Reklama

Reklama

Ted Lasso

(seriál)
  • USA Ted Lasso
Trailer 1
Komédia / Dráma / Športový
USA, (2020–2023), 23 h 55 min (Minutáž: 29–78 min)

Hrajú:

Jason Sudeikis, Brendan Hunt, Stephen Manas, Nick Mohammed, Bronson Webb, Juno Temple, Hannah Waddingham, Jeremy Swift, Teresa Mahoney, James Lance (viac)
(ďalšie profesie)

Série(3) / Epizódy(34)

Obsahy(1)

Jason Sudeikis je Ted Lasso. Trenér amerického fotbalu. Přestože s evropským fotbalem nemá žádné zkušenosti, stěhuje se do Anglie, kde ho najali, aby trénoval fotbalový tým. Půjde to, „jako když Lassem mrská“, i když jsou hráči cyničtí a město nepřátelské? (Apple TV+)

Recenzie používateľa Sany33 k tomuto seriálu (13)

Úvod (2020) (S01E01) 

Príbeh: Tréner šampiónov NFL dostane šancu trénovať priemerný team Anglickej futbalovej ligy. Herecké obsadenie: Ja osobne Jasona Sudeikisa nepokladám za zvlášť dobrého herca a vnímam ho ako herca béčkových komédií. Tu sa mi ale vidí, že má jeho postava celkom veľký rozsah a som zvedavý ako sa tejto roli zhostí. Prevedenie: Som fanúšikom futbalu a seriál z takéhoto prostredia je pre mňa veľkým lákadlom. Prvý diel zatiaľ veľa vody nenamútil ale hodnotenie hovorí samo za seba a dúfam že sa niekam rozbehneme. 59% ()

Keksy (2020) (S01E02) 

Príbeh: Coach Lasso sa bližšie zoznamuje s pomermi v kabíne. Zdvíha morálku svojím vlastným spôsobom a hrá na nervy majiteľke, ktorá ho chce za každú cenu zdiskreditovať. Prevedenie: Ak sa chce tréner dozvedieť viac o svojich hráčoch musí sa im trocha dostať do súkromia. Pocity: Páčilo sa mi, že sa vtipné momenty striedali s emočnými a má to veľmi dobrú gradáciu. Na plý počet to ešte nie je ale páči sa mi kam sa to uberá. 74% ()

Trent Crimm: The Independent (2020) (S01E03) 

Príbeh: Rebecca musela odstúpiť od svojho pôvodného plánu odhalenia Lassovej aférky. Hneď ju ale napadol brilantnejší nápad a to nahliadnutie do Tedovho dňa okom novinára The Independance. Článok ale nevystrelil tým smerom, ktorý by si želala. Prevedenie: Tedové múdrosti a Indická večera ma veľmi bavili v tejto časti. Pocity: Zo začiatku som nedával tomuto seriálu veľké šance ma upútať ale postupne sa mi dostáva pod kožu a trúfam si povedať že ho zhltnem za jedno dopoludnie. 80% ()

Pro děti (2020) (S01E04) 

Príbeh: Richmond usporadúva benefičnú akciu, kde sa draží rande s futbalovou hviezdou. Nemilým prekvapením sa stáva prítomnosť Rebeccinho ex. Prevedenie: Rivalita medzi Jamiem a Royom ma celkom baví. jedná sa o súboj rozličných charakterov ako aj rozličných vekových a sociálnych štruktúr čo ponúka nemalú zábavu. Pocity: Ted sa začína zbližovať s Rebeccou a snaží sa jej pomôcť v zložitej životnej situácií, čo je dosť emotívne. Nečakal by som, že sa tento seriál, dokáže tak dostať pod kožu. 82% ()

Vypálené plavky (2020) (S01E05) 

Príbeh: príchod Tedovej manželky trocha mení jeho pohľad na priority a otvorí mu oči aj v ponímaní základnej myšlienky teamu. Prevedenie: Sociálna sonda do Tedovho súkromia. Schladenie mladého Jamieho a Rebbecine postupné zmeny názoru na Teda. To sú lákadlá tohto dielu. Pocity: Diel sa opiera o trocha silnejšie témy a je teda logické, že sa prejavujú aj silnejšie emócie. Vynikajúci diel. 95% ()

Dvě esa (2020) (S01E06) 

Príbeh:  Jamie dostáva konečne konkurenciu na svojom poste v podobe mladého Mexičana Danyho Rochasa. Ted musí ošetrovňu zbaviť kliatby a využíva na to všetkých hráčov v kabíne. Prevedenie: Silné emócie nad horiacim sudom s osobnými vecami hráčov. Jamie premena na člena teamu. Pocity: Veľmi dobrá emočne zvládnutá časť, ktorej nechýba ani štipka humoru. Presne tak ako je to aj v skutočnom živote. 92% ()

Ať žije Rebecca (2020) (S01E07) 

