Reklama

Reklama

Epizódy(14)

Recenzie používateľa Trevor k tomuto seriálu (15)

The Fugitive (2020) 

Vykradnutý Uprchlík či U.S. Marshals v ktorom Kiefer Sutherland nedosahuje úroveň Tommyho Lee Jonesa, ani ďalšie postavy sa svojimi výkonmi nepribližujú tým zo spomínaných dvoch filmov a príbeh, ktorý v niektorých momentoch nie je vôbec zlý, sa príliš zbytočne snaží byť politicky korektný čo v niektorých momentoch vyznieva až neskutočne smiešne. Čo sa týka formátu, prestrihy medzi jednotlivými epizódami využili tvorcovia nato aby nemuseli zapĺňať medzery v deji, niekomu to môže vyhovovať inému nie, najviac to vyhovuje týpkom ktorým klikáte na 4 až 5 reklám predtým, ako si seriál môžete pozrieť. ()

Wrong Place, Wrong Time (2020) (E01) 

Po troch rokoch strávených vo väzení sa Michaelangelo snaží nájsť cestu k svojej dcére a vďaka sociálnemu pracovníkovi aj prácu. Ocitne sa však v nesprávny čas na nesprávnom mieste... ()

Smile for the Camera (2020) (E02) 

Po teroristickom útoku svoje pátrenie rozbieha nielen polícia, ale aj mladá sebavedomá novinárka...ktorá získa dôkazy svojím "šarmom", v metre po útoku nie je počuť žiaden krik, žiadne húkanie sirén, na policajnom oddelení to vyzerá ako počas nočnej pri sledovaní XXXVII. Superbowlu medzi New England a Kansas City, nezvonia tam žiadne telefóny a už niekoľko minút po udalosti je potencionálny páchateľ identifikovaný. S poznámkou že je to demokrat. Tak nejako sa samé od seba vytratili filmy s teroristami z krajín tretieho sveta, teraz sú in fashizmusisti... ()

Run! (2020) (E03) 

Napriek tomu že sa policajné oddelenie LAPD snaží zabrániť zverejneniu mena možného páchateľa je totožnosť Mikea Ferra prezradená...bohužiaľ presne v čase, keď na pohotovosti čaká na ošetrenie ale akousi náhodou sa dostal na toalety v nemocnici, kde sa z pomerne nepochopiteľného dôvodu ošetruje sám. Vzhľadom k rozpočtu pomerne dobrý nápad, ale aj tak sa na tom dalo zapracovať rozhodne lepšie. A z biedy to nevytiahne ani Kiefer Sutherland. ()

Going Underground (2020) (E04) 

Mike Ferro uteká pred policajnými dôstojníkmi a s novinárky ktorá do sveta pustila neoverenú správu je mediálna hviezda...v dobre osvetlenom metre si skúsený šéf protiteroristickej jednotky svieti baterkou aby ho zďaleka videl aj páchateľ a Ferra zastaví to že hnací rušeň metra prekročí povolenú rýchlosť. Polícia ktorá je schopná byť zo svojho centra v ktovie v ktorej časti LA za pár minút nedokáže prikázať aby sa rušňu odstavil prívod elektrickej energie na presne požadovanom mieste, kde by na Ferra čakala väčšia policajná jednotka. ()

When Mike Met Clay (2020) (E05) 

Po konfrontácii so šéfom polície sa Mike Ferro zmocní jeho zbrane a jeho tvár je vo všetkých správach...pri českých titulkoch je omylom napísané po útokoch z 11.11.2001, čo je však ich jediný nedostatok. ()

A Lifeline (2020) (E06) 

Mike Ferro v snahe o preukázanie svojej neviny získava podporu... ()

Again (2020) (E07) 

Polícia vyšetruje útok v obchode za ktorým stojí Mike a on sám prichádza na miesto stretnutia so samaritánom...napriek stereotypu že policajný šéf muž robí iba chybné rozhodnutia a silná emancipovaná žena tuší že všetko je úplne inak (v takmer každej detektívke ale najviac to bije do očí tu a v LCDP) je táto "epizóda" dôkazom toho že aj priemerný film môže mať vo svojom priebehu vydarenú zápletku. ()

Hunted Becomes the Hunter (2020) (E08) 

