Reklama

Reklama

Die Hart

(seriál)
Trailer

Série(2) / Epizódy(18)

Obsahy(1)

Smyšlená verze Kevina Harta je unavená tím, že je jen pomocník. Brzy se však splní jeho přání, když je mu nabídnuta velká role. Celé to má jeden velký háček. Kevin musí nejprve vystudovat největší akční školu na světě. (FiRST)

Videá (6)

Trailer

Recenzie (17)

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Divný lacný mikroseriál, alebo skôr film rozdelený do 8 minútových úsekov, odohrávajúci sa väčšinu času v nejakom starom hnusnom sklade. Kevin Hart tam nonstop kecá, ale nerozosmial ma ani jeden pokus o vtip. Je pekné, že spomínajú viacero súčasných hviezd, ale pointy sú strašne slabé. Jednu hviezdičku dávam zato, že som videl v jednej scéne mojich dvoch obľúbencov: Travoltu a Rena. Reno je už starý a len do počtu. Travolta sa snaží a ukazuje, že s novým drsným imidžom by sa ešte mohol vyškriabať z tých sračiek, ktoré teraz točí, ale muselo by to byť niečo lepšie ako toto, čo nemá ďaleko k jeho nedávnym sračkám. Celé to pôsobí ako lacná nevydarená séria skečov zo SNL. P.S. Začo som dal druhú hviezdičku? Vlastne ani neviem. 3/10. ()

dragon94 

všetky recenzie používateľa

Bohužel se žádný zázrak nekoná. Po docela slušném traileru jsem to čekal výrazně lepší a nápaditější. Místo toho nám tvůrci servírují velmi předvídatelný a neoriginální příběh, plný klišé s docela trapným a nevtipným humorem. Jako film by to neobstálo ani omylem. Jako běžný seriál také ne. Ovšem jako web série se 7dmi minutovými epizodami to asi není tak špatné. Je fakt, že mě na tom vyloženě nic neštvalo a docela mě bavilo se na to koukat. Slabší 3* 48% ()

Reklama

M.i.k.e 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

samotný nápad krátkých epizod je ok,nicméně čekal jsem že to přeci jen bude trefnější a vtipnější,protože pokud to mělo být jako satira na současný akční hollywood,pak se to absolutně minulo účinkem.Hart tu hraje sám sebe,kterak se chce vymanit z pozice podržtašky Dwayna Johnsona a přesto tu funguje jako podržtaška dvojice Travolta - Nathalie Emmanuel.To rozdělení do cca 7-10 minutových epizod je nakonec poloviční výhra,protože jako celovečerní film by Die Hart nefungovalo vůbec.I když by tu potenciál byl...60% ()

etienne 

všetky recenzie používateľa

V tomto seriály mal pôvodne hrať Bruce Willis, ale vraj celkom neporozumel/nepochopil koncepcii Quibi, tak napokon bol obsadený John Travolta. Skôr si ale myslím, že nepochopil celkovo pointe/scenáru tohto "seriálovému filmu", komických situácii minimum, akčné scény absurdné, logika postáv nulová, koncept "tajného natáčia" úplne mimo...ak nemáte čo pozerať na raňajky, radšej si dajte Toma a Jerryho ()

borec999 

všetky recenzie používateľa

Kratučký seriál s Kevinom Hartom, ktorý sa snaží stať akčným hrdinom tým že vyštuduje akčnú školu pod vedením Johna Travoltu. Hart si uťahuje zo svojich filmov a typických ukričaných postáv, ktoré v nich hráva, z jeho priateľstva s Rockom a z mnoho ďalších vecí. Mne osobne Hart ako komik neprekáža (no ani cielene jeho tvorbu nevyhľadávam) a tak som seriál v pohode prežil. No stojím si za tým, že potenciál bol väčší a ako film, čo by mal hodinku tridsať a mierne vylepšený scenár by to fungovalo lepšie. 55% ()

Galéria (11)

Reklama

Reklama