Reklama

Reklama

Mestečko South Park - Season 1 (1997) (séria)


Velká růžová plavba teplého Ala (S01E04)

(epizóda)
  • USA Big Gay Al's Big Gay Boat Ride

Obsahy(1)

Stan s údivem zjistí, že jeho nový pes Sparky je homosexuál. Jeho reakce se pejska ošklivě dotkne a rozhodne se utéct. (Netflix)

Recenzie (10)

lukasd 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

- Garrison: Dobře Stanley, to jsi na správné adrese. Tihle lidé, gayové, jsou zlí. Zlo vychází z jejich chladných černých srdcí, která nepumpují krev jako máme my, ale hnusný černý olej, který jim teče do hlavy a sráží se v jejich malých mozečcích a způsobuje jejich nacistické chování. ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Školský tým v americkom futbale South Park Cows čaká stretnutie proti rivalom Middle Park Cowboys a všetci v meste vkladajú nádeje do Stana. Ten však hľadá svojho strateného psa, ktorý je gay...Veľký Al, akceptovanie homosexuálov trochu uškodili epizóde o rivalite školských týmov v amerických mestečkách. ()

Galéria (50)

Zaujímavosti (11)

  • V scénach, kedy športový komentátor sleduje drsné strety hráčov, prednesie niekoľko odkazov. Prvý krát povie, že takú bitku nevidel od čias Rodneyho Kinga. V roku 1991 bolo nahraté na video, ako šesť policajtov z LAPD mláti na zemi bezbranného Rodneyho Kinga. Policajti boli nakoniec oslobodení, čo napokon viedlo k niekoľkodňových nepokojom známym aj ako 1992 LA Riots. Druhý krát povie, že taký odfajč nevidel od čias Hugha Granta. V roku 1995 bol Hugh Grant zatknutý za vykonávanie orálneho sexu na verejnosti s istou hollywoodskou prostitútkou. (Real Tom Hardy)
  • Homofobní proslov pana Garrisona je nápadně podobný názorům Westborské baptistické církve. (Zdroj: ČSFD)

Reklama

Reklama