Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jestli si myslíte, že v South Parku není žádné horší dítě než Cartman, tak se napřed musíte seznámit s jeho novým spolužákem Damienem, synem Satana. (Netflix)

Recenzie (9)

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Do školy v South Parku prichádza nový žiak, ktorým nie je nik iný ako syn temnoty Damien. Tak sa v ,mestečku schyľuje k rozhodujúcemu zápasu dobra proti zlu...Pár odkazov na film Omen stálo zato rovnako ako téma šikanovania nového žiaka a podvodov pri stávkovaní, ale celkovo sa jedná o jednu zo slabších epizód. ()

Galéria (50)

Zaujímavosti (10)

  • Keď Stan povzbudzuje Ježiša, aby dal v zápase zo seba všetko, spomenie krasokorčuliarku Nancy Kerrigan a to, že nakoniec po všetkom získala zlatú medailu. Kyle ho opraví a povie, že získala len striebro. Odkazuje tak na Zimné olympijské hry 1994, v ktorých bol rozdiel medzi zlatom a striebrom len 0,1 bodov. (Real Tom Hardy)
  • Počas zápasu Stan inšpiruje Ježiša k boji istou hláškou, ktorú údajne povedal Ježiš. Neskôr sa ale prizná, že to počul v Star Treku. Hláška pochádza z filmu Star Trek VIII: Prvý kontakt (1996). (Real Tom Hardy)
  • Cartmanovi Mega Man roboti odkazujú na hračky značiek Power Rangers, Transformers a Voltron. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama