Reklama

Reklama

Smrtiace ticho

  • čeština Smrtící ticho (viac)
Trailer 1

Osamelý lovec Rayburn Swanson žijúci v ústraní uprostred divočiny sa ocitne v smrtiacej hre na mačku a myš, keď sa spolu so šerifkou Alice Gustafsonovou vydá pátrať po stopách  krutého zabijaka, ktorý v lesoch rozsieva smrť šípmi a oštepmi a unáša mladé nevinné dievčatá. Jednou z nich bola aj Rayburnova dcéra Gwen. ktorá pred piatimi rokmi bez stopy zmizla. Zdá sa, akoby šialenec unášal nevinné dospievajúce dievčatá, aby ich ochránil pred hriechmi sveta skôr, než im podľahnú. A miestni obyvatelia majú svoje tajomstvá, hriechy aj neresti. Rayborn je ťažký alkoholik a šerifka Alice má mimoriadne problematického brata Brooksa, ktorého sama tajne podozrieva, ale zároveň aj chráni. Okruh podozrivých je však veľký a maskovaný lesný zabijak zaútočí znova – tentoraz unesie mladú a nevinnú Molly. Lovec a šerifka musia urobiť všetko pre to, aby sériového vraha zastavili akôr, než dievča zomrie. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (186)

Dale 

všetky recenzie používateľa

Identitu vraha išlo odhaliť celkom ľahko a o dosť skôr, ako na to prišla šerifka. Zase až tak veľa tam tých podozrivých nebolo. Aj keď motív bol riadne odfláknutý a neuveriteľný. Atmosféra indiánskej rezervácie a lesov výborná, tak ako aj Coster-Waldau. Dalo sa z toho vyťažiť ale viac, takto len priemer. ()

Maynard. 

všetky recenzie používateľa

Chachá, dal sem 5 hvězdiček a z 62% se to zvedlo na 63%, což znamená, že to asi nehodnotilo zatím moc lidí. Ale až se tomu stane, věřím, že tenhle film půjde do "červenýho", kam právěm patří. Je to žánrově něco mezi Zmizením a Wind river. Od začátku sem byl ohromen tekoucí řekou, na kterou by sem se mohl asi dívat celej film :o). No, ale to bybyla škoda to celý pročumět na řeku, když je to od začátku náramně napínavej film. Hlavní herec už je taky velká persóna, tady mi krapet připomínal Logana, to když lemtal jednu flašku za druhou. Téma vynikající, prostě skvělej film s neotřelým dějěm. ()

Reklama

Lenka.Vilka 

všetky recenzie používateľa

Čekala jsem detektivku, kde bude místní lovec znalý terénu pomáhat šerifce stopovat lovce holek. Ne, tohle jsem vážně nečekala. Ano, udělalo mi to radost. Příběh sám o sobě je zajímavý, dojemný a ta příroda vás dostane a pohltí. Včetně dobře zahraných postav. A jejich tajemství. Občas, co se stane v lese, zůstane v lese. A tak je to jenom dobře. Může zamrzet pouze jedna věc. Spoiler Že nevysvětlili, proč to vrah dělal. Teda, vysvětlili kdo a proč, ale ne proč tímhle způsobem....a ani ten krk. Prostě to tak bylo a basta. Spoiler. Ale to nemění nic na tom, že jsem viděla krásně natočený film. Jistě, šla jsem do toho kvůli Nikolajovi a prostředí, ale ve výsledku nelituji jediné vteřiny. Vážně dobrý film! ()

agentmiky 

všetky recenzie používateľa

Uznávám, moc jsem toho od The Silencing nečekal, ani zdejší komentáře nezahrnují tento film nějakým závratným hodnocením. Ale ve výsledku se jedná o poctivý přírůstek do žánru krimi, který toho má hodně co nabídnout! Už jen zasazení do kanadských odlehlých lesů, kde po vás pomalu neštěkne ani pes, dodává tu správnou atmosféru. Coster-Waldau opět přispěchal s dokonalým výkonem, na druhé straně Wallis v roli šerifky podala též obstojný výkon. Líbilo se mi, jak autoři naznačovali různé maličkosti v průběhu, které do sebe na konci zapadly jako jeden celek skládačky. Film nabídne dost momentů, kde se nešetří napětím (naháněčky v lese skvělé!), emocemi, ale i na detektivní žánr překvapivými zvraty, kdy vás minimálně dva překvapí. Celkově to například na Wind River nemá, ale osobně mám pocit, že snímek kvalitativně podobný The Silencing by chtěl natočit každý filmař. Poctivé řemeslo každým coulem. Za mě 7,5/10 ()

Real Tom Hardy 

všetky recenzie používateľa

"YOU'RE JUST SAYING THAT BECAUSE YOU THINK YOU'RE DYING." ----------- Neviem, či som urobil dobre. Pozeral som nejakú zasranú verziu, ktorá v scénach, kde sa toho priveľa dialo, sekala, no a taktiež bola, mám pocit, dosť presvetlená, z čoho mám práve celkom obavy, či náhodou nezničila štylizáciu filmu, ak mal byť tmavý vďaka nejakému krásnemu kamerovému filtru. No čo už, nevedel som vydržať, eventuálne zistím, ako to malo byť. Obsadenie u mňa vyhralo na plnej čiare – McClarnona žeriem úplne a absolútne všade a do Annabellky som zabuchnutý už od čias, čo som ju prvý krát zočil ako archeologičku v špatnej Múmii. O Coster-Waldauovi sa nemusíme ani baviť, i keď popravde mi viac ako Joela z TLoU pripomínal starého, zarasteného Matthewa Foxa. Boh (alebo čokoľvek) žehnaj casting directorovi, čo toto dal dokopy. Viac než silné štyri hviezdy, maximálna možná spokojnosť. Odporúčania sú na mieste. Replay čoskoro. --- (14.10.2020) Tak teda aj ofíko verzia bola v niektorých scénach dosť presvetlená, ale aspoň mi to už nesekalo x) --- Bonusy: Creating a Weapon: The Silencing Spear, Making The Silencing --- (28.7.2021) Minulý rok som na narodeniny chcel len dve veci – popiči film a drsnú búrku. Dostal som oboje v podobe krutého hromobitia a snímky The Silencing. A tak som si hovoril, že sa veľa nezmenilo a presne to isté mi postačí aj tento rok. A tiež som dostal oboje. Opäť znova The Silencing (plus No Country for Old Men a Wrath of Man) a s príchodom polnoci prišli aj orgazmické hromy a blesky. Keď sa darí, tak sa darí. --- (28.7.2022) Tak aj tentoraz, hoc na začiatku dňa, než na jeho konci. --- (28.7.2023) Trojročná šnúra bola práve prerušená. Krista! (28.7.2020) (14.10.2020) (28.7.2021) (28.7.2022) (28.7.2023) ()

Galéria (16)

Zaujímavosti (12)

Reklama

Reklama