Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Za ranného šera nájdu v Prahe mŕtvolu zlodeja Toufara s nožom, zabodnutým v chrbte. Inšpektori Bouše a Brůžek navštívia jeho milenku, prostitútku Annu, prezývanú Paraplíčko. Je zrejmé, že skôr ako otvorila dvere svojho bytu, oknom ktosi utiekol. Paraplíčko je teda odvedená na výsluch k šéfovi kriminálky - Radovi Vacátkovi, ale aj keď je šokovaná fotografiou mŕtveho, nič neprizná. (STV)

(viac)

Recenzie (128)

Tomas_PO 

všetky recenzie používateľa

Seriál bol holt seriál, mal väčšiu šťavu ako jednotlivé filmy. Príbeh je až príliš priamočiary, zápletka jednoduchá a vrah odhalený hneď zo začiatku. Je však zaujímavé sledovať, ako sa dynamiku a napätie podarilo udržať až do samotného konca. Záverečná scéna na pôjde je parádna, pekná pripomienka starej Prahy s celým komparzom domovníka, policajtov, či hasičov. Zároveň krásne priblíženie 'pražskej galérky', ktorá donúti diváka si čo-to o nej pogúgliť. Podarila sa aj hudba, tá znie v ušiach ešte stále. ()

NinadeL 

všetky recenzie používateľa

Pěnička a paraplíčko je nesmírně smutná záležitost. Bohdalová hraje, jako kdyby jí mělo každým okamžikem puknout srdce, mě zas puká při pohledu na Štěpničkovou. Několik drobných dobře zahraných etud takových jako je Růžek nebo Zíma ale celek nezachraňuje od konečného selhání v dobové věrohodnosti. Směšní jsou všichni ti Šmídové a jejich drsní hoši, stejně jako ty umělé třešínky na kloboučku Paraplíčka. ()

Reklama

milos.bradik 

všetky recenzie používateľa

Herecký koncert pánů Marvana, Brzobohatého a Šmídy. Vynikající hudba Zdeňka Lišky. Této kriminálce bych vytkl pouze to, že postava Mlíka v podání Bohumila Šmídy je nadabovaná Jaroslavem Moučkou a vůbec mi k němu ten hlas nesedí. Ovšem i tak musím dát pět hvězd. Nádherný název, který vypadá jako ze série s krtečkem Zdeňka Milera. ()

mira007 

všetky recenzie používateľa

Krimi komedie s policejním radou Vacátkem Marvanem, ale tady si prostor pro sebe ukradlo hysterické duo padouchů Bohdalová Brzobohatý. Rozverná detektivka starých časů schopná pobavit i dneska. Pro mne trochu sentimentální vzpomínka, jinak bych to asi ani nevyhledával. ()

vyfuk 

všetky recenzie používateľa

Filmová část, která je spíše dělaná na nějaké osobní vyříkání mezi dvěma zamilovanými a zároveň nenáviděnými. Takové osobnější dílo, které ale zároveň jde do osobní roviny zcela nových postav, což kupodivu ani moc nevadí. I když občas teda film vypadá jako muzikál. Obecně velmi příjemná podívaná. Nicméně asi nenabídne v žánru ani v rámci seriálu nic převratného. ()

Galéria (3)

Zaujímavosti (14)

Reklama

Reklama