Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kenny je na Halloweena usmrcen. Ruská vesmírná stanice v kombinaci s nevhodně umístěnou lahví worcesterové omáčky ale způsobí, že se promění v zombie. (Netflix)

Recenzie (12)

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Na Kennyho padne vesmírna stanica MIR a náslledne je počas Halloweenu v South Parku rozpútaná zombie apokalypsa...Mozeeg, já jsem zabil Kennyho, já parchant a paródia na Thriller Michaela Jacksona radia túto epizódu k jedným z najlepších v seriály vôbec. ()

Reklama

Galéria (50)

Zaujímavosti (23)

  • Vesmírna stanica, ktorá havaruje na začiatku epizódy, je sovietska vesmírna stanica Mir. Do orbitu bola spustená v roku 1988 a počas vysielania epizódy už mala na konte dve nehody. (Real Tom Hardy)
  • Cartman mylne verí, že rasa Wookie, ku ktorej patrí Chewbacca, žije na Endore. Podľa mytológie Star Wars na mesiaci Endor žije rasa Ewokov. Toto Cartmanove pochybenie je odkazom na notoricky známy vianočný špeciál The Star Wars Holiday Special (1978), ktorý bol tak negatívne prijatý, že nikdy nedostal žiadnu reprízu a ani nebol oficiálne vydaný v žiadnej fyzickej forme. V ňom je Chewbacca s rodinou zobrazený ako žijú v dome na strome podobnom tým, na akých žijú Ewoci. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama