Reklama

Reklama

Epizódy(18)

Recenzie (9)

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

V 2 sérii najviac zaujali epizódy s Charliem Mansonom, festival kráv či osýpková epizóda, na druhej strane hneď niekoľko úplne prepadlo, najmä zbierka pre šéfa. Prvýkrát v seriály pri Kennyho smrti žiadne z postáv nepovie "Zabili Kennyho" v epizóde Spookyfish, pretože Kyle so Stanom si to nevšimnú. ()

Blackhand47 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Druhá série South Parku trpí zbytečnou délkou, kdy místo pár úderných epizod má ty lepší na střídačku se slabšími. Vrcholem je za mě epizoda Planetárium, která pokořila i ty z řady minulé, ale z velké části tu tvůrci pořád staví na fekálním humoru a mají potřebu využívat klasických amerických svátků. Pomalu ale najíždí typická kritika společnosti a popkultury a tvůrci již také polevili s opakujícími se gagy, takže takový zpívající Šéf už v každé epizodě třeba není. I přes pár špatných epizod mi druhá řada přišla o chlup lepší než první, tak jí dávám 70 %. ()

Reklama

Nikolas__ 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Přibližně na úrovni první série. Tudíž velmi solidní. Tahle série obsahuje už nějaké ty díly, u kterých je vidět že do nich šlo evidentně méně nápadů a ambicí, přitom žádná z nich není vyloženě špatná, a ty ostatní epizody jsou opět prvotřídní zábava, jako např. ta o klubovně, neštovicích, nebo o obřízce. ()

Galéria (901)

Zaujímavosti (179)

  • Pesnička, ktorú Cartman musí dopočúvať celú, je "Come Sail Away" od kapely Styx z roku 1977. V dabingu pre Južnú Ameriku to bola "Corazon Partio" od Alejandra Sanz. (Real Tom Hardy)
  • Pani Cartmanová spala s kongresmanom menom O'Reilly. V čase vysielania epizódy nebol v Colorade žiadny kongresman s takým priezviskom. Taktiež spala s guvernérom štátu Colorado. V skutočnosti by to bol Roy Romer, ktorý pôsobil v rokoch 1987 až 1999. Pani Cartmanovej sa podarilo vyspať sa aj s Billom Clintonom. V čase vysielania epizódy práve vrcholil jeho sexuálny škandál s Monicou Lewinsky. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama