Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizódy(15)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (11)

GejmronCZ 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Celá řada a hlavně první díly, jsou kvalitativně o řád výš než první 2 sérky. Naprosto skvělý a moc jsem si to užil. Jedna z věcí, kterou nikdy nemůže nikdo celému SW Univerzu vytknout je dobrá hudba. Tady ale byla fakt skvělá a to že hodně. Všechno to krásně podtrhovala a vždycky jsem si nechal dojet celý intro i end credits. Postavy se krásně vyvíjí, interagují a v závěrečném finále zkrátka víte, co od nich čekat a vidíte, jak se vypořádávají s tím vším, co si sebou nesou. ()

Elerrina 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Vlastně docela slušné zakončení tohohle zpočátku rozpačitého pokračování Klonových válek, které dost dlouho nevědělo, o čem by vlastně mělo nebo chtělo vyprávět. Hlavně s povděkem vítám, že se tvůrci konečně vzdali té otravné infantilnosti, která se prolínala celou první i druhou sérií a našli odvahu vykročit trochu dospělejší cestou. Zápletky jsou tak o něco promyšlenější, záporáci konečně budí respekt, Crosshair se vypracoval na v podstatě nejzajímavější postavu a Omega je sice pořád za malou supermanku, ale vzhledem k tomu, jak moc celá várka dostává od Impéria čočku, už to tolik nevadí. Osobně mě tedy mrzí jen ta místy otřesná animace postav, která do dnešní doby už fakt nepatří a Disneymu dělá jen ostudu. ()

Reklama

fabecc1222 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Je to takové hodně na houpačce. Třetí řada má poměrně dost výplňových epizod, z nichž některé jsou viditelně jen na to, abychom si připomněli, že tu pořád máme tu a tuhle postavu, a že je s nima stále do budoucna počítat, či, že by třeba mohli mít i vlastní seriál...Ale jindy je to zas fajn jednohubková akce, co na těch 20 minut slušně zabaví. A když pak dojde na hlavní linku, tak v rámci seriálu jako takového se poctivě vše uzavře, ale do celého SW světa to až tak moc nepřinese, a nějaké velké rozuzlení směrem k dalším projektům se nekoná. ()

Ahsoka 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Veľkým plusom je bez rozmýšľania technické prevedenie animácie a moju zvedavosť poháňala túžba za novými informáciami v rámci SW ako takého, preto v hodnoteniach pod epizodami 3* nepodliezam. Čo sa obsahu týka, to je už iná pesnička. Poznačuje ho totiž ohromná, do očí bijúca vyplňovitosť a prvoplánovosť. Epizód stačilo ďaleko menej, aj polovica je veľa. Keď už je príbeh chabý, tak keby aspoň postavy lepšie spoznáme, ale oni sú všetci plochí, jednotvárni, a s výnimkou Strelca, neprechádzajú žiadnymi vnútornými zmenami. Elitní vojaci skupiny Bad Batch, žiaľ, v tretej sérii robia iba kulisu Omege, ktorá je neustále dokonale empatická, nápaditá, nerobí žiadne chyby a neprekonáva osobnostné prekážky. Taký hrdina nemá šarm a charizmu nemá na čom budovať. Vedľajšie postavy, ktoré sa objavili v iných seriáloch vystupujú jednorázovo a nezásadne - úbohý trailerový marketingový ťah. Sklamal ma príbeh Nala Se, ktorá sa zdala byť zásadne dôležitá na konci druhej série, nakoniec "odložená" do väzenia. Musim povedať, že som, žiaľ, veľmi blízko k slovu "odfláknuté". ()

Colby Sawyer 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Třetí série je nejvíce natažená ze všech SW animáků vůbec. Navíc ani nedodá uspokojivé finále, takže se nabízí otázka, k čemu to všechno bylo? Abychom si vrátili Assajj? Abychom si připomněli, že impérium je zlé? Připravili si novou postavu do hraných projektů? Těžko říct, ale špatné to není, jen trochu k prdu. ()

Zaujímavosti (21)

  • Droid, který je ve zvěřinci, je model SE-2 worker droid. Poprvé jsme ho mohli vidět v Rogue One (2016). (Veskoslav)
  • Displej, který zobrazuje počet N-částic, má úplně stejné grafické rozhraní jako použil Obi-Wan (Ewan McGregor) na nabooském křižníku ve Skryté hrozbě (1999), kde analyzovat vzorec krve Anakina pro svého mistra. (Veskoslav)

Reklama

Reklama