Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Neohrožená, ale finančně strádající advokátka zažaluje seznamku, která okouzlujícímu klientovi zaručila, že najde pravou lásku. A mezi nimi dvěma to pěkně zajiskří! (Netflix)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (66)

chrispe 

všetky recenzie používateľa

Jaj, to jsem se zase jednou nechala nachytat. Nejspíš sama sebou. Svým přesvědčením, že mám náladu na romantiku. Ale popravdě ten styl, jakým byl tento počin natočen, akceptuji asi už jen jedině pokud je děj zasazen ve vánočním čase, všude je plno sněhu, stromečky, rolničky, světýlka... chápeme se. Fakt jsem se nudila, konec jsem už jen proletěla. Hlavní dvojice mi k sobě moc nesedla, těšila jsem se na Damona, ten byl fajn. Vedlejší postavy nevýrazné, nebo spíš trapné. 2,5* ()

Ondra.T 

všetky recenzie používateľa

Romantická komedie z běžícího pásu. Na ukrácení dlouhé chvíle ideální - originální zápletka, sympatičtí herci. Bohužel zápletka je tak průhledná, že od první třetiny filmu již jen čekáte na předvídatelný konec. Herci jsou sympatičtí a dialogy dobré, ale mám pocit, že ne zcela využité. Pravděpodobně za měsíc si to už nebudu pamatovat. ()

Reklama

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Ľahká a nenáročná komédia – s tým nie je problém. Problém je s tým, že by sa z toho dalo dostať aj viac – mám na mysli základný príbeh a vtipných momentov/dialógov. Hlavná dvojica R. Leigh Cook a D. Wayans Jr. nie je márna, avšak tá chémia medzi nimi je celkom krehká. Na vedľajšej línii hereckých výkonov je viac tých trápnejších momentov ako vydarenejších. „Láska so zárukou“ je v zozname Netflixu len ďalšou tuctovou záležitosťou. Výnimka je v tom, že je to aspoň o niečo pozorovateľnejší ako ostatné podobné veci. P.S.: Úvodný a záverečný pop-rock song od Tiffany bola dobrou voľbou. Osobné hodnotenie: 65% (**) ()

kocik1 

všetky recenzie používateľa

Puntičkář, který si poctivě zapisuje průběh každého svého rande by musel být vážně nesnesitelný. Tady je vzorem všech ctností a tužeb. Je to prostě klasická instatní holywoodská romantika s extrémně hloupým nápadem (scénářem) vyznačující se tím, že si hlavní protagonisté dají první pusu až před publikem, aby nakonec společně a ruku v ruce zapadli přesně do těch komerčních hnusů. proti kterým jakože celou dobu bojovali. Morální dno a co se týče romantiky, tak tu jsem tady nenašla taky. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Na Netflixe majú kvóty. V každom filme musí byť jednou z hlavných postáv homosexuál. Takto sa údajná 4% úchylka mení vďaka Netflixu na 25-33%, to je úžasný pokrok, už len dosiahnuť ten míľnik 100% a ľudstvo môže konečne zaniknúť. Rachael Leigh Cook alias Zlá herečka tomu veľmi nepridala a vzišiel z toho nejaká romantická komédia, ktorá prináša aj vtipné situácie, ale zas nie príliš veľa. Nápad nebol vôbec zlý – žalovať zoznamku za neúspechy v láske je celkom originálne. Rovnako by som pochválil Damona Wayansa Jr.,, ktorý tu jediný znesie parametre herca aj sympatií. Len všetci okolo neho nejak nefungovali a scenár tomu tiež nepridal. ()

Galéria (5)

Zaujímavosti (3)

  • Auto advokátky je Volkswagen Karmann Ghia, které se vyrábělo od roku 1955 do 1969 a je dnes poměrně drahé (vzacné). Mohli  jsme ho zahlédnout i v jiných filmech, např. od Quentina Tarantina, konkrétně ve filmu Kill Bill (2003) nebo Tenkrát v Hollywoodu (2019). (cmenda)

Reklama

Reklama