Reklama

Reklama

JFK v soukromí

(TV film)
  • Nemecko JFK - The Private President

Obsahy(1)

Unikátní rodinné záběry populárního amerického prezidenta Johna F. Kennedyho... Kennedyovi. Bohatá, slavná a mocná rodina. Jen málo jmen v dějinách je spojováno s nadějí, osobním kouzlem a drsnými ranami osudu tak moc jako Kennedyovi. John Fitzgerald Kennedy nastoupil do Bílého domu v lednu 1961. Do politiky vnesl mládí, elán a smyslnost. Sen o lepší Americe ukončil dallaský atentát 22. listopadu 1963. Předčasná smrt veřejností obdivovaného a milovaného Jacka hraje zásadní roli v mýtu, který obklopuje jeho jméno. Jeho působení v úřadu prezidenta s Jackie Kennedyovou po boku bylo později přirovnáno ke Kamelotu – mytickému hradu krále Artuše. (Česká televize)

(viac)

Recenzie (4)

Marze 

všetky recenzie používateľa

Převažují domácí rodinná videa. Jackie se mi zdála dost sešlá. Spát na záletech s milenkou mafiánského bosse, to je něco. ()

ostravak30 

všetky recenzie používateľa

Takhle, viděli jsme plno soukromých záběrů, ale zase ne tolik zajímavých, jak by se mohlo zdát. Ano, viděli jsme Johna Fitzgeralda Kennedyho jezdit na koni a chovat děti, ale ve skutečnosti to byly záběry, které o prezidentovi nevypovídají nic zásadního ani nic zajímavého, co by člověk již nevěděl. ()

Reklama

Galéria (3)

Reklama

Reklama