Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Atraktívny štyridsiatnik Jack Foley (George Clooney) by už mal skôr myslieť na založenie vlastnej rodiny, lenže sa mu do toho akosi ešte nechce... Radšej sa venuje svojmu koníčku - vykrádaniu bánk! Zvláda to v pohode a s prehľadom, až na jeden drobný problém: často ho pri tom chytia... Ako recidivistu čaká Jacka niekoľko desiatok rokov za mrežami, ale jemu sa tam prirodzene nechce. Namiesto toho chce zorganizovať poslednú veľkú akciu a potom spokojne žiť so „zarobenými“ peniazmi niekde ďaleko... Problém nastane, keď sa pri úteku z väzenia stretne s atraktívnou federálnou agentkou Karen Siscovou (Jennifer Lopez). Chvíľu sa dohadujú, kto koho vlastne zatkol a nakoniec sa za kurióznych okolností rozídu... Karen však našla v sympatickom zločincovi zaľúbenie a niečo ju k nemu neodolateľne priťahuje. Musí ho znovu vidieť... (TV Markíza)

(viac)

Videá (2)

Trailer

Recenzie (186)

Dever 

všetky recenzie používateľa

Soundtrack David Holmes: 1. It's Your Thing ,2. I Think You Flooded It ,3. Watermelon Man ,4. Jailbreak ,5. Ain't That A Kick In The Head ,6. The Trunk Scene ,7. Foley Part 2 ,8. Rip Rip ,9. Spanish Grease ,10. Fight The Power ,11. Tub Scene ,12. One Note Samba ,13. The Drive To Ripley's ,14. Bitch Out ,15. No More Time Outs, ()

Pavlínka9 

všetky recenzie používateľa

Film o dvouch neskutečně sexy lidech, kteří mi k sobě ale vůbec jako pár nesedí...Příšerná hudba nabitá sexem téměř v každé minutě filmu, neskutečně zmalovaná Jennifer Lopez stylem konce 90.let minulého století, zastavený záběr cca každých 10 minut, případně v situaci, kdy to je opravdu nutné :D :D A plytkost a namachrovanost, kterou se snaží Lopez narvat do každého záběru...Ne,ne, ne a už nikdy to nechci vidět!!! Jediné, co bylo fakt super, byl rozhovor Clooney/Lopez v baru, který vrcholil tím nejlepším, na co všichni, včetně nich, čekali....Je to pakárna a Soderbergh na tom zbytečně ztratil plno času, kterých mohl využít rozhodně jinak... ()

Reklama

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Tento film je typickým príkladom ako natočiť úplne zbytočný film, ktorý je nudný a o ničom. Ako úprimne povedané v tomto bol Soderbergh vždy expert. Jediný film čo mal aspoň aký taký zmysel je traffic a aj ten sa dal spraviť lepšie ale zase na druhú stranu Dannyho trilógia sú asi najpohodovejšie filmíky o zlodejoch aké boli kedy natočené, lenže aj keď u tohoto filmu , kde zvolal skvelý herecký asnábel nedokáže spraviť s tohoto filmu niečo čo nieje takže zo všetkých tých možností , ktoré tento film ponúkal zostala iba obyčajná krimi s komediálnymi prvkami a celkom vydareným koncom , ktorý je ale na škodu ako keby z úplne iného filmu a to je škoda. Cloonney je charizmatický ako sviňa ako ináč a jennifer sexi ako ešte v žiadnom inom filme ale aj keď tu boli herci ako Rhames, Zahn a Cheadle mna osobne potešil štek Samuela " Mace Windu " jacksona. tri hviezdičky s tým že raz to stačilo. ()

Radko 

všetky recenzie používateľa

Láska medzi zločincom a policajkou v efektnej žuvačkovej bublinke so zaujímavo poprehadzovaným dejom a minimálnym obsahom. Zopár žartíkov poteší (najviac ma dostal trezor plný parochní a samozastrelenie). Stredná časť filmu odohrávajúca sa medzi útekom z väzenia a záverečnou lúpežou je jedno efektné nafúknuté nič; romantické scény pôsobili ako vystrihnuté z televíznych seriálov. ()

Motinski 

všetky recenzie používateľa

Celkom zábavné ale strašne obyčajne a s nedotiahnutým scenárom. Soderbergh často zablúdi do priemerných vôd a toto je skvelý príklad. Ničím výnimočné krimi s komediálnym nádychom a fajn hercami. Hlavne Clooney je v tomto absolútne doma. Dosť u mňa uberá že Dannyho Parťákov natočil ten istý režiser a nedokážem sa vyhnuť porovnávaniu. ()

Galéria (51)

Zaujímavosti (10)

  • Scéna, ve které jsou spolu Jack Foley a Karen zavřeni v kufru auta, se musela natáčet 45x. (Karlos80)
  • Stařík, který přistupuje do výtahu k Buddovi a Jackovi během zátahu FBI, je Philip Perlman - tchán producenta filmu Dannyho DeVita. (Karlos80)

Reklama

Reklama