Príbeh:  Zápas v Liverpoole zvedie team dokopy mimo mesto a tak sa môžu odviazať. A netýka sa to iba hráčov. Prevedenie: Konečne sa odviazala aj Rebecca s jej najlepšou kamarátkou. Podobne ako aj tréner Lasso či Roy, ktorý dal konečne priechod svojim citom na povrch. Pocity: Diel sa konečne viac venuje sociálnej stránke teamu a vzťahom mimo ihrisko čo ma na jednu stranu neskutočne baví ale na stranu druhú ma mrzí, že nevidím viac z diania na ihrisku. Diel je to ale dobrý. 91% ()

Diamantové dogy (2020) (S01E08) 

Príbeh: Roy aj Ted majú problémy s nežným pohlavím. Je teda nutné zriadiť spoločenstvo s názvom "Diamantové dogy", ktoré riešia milostné problémy. Prevedenie: Dosť ma mrzí, že tu išlo gro seriálu do pozadia pred sociálnou sondou do vzťahov. Zas na druhej strane barové šípky boli mega. a Roy už by sa mal pozbierať. Pocity: Jamieho odchodom zo scény odišla aj jedna zábavná premisa a síce ich rivalita s Royom čo mi tam celkom chýba. 75% ()

Samé omluvy (2020) (S01E09) 

Príbeh: Rebecca už musela priznať farbu pred Tedom. Roy bude musieť prekusnúť hrdosť a pre dobro teamu, zostať sedieť na lavičke. Prevedenie: Zas ide futbal trocha na druhú koľaj ale zas na úkor posúvania príbehu vpred čo mi zas až tak nevadí. Pocity: Časť je v podstate jedno veľké antré pred dôležitým zápasom proti ManCity, kde hrá nikto iný ako náš milovaný model Jamie. 90% ()

Naděje tě zabije (2020) (S01E10) 

Príbeh: Posledný zápas o udržanie v PL. Ted si získal priazeň vedenia a aj kabíny. Teraz už mu iba zostáva zabojovať o výsledky. Prevedenie: Časť, ktorá je konečne o futbale. Na druhú stranu nesie so sebou aj nijakú tú emóciu. Pocity: Vynikajúce zakončenie vynikajúcej mini série. 97% ()

Sbohem, Earle (2021) (S02E01) 

Príbeh: Rojas má možnosť rozhodnúť zápas s penalty ale miesto gólu zabije maskota teamu. Z traumy mu pomáha terapeutka. Ted ťahá sedem zápasov bez výhry ale aj bez prehry. Roy po ukončení kariéry trénuje malé dievčatá svojím osobitým štýlom a odmieta ponuku na komentovanie zápasov. Prevedenie: na pilot druhej série je to dosť slabota až na nakopnutého psa žiadny zvrat a ani humor za moc nestál. Asi sa to ešte iba rozbehne ale Rojas je späť v hre. 55% ()

Levandule (2021) (S02E02) 

Príbeh: Jamiemu sa rúca život. Opustil ManCity a teraz nevie nájsť svoje miesto. Roy príme rolu televízneho komentátora so svojským štýlom. Ted nedodrží slovo a ponúkne Jamiemu druhú šancu. Prevedenie: Roy v telke mega výkon a otom ďalší mega výkon doma. Návrat Jamieho pekne rozvýri vodu v Richmonde ale asi aj mimo neho. 72% ()

Udělat tu nejsprávnější věc (2021) (S02E03) 

Príbeh: Ted privedie Jamieho aj napriek svojmu sľubu a spoluhráči mu to dávajú náležite vyžrať. Rebbeca privedie do práce svoju dcéru. Hráči urobia bojkot na hlavného sponzora. Prevedenie: Led Tasso pobavil asi najviac. To ako team bojkotuje sponzora a Jamie sa konečne dostane do priazne je v celku zaujímavé. Ale linka s Rebbecou bola úplne mimo a pripadalo mi to, že sa ňou iba vypĺňa prázdne miesto. 70% ()

Súvisiace novinky

Spectacular Music of Hollywood

Spectacular Music of Hollywood

07.12.2023

Zahajovací koncert třetího ročníku Composers Summit Prague představí světové skladatele filmové hudby na jednom pódiu, kde osobně oddirigují svá nejznámější díla. Mezi významné osobnosti patří… (viac)

Kultovní komedie Vybíjená se dočká dvojky

Kultovní komedie Vybíjená se dočká dvojky

28.04.2023

O dvojce slavné komedie Vybíjená s Vincem Vaughnem a Benem Stillerem se spekulovalo už roky, nyní se ale projekt zdá být konečně realitou. Studio 20th Century potažmo Disney film čerstvě odkleplo a… (viac)

Leden plný seriálů

Leden plný seriálů

04.01.2023

Nový rok znamená samozřejmě taky nálož nových seriálů a hned v lednu začneme zjevně zostra. Hollywood totiž odmítá zpomalit, a tak nás už zkraje roku čekají jedny z nejvýraznějších počinů… (viac)

Reklama

Reklama