Reklama

Reklama

Rachot

  • Česko Rachot (viac)
Trailer 1

Akčné animované dobrodružstvo, v ktorom malé monštrá a príšerky súperia v športových zápasoch ako atraktívny bojovníci. Vitajte v svete, v ktorom môžu príšery a ľudia pokojne koexistovať. Dokonca sú krotké a zápasenie príšer rozkvitlo do podoby uznávanej športovej atrakcie. Lukratívny biznis v podobe exhibičných zápasov je však tvrdý. Winnie sa napriek tomu chce presadiť ako manažérka a ísť v otcových šľapajach. Winnie si teda vyhliadne roztomilé monštrum Steva Stupendousa a z neskúseného smoliara a outsidera chce vycvičiť úspešného zápasníka. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (26)

Jaro.Krafcik 

všetky recenzie používateľa

Ako spomenul uživateľ Arsenal83, kombínacie wrestlingu a príšer do animovaného filmu velmi nepatrí. Možno ak by daboval nejakú postavičku napríklad taký The Rock. Avšak dosť rýchlo to zbehlo a nudiť som sa nezačal. Ale určite slabší animák ktorý by som neodporučil. Ešte sa vojde do toho neškodného priemeru. 3* ()

iXtr3m3 

všetky recenzie používateľa

Síce len tri hviezdy, ale o to silnejšie a na pomery Netflixu jeden z tých lepších počinov. Slušná animácia, WWE príbeh spojený s Kaiju a tanečnou školou a máme tu Rumble. Len škoda, že otec bol lepší ako syn, ale tak to už býva. Vo výsledku nič extra, ale určite žiadna hanba a ešte to navnadilo na zhliadnutie buď serióznej športovej série ála Rocky, alebo jej sci-fi odnož Reel Steel. ()

Reklama

Maximilianus 

všetky recenzie používateľa

No dobre. Vo výsledku to možno nie je až tak zlý film, ale určite je vhodnejší pre menšie publikum,  ktoré nie je až tak náročné a nevidelo ešte veľa iných animovaných filmov, alebo si ich nepamätá. Rumble je totiž film bez nápadu,  humoru, sympatických a charakterových postáv, plný otrepaného všetkého čo sa dá. Ale na tú spodnú hranicu priemeru sa u mňa dokázal vyštverať. 5,2/10. ()

playboxguest 

všetky recenzie používateľa

Animovaný wrestling s outsiderem, který překvapil. Klišé vedle klišé, předem jasný příběh, ale sympatické příšery, pěkné animace a svět wrestlingu mám prostě ráda, tak proč ne. Příjemná pohodovka, která mě bavila víc, než polovina animáků nasazených do kin. Kdo tvrdí, že do wrestlingu tanec nepatří? ()

hrumsrt 

všetky recenzie používateľa

Zdánlivě originální anime, ale ve skutečnosti jde jen o klasickou šablonu zasazenou do jiného příběhu. Super příšery, tady si s tím dal někdo záležet. Jenže díky dlouhé stopáži došlo na několik sušších míst. A velmi odbyté představení fikčního světa příšer, stejně tak nulová snaha si dobře vytvořit vztah s hlavní postavou, ba naopak to zjišťujeme až za pohodu. Mně by to i bavilo, ale tvůrci to odbyli! Chtělo to lepší strukturu příběhu, ideálně začít s daleko lepším představením vztahu Rayburna a Steve.. Navíc dneska už by anime plnit plnohodnotnou roli filmu, tedy nikoli jen výplachovka pro děti, což tady neplatí. 40% ()

Galéria (44)

Zaujímavosti (1)

  • V úvodním zápase, kde se utká Tentacular proti Kingu Gorgemu, tak druhého zmiňovaného moderátor označí jako „British Bulldoga“, což je přezdívka skutečného wrestlingového zápasníka z osmdesátých a devadesátých let. (sQelle)

Reklama

Reklama