Reklama

Reklama

Milá Sarah

  • Česko Milá Sarah (viac)
Trailer 2

Kto má rád pečenie, toho čaká viac dobrých vecí... Devätnásťročná Clarissa zostala bez matky, ale je odhodlaná splniť sen svojej matky. Tá si túžila otvoriť cukráreň v londýnskej štvrti Notting Hill a tento sen nedá Clarisse spať. Vie, že by bolo ťažké uskutočniť ho sama, preto spojí sily s matkinou najlepšou priateľkou Isabellou. Má aj babičku Mimi, ale problém je v tom, že sa už dlho nerozprávali. Mať vlastný obchod so sladkosťami na pôvabnom mieste a uctiť si milovanú Sáru je však niečo, čo tieto tri generácie žien spojí. Musia prekonať svoj smútok, pochybnosti a rozdiely a vydať sa na cestu, aby si s láskou a nádejou splnili voňavý, farebný sen. (Bontonfilm SK)

(viac)

Videá (1)

Trailer 2

Recenzie (7)

akni76 

všetky recenzie používateľa

Neskutočne nápadité! Hlavná hrdinka (1 z 2) zomrie na bicykli skôr, než začne hrať. Samozrejme na jej počesť sa plánovaná reštaurácia otvorí. Jej matka, s ktorou predtým nekomunikovala, sa - navštívená vnučkou - dá obmäkčiť a zasponzoruje to. Potenciálny otec dievčiny je úplnou zhodou okolností michelinský kuchár a hoci po tom ako sa konečne a nepredvídateľne vyspí so spoločníčkou svojej ex, ktorú - ako inak - po celý ten čas jedinú miloval, síce príde i zopár dramatizujúcich prekážok, napokon upečú čajové palacinky istej Japonke a tá je zrovna kritičkou a šéfredaktorkou časopisu o kulinárii. Všetko sa na dobré obráti a všetci hlavní, nehlavní aj pohlavní hrdinovia budú žiť šťastne až do smrti a niektorí ešte dlhšie!!! Priznám sa, ani neviem za čo dávam tie dve hviezdičky... ()

angel74 

všetky recenzie používateľa

Tak tohle je nesmírně milý film, při jehož sledování se vám v ústech začnou sbíhat sliny na všechny ty dortíky a laskominy. Veskrze příjemně působí i herecká sestava, která se zde sešla. Příběh sice nepatří k nejoriginálnějším, ale má své nepopiratelné kouzlo, což mi za dané konstelace bohatě stačí, abych byla spokojená. (70%) ()

Reklama

Marze 

všetky recenzie používateľa

Dost predvidatelne obcas humorne  drama o trech pratelich, ktere vas zahreje u srdce s peknymi okamziky pro ty, kteri maji radi sladke filmy. Uvidite hezke tvaricky a mnozstvi lidi jezdicich na kole. Pro vsechny ty, kdo nekdy meli velky sen a ztratili nekoho draheho a o drihych sancich. ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

"Love Sarah" nie je veľmi originálnym filmom. Viete mnohé scénky celkom jednoducho odhadnúť a výsledok filmu je jasný. Je tu možno pár menších prekvapení v bočných dejových líniách, no to je asi tak všetko čím vie film prekvapiť. Na druhú stranu sa mi páčili postavy, a jednotlivé dezerty vyzerali vynikajúco. Priam som mal chuť sa do niektorých z nich zakusnúť. Mňam. Natočené je to kompetentne, dá sa to jednoducho sledovať a nijakým spôsobom film neurazí. A myslím si,že pri ňom môžete celkom príjemne stráviť čas. Je to ale niečo výnimočné, čo nevypustíte po chvíli z pamäte? Nie. Myslím si, že na druhý deň na film zabudnete. Okrem toho je tu jeden vážny problém pri sledovaní a to je tempo filmu. Trvá 98 minút, no miestami pôsobil, že trvá viac ako dve hodiny. A to by sa stať nemalo. Scénky sú predvídateľné a potom strácajú tempo, ktoré by nás vedelo udržať pri pozornosti. Som rád, že som film videl? Áno. Nemyslím si, že sa k nemu vrátim, ale na jedno pozretie ho môžem odporúčať. Ale nič viac od toho nechcite. Hodnotenie: B- ()

Galéria (24)

Zaujímavosti (4)

  • Natáčelo se v Londýně (Velká Británie). (ČSFD)
  • Film Milá Sarah byl jednou z prvních novinek, které se začaly hrát v britských kinech po jejich znovuotevření po vypuknutí epidemie covid-19. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama