Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Dráma
  • Animovaný
  • Dokumentárny

Recenzie (111)

plagát

Gran Turismo (2023) 

Odkial ma toto aktualne hodnotenie 80%? Takto zle postrihany film si ani nepamatam. Sceny sa prelinaju jedna radost ale emocie absolutne negraduju a postavy su tak nezazivne, ze mi je uplne ukradnute, kto je kto a clovek, ktory sa neorientuje vo svete videohier a motosportu nema absolutne ziadnu sancu sa dostat do deja. Okrem Harboura su vsetci herci na smiech a cele je to az privelmi hrane. Povedal by som, ze aj pretekarske hry s pribehom su lepsie zvladnute ako toto. Na mna to posobilo tak, akoby mali zrobeny 5-6 hodinovy film ale museli to narychlo osekat a vzniklo z toho taketo čudo, ktore nevie, co chce povedat.

plagát

Blue Beetle (2023) odpad!

Cliché, cliché, cliché. Toto by nepreslo ani pred 20 rokmi.

plagát

Transformers: Monštrá sa prebúdzajú (2023) 

CGI 5*, Scenar 3*, Herecke vykony 0*. Co viac k tomu dodat. Vsetky peniaze posli do CGI a na aspon priemernych hercov nezostal rozpocet. Ale tie dve hodinky sa to da prezit. Akcia lepsia ako vo Fast & Furious.

plagát

Dragon Ball Super: Super Hero (2022) 

Keď na 1,5 hodinovom filme je najlepšie napísaná postava trojročnej Pan, tak je asi niekde chyba. Divné animácie, ktoré chcú posunúť DB dopredu, ale skôr mám pocit, že chcú nasilu ohúriť mladé publikum a nemyslia o dlhodobých divákoch, nie sú veľká výhra. Dejovo by to celkom ušlo, ale ono to je všetko tak veľmi natlačené do tých 90 minút, že si človek ani nestihne urobiť názor na nové postavy. Neviem, koľko toho bolo vyrezané z mangy, ale nechce sa mi veriť, že v mange by to bolo až takto priamočiare.

plagát

Barbie (2023) 

Nebyť Ryana, tak ani na tie 2* to nevytiahnú. To, ako úžasne to Gosling zahral bolo fakt niečo, čo sa v tak primitívnych filmoch nevidí často. Ale celý film je poňatý podľa mňa veľmi staromódne. Celá ta idea ohľadom toho, že ženy sú podradené mužom je už dobrých 20 rokov preč a jednoducho to už nepasuje do dnešného sveta. Bohužiaľ Keni boli zaujímavejšie postavy vo filme ako všetky Barbie. A o tom to asi nemalo byť, že? Miestami to bolo fakt nudné a niektoré scény, kde nasilu robili z chlapov z reálneho sveta totálnych debilov boli fakt trápne. Nebolo to urážlivé voči ľuďom s chromozómom Y, ale to proste nebolo vtipné.

plagát

Černé zrcadlo - Beyond the Sea (2023) (epizóda) 

Od asi 10. minúty to bolo viac predvídateľné ako Tom & Jerry. Celá táto séria je nejaká bez života, napätia a nejakého wau efektu. Toto si fakt nezaslúži viac ako 1*.

plagát

Černé zrcadlo - Loch Henry (2023) (epizóda) odpad!

Najtrapnejsia epizoda zo vsetkych 6 serii (zatial). 40 minut absolutne o nicom. Potom 10 minut nejakej trapnej zapletky a koncovych 5 minut zase o nicom. Po dvoch epizodach tejto 6. serie mam silny pocit, ze tato seria ani nemala vzniknut, lebo len znizuje celkovy rating vsetkych casti dokopy.

plagát

Zaklínač - Zase spolu (2023) (epizóda) odpad!

OK, a dosť! Po plačúcom zaklínačovi končím s touto s*ačkou.

plagát

Klíšťák (2016) (seriál) 

Vydržal som 5,5 častí ale toto jednoducho nie je vtipné. Každá jedna z hlavných postáv je tak otravná, že sa to nedá vydržať. A nepomohla tomu ani krátka stopáž. Pre mňa škoda času.

plagát

Chyťte mého vraha - Sociální média – to bylo něco pro ni (2023) (epizóda) 

Celé je to nejaké poprekrúcané. Najskôr nemôžu určiť príčinu smrti, potom je zrazu info o tom, že on/ona/ono/oné bolo zabité bodnou ranou do hrude a z ničoho nič potom sa niekde objavil kábel z telefónu s vlasmi a podľa toho je vydedukované, že ono to bolo udusené....WHAT???A týpek je odsúdený na základe toho, že jeho telefón sa pripojil k inej telefónnej veži? Žiaden väčší dôkaz o jeho prítomnosti na mieste činu? wtf???