Reklama

Reklama

První láska

  • USA Thunderbolt In Mine Eye (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Tilly a Harper jsou sousedky už od dětství. Harperin starší bratr Adam je Tillyin nejlepší kamarád. Když Harper nastoupí na střední školu, ocitne se s Tilly v nečekaném vztahu, který se vymyká společenským očekáváním, sebepojetí i rodinným rolím, a nabízí nám upřímný pohled do naivního, ale složitého sociokulturního světa dnešní mládeže. (HBO Europe)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (5)

Marze 

všetky recenzie používateľa

Dva teenageři experimentují se sexe a drogami. Zažívají ztráty a nevinnost. Je to sladké, ale povrchní. Ruční kamera má navodit dojem amatérské estetiky. Není to film pro většinové publikum. Filmem se táhne hřejivé teplo a duch teenagerské úzkosti. Tyhle filmy jsou postaveny na chemii mezi oběma protagonisty. Když chybí, je to nuda. Zde pro mě bylo málo uvěřitelné, že by americký trouba měl vztah s Indkou z nejnižší kasty a eroticky ho přitahoval mouřenín z české pohádky S čerty nejsou žerty. ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Z filmu „První láska“ kričí, že to točili ľudia, ktorý z výrobou/réžiou filmu ešte nemajú veľa skúseností. A práve to „panstvo“ a raw verzia jednotlivých scén dávajú ten svižnejší vietor do „klasického“ príbehu, vďaka ktorému to celé vypadá (aspoň) trochu inak. Samozrejme k tomu dodali svoje aj malí herci, na čele s dvojicou Anjini Taneja Azhar / Quinn Liebling, ktorá má medzi sebou tú krehkú chémiu, ktorý daný príbeh potrebuje. __ Oni majú niekoľko spoločných vlastností, ale charakterovo sú iní. Kým Harper je pomerne cieľavedomá (napriek tomu, že to občas takto nevypadá), Tilly mnohokrát nie je ráznejší (toto na ich spoločný príbeh bude mať vplyv). Tá určitá iskra (bozk) medzi zamilovanými teenagermi vznikne pomerne rýchlo a následne to vyvrcholí prvým spoločným sexom (je sympatické, že rozumne zdôrazňujú dôležitosť ochrany). Osobné hodnotenie: 76% (***) ()

Reklama

Arsenal83 odpad!

všetky recenzie používateľa

Úžasná prvá láska. Biely chocholušek s indicko-pakistánskou liliputánkou. Tým liberálny des nekončí. Ich rande sa odohráva väčšinou v rauši, že nevidia jeden na druhého. Tráva musí byť, deťom to prospieva. Následne riešia, čo koho zaujíma a ona, mňa zaujímajú interrupcie. Perfektné hobby. O čo by sa malo zasrané dievča zaujímať, ak nie o potraty? Potom sa zhodnú, vegetariánstvo je najšpičkovejší štýl života, mäso je fujky, fujky. A ona na to fundovane, ja som vegetariánka od 8 rokov. Hej? To si pamätáš to svoje rozhodnutie? Nakoniec príde zápich, ktorému vo filme tlieskajú profesori. Áno, profesori tlieskajú liliputánke, čo nemá ani školu života, nie to ešte nejakú inú školu. Vraj feminizmus znamená inklúzia a rasová tolerancia. Čistý vedecký traktát veru. A pomedzi tieto liberálne zvratky sa tam ešte rieši, kto s kým koľko a kedy šukal a či je ona kurva alebo nie je. A ja dal že 1 hviezdu. Joj, rýchlo to idem napraviť. ()

Ubi123 

všetky recenzie používateľa

Veľmi milý romantický príbeh, dvoch stredoškolákov. Príbeh nie je zbytočne dlhý, ani až tak predvídateľný, teda neide o žiaden opozeraný príbeh mladých stredoškolákov. Taktiež nie je príbeh zbytočne idealizovaný. Proste pohodový film na večer. Samozrejme kvalitovo to nie je nič extra, ale vôbec to nie je ani prepadák. Mladý v celku neznámy herci to dali v celku so cťou. Za mňa je to určite na 3*. Ja som si príjemne oddýchol. ()

Johnny.ARN odpad!

všetky recenzie používateľa

Presne to, čo potrebujete vidieť. Nesympatický, s výbuchom na hlave, bledý típek sa zaláskuje do mini indky, ktorú od zeme nevidno ale jej najväčšia záľuba je basket. Celé samozrejme na strednej, s instagramom, textovkami a trávou. V tej amerike vám už dobre jebe. Pri pozeraní odporúčam mať pri sebe kýblik na zvracanie. ODPAD! ()

Galéria (9)

Reklama

Reklama