Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Neohrožená, ale finančně strádající advokátka zažaluje seznamku, která okouzlujícímu klientovi zaručila, že najde pravou lásku. A mezi nimi dvěma to pěkně zajiskří! (Netflix)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (66)

Heywood 

všetky recenzie používateľa

Souhlas s každým, kdo napíše, že je to předvídatelné, politicky korektně manipulující a soudní proces tohoto typu by těžko v Americe proběhl. Ale film je a má být o lásce, přátelství, pomoci a nevyřčeně o tom, že je otravné se stále honit za penězi a dokolečka někomu lhát, aby těch peněz bylo více. Podzimní nálada a zbarvené stromy tomu měli dodat ten nádech romantiky, kam film jako oddychový směřoval. Český dabing měl několik vtipných hlášek a nebyl pro hloupé. (Ta měkkosrdcatá lastura mě dostala, a hláška o jménu dítěte podle dálnice také). ()

chrispe 

všetky recenzie používateľa

Jaj, to jsem se zase jednou nechala nachytat. Nejspíš sama sebou. Svým přesvědčením, že mám náladu na romantiku. Ale popravdě ten styl, jakým byl tento počin natočen, akceptuji asi už jen jedině pokud je děj zasazen ve vánočním čase, všude je plno sněhu, stromečky, rolničky, světýlka... chápeme se. Fakt jsem se nudila, konec jsem už jen proletěla. Hlavní dvojice mi k sobě moc nesedla, těšila jsem se na Damona, ten byl fajn. Vedlejší postavy nevýrazné, nebo spíš trapné. 2,5* ()

Reklama

Marvinko 

všetky recenzie používateľa

Krátka SPOJLEROVÁ recenzia : Filmy od Netflixu nikdy nepatrili medzi moje obľúbené ale chcel som zasa vyskúšať niečo od nich, tento film by som bral ako od dychovku kľudne aj popri inej práci, lebo dej sa dá naozaj odhadnúť dopredu, máme tu chlapa a ženu najskôr sa moc nemusia no neskôr sa do seba zmilujú samozrejme si to povedia keď sa to vôbec nehodí tento vzťah sa odvíja na pozadí súdneho sporu kde chlap žaluje zoznamku lebo mu nikoho nenašla. Aj keď je to film plný stereotypov najviac ma štvala jedna vec a to že chlap, aj keď bývalý športovec živiaci sa ako fyzioterapeut vôbec nemá problém s financiami, nemá problém absolvovať 1000 krát rande v drahých podnikoch mať parádny byt v meste a podobne. Možno by to človeku tak neudrelo do očí a bral by to len ako ďalšie filmové klišé keby jeho protiklad nebola ledva prežívajúca právnička, nejak som nepochopil na čo autori do tohoto filmu pridali tento rozmer. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Na Netflixe majú kvóty. V každom filme musí byť jednou z hlavných postáv homosexuál. Takto sa údajná 4% úchylka mení vďaka Netflixu na 25-33%, to je úžasný pokrok, už len dosiahnuť ten míľnik 100% a ľudstvo môže konečne zaniknúť. Rachael Leigh Cook alias Zlá herečka tomu veľmi nepridala a vzišiel z toho nejaká romantická komédia, ktorá prináša aj vtipné situácie, ale zas nie príliš veľa. Nápad nebol vôbec zlý – žalovať zoznamku za neúspechy v láske je celkom originálne. Rovnako by som pochválil Damona Wayansa Jr.,, ktorý tu jediný znesie parametre herca aj sympatií. Len všetci okolo neho nejak nefungovali a scenár tomu tiež nepridal. ()

kocik1 

všetky recenzie používateľa

Puntičkář, který si poctivě zapisuje průběh každého svého rande by musel být vážně nesnesitelný. Tady je vzorem všech ctností a tužeb. Je to prostě klasická instatní holywoodská romantika s extrémně hloupým nápadem (scénářem) vyznačující se tím, že si hlavní protagonisté dají první pusu až před publikem, aby nakonec společně a ruku v ruce zapadli přesně do těch komerčních hnusů. proti kterým jakože celou dobu bojovali. Morální dno a co se týče romantiky, tak tu jsem tady nenašla taky. ()

Galéria (5)

Zaujímavosti (3)

  • Auto advokátky je Volkswagen Karmann Ghia, které se vyrábělo od roku 1955 do 1969 a je dnes poměrně drahé (vzacné). Mohli  jsme ho zahlédnout i v jiných filmech, např. od Quentina Tarantina, konkrétně ve filmu Kill Bill (2003) nebo Tenkrát v Hollywoodu (2019). (cmenda)

Reklama

Reklama