálna sračka na čele s totálne odporným supersmradom, ktorý, keď je doma sám, rád oblieka do ženských šiat. Lúzer debilný. ()

Galéria (13)

Zaujímavosti (2)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené