Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizódy(8)

Obsahy(1)

Sluncem zalité Los Angeles ukáže v roce 1990 svoji odvrácenou tvář. Ctižádostivá filmová režisérka naplánuje mysteriózní pomstu, při které se budou měnit stavy vědomí. (Netflix)

Recenzie používateľa Trevor k tomuto seriálu (2)

Pomsta s chutí třešní (2021) 

Človek je opatrný najmä vtedy ak má novinka z Netflixu dobré recenzie od bulváru pre generáciu ypsilon a v tomto prípade tomu tak bolo. Ničoho unikátneho sme sa nedočkali, ženy dupú v plnej sile, muži (obzvlášť tí bielej farby pleti) sú idioti prípadne zombíci a polovicu filmu má niekto stavy z drog či ropuchy. Absolútne nevyužitý potenciál suterénu, Nora a Jonathan rovnako tak boli totálne nevyužité postavy, síce nakoniec sa dozvieme čím dobila Hollywood mladá sebavedomá žena Lisa (tu som sa inak smial, Andalúzsky pes natočený v roku 1929 a jeho oko boli určite viac prelomové aj bez dnešných efektov) a Lisa svoju úlohu najlepšie zvládla v záverečnej epizóde počas večere s producentom keď žrala a pila ako pes z útulku. Niekoľko svetlejších momentov sa nájde a iba jedna epizóda splní aj náročnejšie kritéria, inak je to ťažká bieda. ()

Pár chlupů (2021) (E02) 

Plačem...mladá sebavedomá klitorisáčka, ktorá o panenstvo prišla pochopiteľne s inou mladou sebavedomou klitorisáčkou natočí tak unikátny kraťas že záber ktorý všetkým vyrazí dych réžia pre istotu neukáže, biely mladý muž neznáša svojho otca a nechá ho prekliať, iný biely muž neznáša svojho otca lebo ho opitý bil preto že zabil svoju sestru, biele ženy - prostitútky bijú mladú sebavedomú klitorisáčku v cele a drogy, na tie dementi z Netflixu tiež nemôžu zabudnúť. Je smutné keď prestrihy z čiernobieleho krátkometrážneho filmu majú väčšiu kvalitu ako celá táto epizóda. A nezabudlo sa ani na imigračné...toto bol teda iný hnoj. ()

Reklama

Reklama