Reklama

Reklama

Riverdance 25: Výročná show

(divadelný záznam)
  • Slovensko Riverdance: show k 25.výročiu (viac)
Trailer
Muzikál / Tanečný
Írsko, 2020, 110 min (Alternatívna 103 min)

Réžia:

Chris Hunt
(ďalšie profesie)

Obsahy(1)

Záznam mimoriadneho tanečného programu známej írskej tanečnej skupiny pri príležitosti 25. výročia jej vzniku. (RTVS)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (5)

Marze 

všetky recenzie používateľa

Dokument České televize Art na Nový rok. Na irské taneční víkendovce jsem se irské tance učil, ale nyní konečně vidím, jak to vypadá profesionálně. ()

ostravak30 

všetky recenzie používateľa

Tak já jako milovník Irska a všeho irského od přírody přes whisky až po hudbu nemůžu jinak. Tancovat neumím, ale jejich typický tanec se mi moc líbí. Od hudby přes projekci je to výborné a taneční čísla úžasná. Ale přeci jen mi to už přišlo kapánek dlouhé... ()

Reklama

Slarque 

všetky recenzie používateľa

Hledal jsem na silvestrovský večer něco intelektuálně nenáročného, u čeho mi nebude vadit, že v půlce usnu... Tanci nerozumím, z Irska mám slabost jen pro jejich whiskey, tak jsem si zkusil rozšířit obzory. Nejen že jsem neusnul, ale věnoval jsem obrazovce o dost větší pozornost, než jsem pokládal za možné. Výborně sestavené show z tanečních a hudebních čísel, s lehkým náznakem příběhu. Strhující, dynamické, dechberoucí, sexy. Záznamu dávám 90%, stoprocentní zážitek by mohl nastat pouze naživo v hledišti arény. ()

Danikaa 

všetky recenzie používateľa

Po predstaveniach Nohy z plameňa - Michael Flatley 1998, Lord of the Dance in 3D 2011 a Lord of the Dance: Dangerous Games 2014, som sa s veľkými očakávaniami vrhla na Riverdance 25: Výročná show 2020. Niežeby nebolo na čo pozerať, ale už to proste nie je ono. Viac sa totiž recituje, spieva a hrá, ako tancuje. Je mi ľúto, že som ich živé vystúpenie neabsolvovala pred takými 15-timi až 20-timi rokmi. Teraz ma to už ani neláka. ()

Galéria (12)

Reklama

Reklama