Reklama

Reklama

Mestečko South Park - Season 2 (1998) (séria)


Mexická uhrančivá žába z jižní Srí Lanky (S02E06)

(epizóda)
  • USA The Mexican Staring Frog of Southern Sri Lanka

Obsahy(1)

Ned a Jimbo sa vydávajú na lov smrtiacej žaby. Ich heroický výkon podnieti vznik ich vlastnej loveckej šou, ktorá dosahuje veľkú sledovanosť. Ježišovej šou hrozí zánik. (Real Tom Hardy)

Recenzie (8)

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Chlapci dostanú od pána Garrisona za úlohu napísať referát o vojne vo Vietname a tak zájdu za Stanovým strýkom Jimbom, ktorý pre miestnu káblovku vysiela vlastný program...Okrem toho, že epizóda zobrazila ako asi fungujú talk show v médiách nezaujala takmer ničím. ()

Galéria (50)

Zaujímavosti (12)

  • V epizóde padlo niekoľko odkazov súvisiacich s vojnou vo Vietname. Ned a Jimbo prezývajú Vietkong slovom Charlie, čo je slang pre Victor Charlie, čo bolo označenie NATO pre Vietkong. Taktiež bolo spomenuté, že obaja boli umiestnení v Da Nang. V tomto meste bola najväčšia vojenská základňa Armády Spojených štátov. Kameraman sa Neda taktiež opýta, či bol aj v "Tet". Jedná sa o označenie pre Ofenzívu Tet, čo bola séria útokov vedených Vietkongom a Vietnamskou ľudovou armádou počas Vietnamskej vojny. (Real Tom Hardy)
  • Písnička, která hraje ve Vietnamu, je „Time Of The Season“ od The Zombies. (Duoscop)
  • Názov epizódy je odkazom na krátky študentský film Treya Parkera The Giant Beaver of Southern Sri Lanka (1989). (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama