Reklama

Reklama

Mestečko South Park - Season 2 (1998) (séria)


Prehistorický ledový muž (S02E18)

(epizóda)
  • USA Prehistoric Ice Man

Recenzie (7)

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Stan s Kyleom objavia zmrznutého muža v jaskyni. Na jeho výskum sa podujme doktor Mefisto a zistí, že praveký muž je zmrazený už 23 mesiacov!!! Keďže sú Stan s kyleom pohádaný, potom ako Stan povie Zabili Kennyho ho Kyle nedoplní slovami Vy parchanti a za zmienku stojí lístok do Des moines v štáte Iowa, kam chce yle Larryho poslať, pretože ľudia tam žijú dva roky pozadu. Vydarený záver série. ()

lukasd 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

- Irwin: To je chřestýš ze Skalistejch hor, nejjedovatější had v týhle oblasti. Já se teď opatrně přiblížím k hadovi a narvu mu prst do prdele. Sakra ten had je vážně nasranej a teď mu narvu palec do prdele. No jo,pěkně ho to nasralo. ()

Galéria (50)

Zaujímavosti (11)

  • Keď ľadový muž zapne televíziu, práve tam beží lovecký program z Austrálie, v ktorom jeden z lovcov povie, že priemerný medveď grizly je silnejší než 10 Morganov Freemanov. (Real Tom Hardy)
  • Ľadový muž má na sebe oblečenie od značky Eddie Bauer. Mephesto na margo toho povie, že značka nebola populárna už minimálne od roku 1996. (Real Tom Hardy)
  • Ľadový muž dostane amok, keď začuje, že sa Atlanta Falcons dostala do finále Super Bowl. Toto je historicky presné. V roku 1999 Atlanta Falcons čelila v Super Bowle XXXIII Denveru Broncos. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama