Reklama

Reklama

Neuvěřitelné příběhy

(seriál)
  • USA Amazing Stories
Trailer
USA, 2020, 4 h 13 min (Minutáž: 47–53 min)

Epizódy(5)

Recenzie používateľa iXtr3m3 k tomuto seriálu (5)

Sklep (2020) (E01) 

Veľmi sympatický time travel variant so sympatickým kastingom a pekným spracovaním. Dlho mi to ležalo na disku a vidím, že zbytočne. ()

Zahřívací kolo (2020) (E02) 

Kombinácia čierneho s LGBT? Už v prvej poviedke boli náznaky LGBT, keďže brat hlavnej postavy mal priateľa a adoptované dieťa, toto je druhá poviedka a znovu LGBT. Asi začínam tušiť, prečo seriál neuspel, pretože toto by sa hodilo skôr do LGBT-Netflixu ako na AppleTV+. ()

Dynoman a Volt (2020) (E03) 

Plagát lepší ako samotná poviedka, ale na druhú stranu to bolo bez LGBT, takže ďakujem, bolo to o komixových hrdinoch, takže ďakujem a kasting bol zasa sympatický, takže znovu ďakujem. ()

Známky života (2020) (E04) 

Lepšie tri hviezdy. Táto časť bola ako časť z niekdajších Aktov X a to jej veľmi pridávalo na kvalite. navyše sympatický kasting, ktorý zatiaľ v Amazing Stories je už takou nejakým základným znakom (až na druhú časť), technicky zručne natočené, mysteriózne, opäť by som si to vedel predstaviť aj v celovečernej podobe. ()

Trhlina (2020) (E05) 

Síce nevysvetlené, zasa by si to pýtalo nejaký celovečerný film, ktorý ale takéhoto typu vznikal naposledy v osemdesiatych a možno ranných deväťdesiatych rokoch, ale bolo to fajn. Zaujímavé, dramatické, malo to potenciál, ďaleko viac príbuzné s pôvodonou starou sériou ako ktorákoľvek iná z nových častí. ()

Reklama

Reklama