Reklama

Reklama

Touha po vraždě

  • USA Hard Kill (viac)
Trailer 1

Bruce Willis se představí v roli miliardáře a ředitele společnosti, která vlastní technologii schopnou ohrozit samotné lidstvo. Když se vynálezu zmocní skupina teroristů, která zároveň unese jeho dceru a požaduje aktivační kód, začnou létat kulky. (Filmbox)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (45)

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Bohužiaľ, stále platí to, že Bruce Willis berie viac takých filmov, v ktorých (a to hovorím bez nejakej urážky alebo neslušnosti) nemá čo hľadať. Je veľmi smutné vidieť, že jeho kariéra sa vydala na podobnú cestu, ktorú má Nicolas Cage. „Open Source“ je nefalšovanou C-vou jednohubkou s mnohými klišé momenty, scénami, akčnými prvkami a cyhbami. Film len pre skalných fanúšikov. Keby ste mali možnosť vybrať medzi týmto filmom a nejakou knihy, tak si vyberte knihu. Osobné hodnotenie: 53% (*) ()

baclajean odpad!

všetky recenzie používateľa

Žeby sa po Nicolasovi Cageovi aj Bruce Willis rozhodol pokračovať vo svojej kariére v druhotriednych, prvoplánových akčných filmoch tohto typu? SPOILER ALERT: Zabijaci sa medzi sebou rozprávajú, namiesto nevraživosti, ktorá je prezentovaná, výkony tak amatérske, že sa k tomu ani nehodno bližšie vyjadrovať. Hlavný zloduch vyzerá, že by sa ho nezľakla ani mačka, a nepomáha tomu ani zvraštené čelo, vďaka ktorému sa snaží vyzerať drsne. Teší ma, že v stave hlbokého podčíslenia zbraní aspoň pred bojom vzali zbrane tých "prieskumníkov", ktorých v budove eliminovali, inak by to už naozaj bolo na facepalm. Vojdú traja zabijaci, ale náš hrdina zabije len prvého, so zvyšnými na seba pozerajú a nič sa nedeje, dokonca druhý zabijak prejde dopredu a je všetkým ostatným úplne odokrytý a nechránený, no nikto nič nespraví a on si pohodlne príde po svojho práve raneného kolegu a odtiahne ho nazad, zavrú za sebou dvere, ktorými pred chvíľou prišli, a ide sa ďalej. Iná scéna - uprostred prestrelky jednému zasekne samopal, a on sa nekryje, skrátka začne prezerať svoju zbraň, akoby sa nechumelilo. ďalšia scéna - dvaja ozbrojenci nájdu ženu, ktorú hľadajú, no ich reakcie sú také pomalé, že kým stihnú vystreliť alebo čokoľvek spraviť, Bruce Willis stačí vyjsť z dverí, zakričať na ňu, aby sa zohla, ona sa zohne, a on ich oboch zastrelí. Takže toto naozaj nie. V prípade tohto na hlavu postaveného akčného braku naozaj platí, že obal predáva. Okrem obalu však nič odporúčaniahodné. ()

Reklama

rublik05 odpad!

všetky recenzie používateľa

Zbytečný a hlavně totálně nesmyslný snímek, který silně hazarduje s divákovým zdravím. Willis si opět vybral film, ve kterém se objevuje spíše sporadicky, prakticky vůbec nezasáhne do děje a nemá zde ani jednu kvalitní scénu. Co se týče ostatních herců, amatérismus v přímém přenosu. Děj, odehrávající se víceméně celý ve staré opuštěné budově, postrádá jakýkoliv smysl, postavy se chovají brutálně nelogicky a vše působí dost primitivně. Nechápu, jak tvůrce vůbec napadlo natočit něco tak příšerného. Nízkorozpočtový akčňák úplně o ničem, naprostá ztráta času. 0/10. ()

curil odpad!

všetky recenzie používateľa

Už skoro sám se stydím za Bruce Willise, v jakých slátaninách hraje (a to by se hodilo jiné slovo na s...). Příběh má ubohý děj, který nemá hlavu ani patu. Divák se prakticky nedozví o čem převratný vynález je, jak má likvidovat milióny lidí a zařízení na celé planetě. Továrna k demolici kdesi v Rumunsku jako jediný exteriér, ozbrojení muži se nahání pořád na jednom místě. Šílené řeči, nelogické jednání všech zúčastněných, zásadní chyby v pravidlech střelby atd. Kapitolou samou pro sebe je výběr herců. Podprůměrní, stačí zmínit opravdu nápaditá jména Texas Battle nebo Natalie Eva Marie. Celkově film připomíná paintballovou střílečku dvou partiček známých o volné sobotě. ()

Jaro.Krafcik 

všetky recenzie používateľa

Jasné Willis a jeho nové filmy sú fakt o ničom. Aj tu nejde o žiaden dobrý film. Ale tých 15% je málo aj na Willisa. Preto dávam aj druhú hviezdu lebo hodnotenie odpad si to určite nezaslúži, boli a budú horšie akčné filmy. Snáď mi dnešna premiéra filmu Tenet napraví chuť, ale po takmer pol roka čakania na návrat do kinosály určite. 2* ()

Galéria (33)

Zaujímavosti (1)

  • V čase 1:14:55 je jasně vidět, že pouta na rukou Evy (Lala Kent) nejsou vůbec dotažené. (Ace.A.T.L.)

Reklama

Reklama