Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Otřesená bizarním zrozením a prahnoucí po pomstě se Lisa chystá uvalit kletbu, i když ji pronásledují odporná vidění. Roy nečekaně nabídne pomoc. (Netflix)

Recenzie (4)

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Plačem...mladá sebavedomá klitorisáčka, ktorá o panenstvo prišla pochopiteľne s inou mladou sebavedomou klitorisáčkou natočí tak unikátny kraťas že záber ktorý všetkým vyrazí dych réžia pre istotu neukáže, biely mladý muž neznáša svojho otca a nechá ho prekliať, iný biely muž neznáša svojho otca lebo ho opitý bil preto že zabil svoju sestru, biele ženy - prostitútky bijú mladú sebavedomú klitorisáčku v cele a drogy, na tie dementi z Netflixu tiež nemôžu zabudnúť. Je smutné keď prestrihy z čiernobieleho krátkometrážneho filmu majú väčšiu kvalitu ako celá táto epizóda. A nezabudlo sa ani na imigračné...toto bol teda iný hnoj. ()

Mukade 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

O 10 min kratšie a už sa to nevlečie ako ...... niečo čo sa veľmi vlečie, gooood. ......................... A čo tu nevidím, niekoho so stihomamom, paranoidnou schizofréniou - recenzent Trevor. Vidí a mátajú ho veci, ktoré neexistujú, lol, spiknutie na každom kroku. Celkom to ladí s týmto seriálom, haha. ()

Reklama

Reklama