Reklama

Reklama

Takí normálni zabijaci

  • Česko Takoví normální zabijáci (viac)
Trailer 2
USA, 1994, 118 min (Director's Cut: 122 min, Alternatívna 114 min)

VOD (1)

Obsahy(1)

Mallory nemala mnoho dôvodov, aby bola šťastná. Otec ju tyranizoval a sexuálne obťažoval a matka nepodnikala nič na jej obranu. Keď sa dievča náhodne stretlo s  Mickeym, bola z toho láska na prvý pohľad. Ešte v ten istý večer si tajne požičali auto Malloryinho otca, ten však nahlásil krádež na polícii a Mickey putoval za mreže.  Podarilo sa mu však ujsť a tak sa onedlho znovu objavil u Mallory. Jeho stretnutie s jej rodičmi malo hrôzostrašný priebeh a skončilo sa smrťou oboch z nich. Mladí milenci sa dávajú na útek a nechávajú za sebou ďalších mŕtvych. V médiách získavajú čoraz väčší priestor a polícia im je na stope...Film, ktorý vzbudil kontroverzné reakcie je predovšetkým satirou na súčasné mediálne praktiky a všadeprítomnosť násilia v spoločnosti. (RTVS)

(viac)

Diskusia

hippie2222

hippie2222 (hodnotenie, recenzie)

Sakradrát, není čas na to, aby Quentin popadl ten svůj původní scénář a natočil to znovu a po svým?

shuster

shuster (hodnotenie, recenzie)

Tak som si to po rokoch pozrel, ci nahodou nezmenim na to nazor...
Zmenil som. Ubral som hviezdicku, na vyslednu jednu, aj to viac za Harrelsona a Lewis...
Sizemore, svoj klasicky priemer a z Lee Jonesa mi bolo skor smutno, ze k comu sa to prepozical, ale aj to saskovanie mu slo fajn...
Dzej Ar este etusil, ze po base bude slavnejsi ako kedykolvek pred tym, no vtedy priemer - za mna, rovnako ako teraz ;)
Inac je to nebodrasajuca picovina!

Braveheart

Braveheart (hodnotenie, recenzie)

Martin741

Proč mě neustále obtěžuje  kdejakej  vulgární internetovej šupák se svým jedninečným názorem, kterej mě ale vůbec nezajímá? Neotravuj a na NBK nečum když se ti to nelíbí, nikdo tě nenutí.

na príspevok reagoval Martin741

Martin741

Martin741 (hodnotenie, recenzie)

Braveheart

Tahni, luza jedna vymleta. Ked chces ultranasilie, ktore ma zmysel, pusti si Peckinpahovu Wild Bunch. Proti tomu filmu je toto srajda 1. stupna. Velka smradlava sracka.

na príspevok reagoval Braveheart

Uživateľ Abes zmazal svoj príspevok.

KangKun

KangKun (hodnotenie, recenzie)

Je úplně jedno jestli je člověk Američan, Čech atd. Psychopat může být kdokoliv a záleží už jen na možnostech.

zlabus

zlabus (hodnotenie, recenzie)

Věř, že kdyby získat zbraň bylo v ČR stejně snadné jako v USA, tak by to tak bylo. Tohle nemá s inteligencí národa nic společného.

JOKERHAHAH

JOKERHAHAH (hodnotenie, recenzie)

Mě se film také líbí hodně, násilí mi vůbec nevadí, spíš naopak, ale tohle je pro blbce v Americe až moc inspirativní.

Dana456

Dana456 (hodnotenie, recenzie)

Hrôza a des, des a hrôza. Film pre sadistov a iných netvorov. Samí nahlúpli ľudia okrem vrahov. Ešteže mal film taký nelogický koniec.

JOKERHAHAH

JOKERHAHAH (hodnotenie, recenzie)

FIlm je sice satira na násilí, ale v zemích jako USA by to fakt neměli pouštět, protože tam je spousta blbců, kteří si tak zajdou do školy postřílet pár lidí.

Braveheart

Braveheart (hodnotenie, recenzie)

Jedna z nejšílenějších věcí co jsem viděl. Trošku se mi vybavilo Domino, to bylo vizuálně taky hodně ujetý. Líbilo se mi to. A nemůžu ani za boha přijít na to, jak to ten Woody Harrelson dělá, že je v každým záběru tak strašně moc cool, ať už s dlouhejma vlasama nebo dohola, ve stylovým vohozu nebo ve vězeňskejch hadrech, prostě úplně v každý situaci. Závidím =)

Niktorius

Niktorius (hodnotenie, recenzie)

Tak podle mneen se film režijně Tarantinovi ani trošinku nepodobá. Dokonce ani ten scénář není tarantinovský. A to je patrně tím, že původní Tarantinův scénář byl kopmletně přepsaný. Tarantino by to rozhodně pojal jinak. NIcméně, nezdá se vám ta stylová koncepce trochu podobná Kill Billovi? Zabijáci jsou vyprávěni tak, jako by někdo přepínal kanály TV a na každém z nich běžel ten samý příběh, ale vždy vypravěný v rámci jiného pořadu...Jednou dokument, jednou western, jednou sitcom...A Kill Bill? Jak říkal sám Tarantino - je to jako multikino, kde v každém sále běží jiný film....

Honziq

Honziq (hodnotenie, recenzie)

Velmi "schizofrenní" dojmy... A kdybych nevěděl, že to natočil Stone, tipoval bych na 100% Tarantina (ten tentokrát neseděl na režisérské sesličce, ale s tužkou a papírem u stolu).

MistrFana

MistrFana (hodnotenie, recenzie)

Mně osobně tenhle film dost zaujal. Ze začátku jsem naprosto nevěděl co si o tom myslet, ale pokud člověk má trošku rozumu, dojde mu tasměšnost všeho.. povedená satira na ameriku :))

kluvi

kluvi (hodnotenie, recenzie)

Podle me naprosto genialni film kterej obsadi predni pricky v rebricku uchylnosti ktery muzu sledovat porad dokola :-)

Súvisiace novinky

Zemřel herec Tom Sizemore

Zemřel herec Tom Sizemore

04.03.2023

Z kalifornského Los Angeles přichází smutné zprávy, ve věku jednašedesáti let totiž odešel americký herec Tom Sizemore. Zprávu o skonu médiím potvrdil hercův zástupce Charles Lago. Sizemore byl v… (viac)

Reklama

Reklama