Reklama

Reklama

Krokodíl Dundee rytierom

  • Česko Krokodýl Dundee rytířem (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Ikona Austrálčanov, herec Paul Hogan, chce žiť len pokojný život. Býva v Brentwoode v Kalifornii, šťastný na dôchodku, spokojný s lúštením krížoviek a telefonátmi s desaťročnou vnučkou Lucy v Sydney. Keď ho osloví jeho agent a oznámi mu, že má získať od britskej kráľovnej titul rytiera za zásluhy v oblasti komédie, ponuku odmietne. Lucy ale už túto ohromnú správu oznámila deťom v škole, a tie ju vysmiali. Paul je nútený o rytiersky rád predsa len bojovať, aby si zachránil povesť. Tým si ale urobil zo života peklo. (TV JOJ)

(viac)

Diskusia

frank1974

frank1974 (hodnotenie, recenzie)

OBSAH:Ikona Austrálčanov Paul Hogan chce len pokojný život. Žije v Brentwoode v Kalifornii, šťastný na dôchodku, spokojný s každodennou krížovkou a pravidelne si volá Lucy, svoju slastnú 10-ročnú vnučku v Sydney. Keď sa teda jeho agent prihlási, aby mu povedal, že dostane rytiersky titul v službách komédie, je týmto uložením menej ako ohromený a na rozčarovanie svojich agentov túto ponuku odmietne. Paul sa pokúša vrátiť do svojho pokojného života, ale Lucy volá; vzrušene povedala deťom na svojej novej škole, že starému otcovi bolo udelené rytierstvo. Smiali sa jej. Čo? Paul si uvedomuje, že musí získať Rytierstvo, aby jej pomohol zachrániť reputáciu. Po mnohých prosbách a prosbách jeho agent neochotne súhlasil, že zavolá do paláca. Rytierstvo je späť. Nasledujúcich šesť týždňov však bude značka Hogan úplne zničená. Aj keď sa vždy snaží robiť správne veci a zachrániť svoju rýchlo sa znižujúcu reputáciu, život sa proti nemu sprisaháva. Je ...

Súvisiace novinky

Zemřela herečka Olivia Newton-John

Zemřela herečka Olivia Newton-John

08.08.2022

Další smutná zpráva z filmového světa. Ve věku 73 let zemřela australská tanečnice, zpěvačka a herečka Olivia Newton-John, kterou diváci budou pravděpodobně nejvíce znát díky její roli v legendárním… (viac)

Reklama

Reklama