Reklama

Reklama

Mestečko South Park - Season 1 (1997) (séria)


Cartmanova máma je špinavá flundra (S01E13)

(epizóda)
  • USA Cartman's Mom Is a Dirty Slut

Obsahy(1)

Cartman chce vědět, kdo je jeho otec. Jeho máma si ale nemůže vzpomenout, co se vlastně událo oné dávné noci při tanci v Opilé stodole. (Netflix)

Recenzie (10)

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Eric Cartman nechodí do školy a tak sa Kenny, Sam a Kyle rozhodnú ho navštíviť. Zistia, že ich kamarát neprežíva najšťastnejšie obdobie a trápi ho, že nevie kto je jeho otcom...Humorne zvládnutá téma, ako vysvetliť dieťaťu, ktoré vyrastá iba s mamou kde je jeho otec.Alebo kto ním je.Hviezdička naviac za medvedicu zo širokým kaňonom či laň, ktorá nevie držať nohy pri sebe. ()

Reklama

lukasd 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

- hračka Polly: Děkuji Ericu, jste dokonalý džentleman a jste hezký a milý. - hračka Panda: Ano Ericu, jsi silný a hezký a taky velice milý. - E.C.: A co si o mě myslíš ty, žabáku? - hračka Žabák: Myslím, že jseš tlustý hovado. ()

Galéria (50)

Zaujímavosti (7)

  • Keď si Cartman myslí, že je čierny, zmení šatník. Jeho štýl je odkazom na interpreta menom Kid z hip-hopovej formácie Kid 'n Play. Jeho náhrdelník a prsteň sú zase odkazom na Flavor Flava z legendárnej skupiny Public Enemies. (Real Tom Hardy)
  • Chlapci v televízii sledujú kanál HBC a program "HBC Movie of the Week". Ide o paródiu kanál NBC a cyklus celovečerných filmov ABC Movie of the Week, ktorý sa vysielal v rokoch 1969 až 1976. (Real Tom Hardy)
  • Stan a Kyle pri sledovaní TV spomenú, že moderátor fiktívnej šou "America's Stupidest Home Videos" Bob Saget je skoro taký zlý ako chlapík zo seriálu Plný dom (od r. 1987), v ktorom hral Saget hlavnú rolu. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama