Reklama

Reklama

Willyho kouzelný svět

  • Česko Lunapark hrůzy (viac)
Trailer 2

Bezejmenný tulák přijme pozici uklízeče v uzavřeném zábavním parku. Všední práce se ale brzy změní v boj o holý život, když místní mechaničtí roboti ožijí a začnou lačnit po krvi. Přežít může jen jedna strana... (TV Prima)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (217)

Korbitch 

všetky recenzie používateľa

Neskutečná sračka. Příběh kolem prokleté žrádelny je úplně debilní. Dočkáme se záhadného tuláka, kterýho tam naláká místní obyvatelstvo, a ten situaci začne řešit po svém. Záhadného natolik, že se klidně během toho běsnění sebere a jde si dát svůj obligátní rituál s energeťákem a pinballem. Borec, který se ocitne uprostřed satanský grilovačky, ale vůbec to s ním nehne a jede si svůj svět. Film úplně bez nadsázky, žádný černý humor... Celou dobu jsem si říkal, v čem je zakopaný pes a čekal na finální pointu. Přece v té postavě musí být něco víc. Ne, není. Je to přesně tak dementní a prázdný jak to zní. Totální mrdka. ()

Jaro.Krafcik 

všetky recenzie používateľa

Dosť rozporuplný film. Na jednej strane slabučký horor. Ktorý na prveho apríla zabaví. Ale na druhej strane celkom dobrý výkon Nicolasa Cagea. Aj keď je stále slušne povedané v hnoji, čo sa jeho obsadení týka. Tu ale zahral dobre. Ale to nestačí na to aby to zdvihol aspoň do priemeru. Rovnako podľa snímky je aj videohra. Five night and freddy. A presne tak by som ju aj ohodnotil, keď nie ešte menej. 2* ()

Reklama

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Vyzerá to, že Nicolasovi to je už úplne u prdele. Je mu úplne jedno, kde sa zhovadí, ale neverím, že za takéto braky môže brať veľké honoráre, veď celé jeho herectvo viac menej stálo na mlátení gumenej či plyšovej príšery a po celý čas mlčí. Je smutné, keď oscarový herec rezignuje na vlastnú dôstojnosť. Amaterizmus filmu zvýrazňuje aj fakt, že tam nejaký pár nehercov v rámci pauzy pri boji o holý život začne šukať, ale že takmer v komplet oblečení, dobre že na sebe nemali fusaky. ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Tulák čo jazdí na Chevrlolet Camaro Vs Gigantické plyšáky? To je nápad! A obsadíme doň “stroskotanca”. Ach ten Nykolas :) Uvidíme ho ešte niekedy v nejakom filme, ktorý by sa zaradil do kategórie “A”? Nuž, zrejme nie. Už sa nám v tých “céčko - déčkach” akosi udomácnil, čo v čase Korony bude asi stále lepšie, ako byť bez práce, lebo bez práce nie sú čo? Nie sú koláče :) Najvtipnejšie ale vyznieva ten jeho “drsný” pohľad. Kokos aký strach z neho ide čo? :D To už podráždený jorkšír má väčší rešpekt ako Cage (aj keď v tomto prípade to bolo asi úmyselne). Každopádne, smutný príbeh. Čo sa filmu týka, nie je to špatné, na taký ten snímok z kategórie: absurdná rozprávka, ktorá Vás nijak neobohatí, no vyslovene nasratý nebudete. Ja som sa miestami celkom bavil, aj toto občas treba, i keď gore pomenej a krv nie vždy tečie potokom (teda ľudská). Proste taký nedotiahnutý “splater” kedy zostalo iba pri originálnom nápade. Medzi dva-3. Asi skôr dva. ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa

Čas od času nezaškodí ani takáto blbosť, od začiatku sa Kevin Lewis nesnažil pôsobiť nijako seriózne a celý tento príbeh poňal na spôsob Domu tisícky mŕtvol svojráznym spôsobom ktorý však rozhodne nenadchne každého a ani skalní fanúšikovia hororu z filmu nebudú nadšení. To nám ale Nicolas dopadol, svoju úlohu však zvládol dobre a stálo v ňom niečo je, poteší aj svojská hudba v zábavnom parku, toto by sa však skôr hodilo ako epizóda série Into the Dark než ako samostatný film. ()

Galéria (43)

Zaujímavosti (11)

  • Livina věta: „He's not trapped in there with them. They're trapped in here with him,“ je odkazem na postavu Rorschacha v limitované komiksové sérii / grafickém románu „Watchmen“, který byl adaptován i ve filmu Strážci - Watchmen (2009). (LUKICKK)
  • Nůž, kterým chce Liv (Emily Tosta) zaútočit na jednoho z robotů a který jí vzápětí vytrhne z ruk postava Nicolase Cage, je bezpochyby od americké značky Microtech typ Ultratech. Jedná se o tzv. OTF vystřelovací nůž. (Untentrauer)

Reklama

Reklama