Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(5) / Epizódy(61)

Obsahy(1)

Talentovaný a pre učenie zapálený Samo (Tomáš Maštalír) sa často, niekedy aj proti svojej vôli, angažuje v problémoch svojej triedy druhákov, ktorú má ako ich triedny učiteľ na starosti. Spolu s ním budeme svedkami toho, čo prežívajú mladí ľudia na prahu medzi detstvom a dospelosťou. Okrem riešenia problémov svojich študentov dostávajú Sama jeho nekonvenčné učebné metódy často do problémov s prísnym riaditeľom gymnázia Ráczom (Roman Luknár) či jeho konzervatívnejšími kolegami. Skutočnú búrku v jeho živote však spôsobí až príchod atraktívnej kolegyne Klaudie (Gabriela Marcinková). Títo dvaja sa osudovo priťahujú, hoci si to zo začiatku ani jeden nechce priznať. Naplneniu tejto lásky budú stáť v ceste mnohé prekážky... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie používateľa Astaroth12 k tomuto seriálu (4)

Season 1 (2020) (S01) 

Mám druhýkrát túto prvú sériu za sebou a aj po druhýkrát prevláda celková spokojnosť. Je pravda, že veľa riešení je infantilných, detinských a naivných, ale zas na druhu stranu, je tu aj veľa momentov vtipných a veselých. Mne sa viacero seriálov z okolia školy páči a tento zatial patrí medzi ne. Slovenské seriály trpia hlavne hlúpym scenárom a všadeprítomným klišé, ale tu sa to snažili obmedziť a celkom im to aj vyšlo. ()

Season 2 (2021) (S02) 

Trocha tam chýbal Luknár, jeho dialógové komplimenty boli vždy trefne a zábavne. Ale zas ho skúsila nahradiť Petra, ale na jeho ligu zatial nedosiahla, ale asi je to tým, že ona na rozdiel od pána riaditeľa, má obmedzenú postavu a tak on si môže dovoľovať oveľa viac. Začiatok po prázdninách a so žiakmi, ktorým vyhorela škola to vyzeralo na riadnu divočinu, ale upokojilo sa to a scéna vo väzení mi prišla jedna z najlepších v tejto sérii. V tejto sérii sú skoro všetky časti, ktoré ma bavili, ale najviac asi Výška a najmenej zas Box. Aj po druhej sérii platí, čo som povedal po tej prvej a tým je, že zatial pri pozeraní tohto seriálu prevláda veľká spokojnosť i keď už tu sa mi zdá, že témy nejako zvážneli a seriál sa prestal venovať zábavnosti, ale ide čoraz častejšie cestou moralizovania. ()

Season 3 (2021) (S03) 

Tu už bolo cítiť aj vidieť, že seriálu dochádzajú nápady a aj dych a aj silne želiezka seriálu Maštalír- Luknár už strácajú pevnú pôdu pod nohami. Chyba tu nejaká nová zaujímavá tvar, lebo tato sebranka už asi nič zaujímavé neponúkne. A tak vtipnosť seriálu značne utrpela a aj keď ešte stále na Slovenské pomery má tato séria úroveň, ale už je vidieť, že sa nikde neposúva, ale prešľapuje na mieste, len dúfam, že nehodí spiatočku a preto do ďalšej série už idem so značnou dávkou neistoty, čo ma tam čaká. ()

Season 4 (2022) (S04) 

Stále to má úroveň, ale už žiadna sláva to nie je. Tentokrát sa tvorcovia veľmi inspirovali známymi sitcommi a hlavne som tam zbadal veľkú podobnosť s Krok za krokom. Lebo scéna , kde jeden čistý ťulpas sa z minúty na minútu stane najmúdrejším žiakom na skole a dajú ho na vedomostnú súťaž mi pripomenula veľmi podobnú, kde Coudymu sa stalo niečo podobné. A to som ani nejako nehľadal podobnosti, ale keďže mám už niečo s týchto seriálov napozeraných a tak mna nejde už len tak oklamať pozlátkam. Je ťažké byť v záplave nových sitcomov aspoň trocha originálny, ale zas mať aspoň trocha svoj štýl je si myslím prvoradé. ()

Reklama

Reklama