Po ďaľšom výbuchu sa o prípad začína zaujímať FBI a Mikeovi Ferrovi sa podarí spojiť sa so svojou ženou...táto epizóda je nádherným príkladom toho ako po nečakanom úspechu v podobe predchádzajúcej epizódy často nastane pád na dno, pretože stereotyp o tom že sa polícia háda o to kto má právomoc namiesto toho aby spolu pátrali po páchateľovi je trápny ešte viac ako povinné sexistické poznámky BIELEHO MUŹA na adresu SILNÝCH EMANCIPOVANÝCH ŽIEN. Opakujem sa, ale toto je viac umelé ako bábika Barbie. Česť všetkým normálnym ženám ktoré aj v 21. storočí berú poznámku v práci že dnes im to pristane ako normálne ľudské bytosti ženského pohlavia a nevidia za tým sexizmus alebo túžbu ľahnúť si s nimi do postele. Je Vás čoraz menej, nepokazte si to. ()

C. Bravo, Esq. (2020) (E09) 

Mike sa rozhodne dostať na stopu svojmu samaritánovi...a polícia nechá telefonovať hlavnú podozrivú sterorizmu, na stopu musia Mikeovi prísť až potom ako sa dostanú k telefónu ktorý ukradol z obchodu namiesto toho aby už dávno monitorovali jeho ženu, ktorá stále sedí vo vyšetrovacej miestnosti a dočkáme sa najtrápnejšej patovej situácie v pozícii traja policajti a jeden páchateľ v histórii kinematografie. Samozrejme okrem seriálu LCDP, to je úplne iný level. ()

Getting the Gang Back Together (2020) (E10) 

Mike Ferro navštívi manželku svojho kurátora aby ju presvedčil o svojej nevine a svoj telefón nechá v dome samaritána aby políciu priviedol na správnu stopu skutočného páchateľa...a manželka kurátora má niekoľko hodín po výbuchu nachystanú hostinu pre mnoho hostí aby žiaľ za zosnulým mohli v kľude "osláviť". Lepšie by bolo ak by Mike z vrecka vytiahol lepiacu pásku a svoj mobil prilepil na pouličného random potkana aby ho polícia hľadala niekde úplne inde. Nie je to zlé, vykrádačka Uprchlíka sa vcelku vydarila. ()

When Mike Met Ronnie (2020) (E11) 

Mike Ferro sa so žiadosťou o pomoc obracia na bývalého kamaráta s väzenia... ()

Changing Direction (2020) (E12) 

Polícia po nových dôkazoch vyhlási za nového páchateľa Colina Murphyho...takže pravdu mala silná emancipovaná ŽENA v policajnom zbore a nie jej nadriadený BIELY MUŽ. V rámci korektnosti sa z príbehu vytratí ďalšia silná emancipovaná žena z televíznej stanice, ktorá pravdu nemala a opak tvrdil jej nadriadený muž, aby príbeh nevyznel sexisticky. Toto decimuje tvorbu posledných rokov a iba filmy ktoré sa od korektnosti oslobodia dokážu ponúknuť dobrý filmový zážitok. ()

When Mike Met Colin (2020) (E13) 

Po tom ako sa naposledy stretli v metre po výbuchu sa Mike Ferro a Colin Murphy opäť stretnú, tentokrát stoja proti sebe a každý z nich drží v ruke zbraň...po zhliadnutí takéhoto príbehu sa nevdojak natíska otázka akí hlúpi musia byť obyvatelia Los Angeles keď zo svojich daní platia viac ako 9.000 policajtov keď všetko dokážu vyriešiť biznismen a malé dievčatko. Škoda že takých ľudí ako sú oni nie je v LA viac, Mara Salvatrucha a iné hispánske gangy by nemali šancu terorizovať miestne obyvateľstvo, riadiť obchod s drogami a prostitúciu, únosy detí či prepady bánk a obyvateľstvo by nemuselo závidieť policajtom ich penziu... ()

How It All Ends (2020) (E14) 

Pochopiteľne všetko dobre dopadne, starý neschopný STARŠÍ BIELY MUŽ v policajnom zbore odchádza na nútenú dovolenku nie preto že fyzicky napadol agenta FBI ale že mu to odporučila politicky korektná MLADÁ FAREBNÁ ŽENA, za chybu sebavedomej MLADEJ novinárky ŽENY sa pochopiteľne ospravedlňuje BIELY STARŠÍ MUŽ a tak všetko dopadne politicky korektne, až sa chce v samom závere jednému zvracať. ()

Súvisiace novinky

Quibi zaznamenala pomalý start

Quibi zaznamenala pomalý start

08.04.2020

Nová streamovací služba Quibi, neboli quick bites, která se snaží zrevolucionovat způsob, jakým lidé konzumují obsah, před pár dny prožila svůj start. Služba, která je exkluzivně pouze na telefonech… (viac)

Reklama

Reklama