Reklama

Reklama

Keď Jake Barnes (Alain Moussi), oslavovaný vojnový hrdina a majster bojového umenia jiu-jitsu, podľahne nezdolnému stvoreniu Braxovi, budúcnosť ľudstva visí na vlásku. Zranený a trpiaci silnou amnéziou je Jake zajatý armádou, ktorá nemá potrebné vybavenie na boj proti nemilosrdnému votrelcovi z vesmíru. Jakea zachráni Wylie (Nicolas Cage) a starodávny rád bojovníkov jiu-jitsu, ktorí mu musia pomôcť rozpamätať sa a nabrať silu, aby spoločne dokázali Braxa poraziť v epickej bitke, ktorá určí ďalší osud ľudstva. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (74)

oveckaoa odpad!

všetky recenzie používateľa

Tohle je strašný trash 9 lidí bojuje s mimozemšťanem , který každých 6 let přichází na Zemi. Pokud vyhraje on zabere ji (pokud jsem to pochopil dobře) pokud oni zachrání ji. Aby to bylo vyrovnané naučil je jiu jitsu (proč?) přitom stačilo kdyby to bylo na způsob Predátora , že by se bránily útoku. Tak, že máme 9 lidí na jednoho využijou početní výhodu nevyužijou jelikož jeden uteče a jeden umře hned na začátku a zbytek na něho útočí ve skupinkách třeba po 2. Mimozemšťan je superrychlý (trikově to vypadá jako něco co má Flash akorát hůře provedené) a je neviditelný přesto to proti nim nevyužije oni mají neviditelné pláště, které on stejně vidí (tak, že k hovnu) a celkově koncept, že někdo z vyspělé rasy bojuje proti někomu jinému s mečem je úplná píčovina přitom kdyby to zasadily třeba do středověku nebyl by s tím problém. Cage je zde zbytečný většinou valí jen hovna ve stylu si vyvolený můžeš to zastavit Grillo do počtu a Tony Jaa zde má jeden dobrý fight proti americké a barmánské armádě jinak nic. Jediné co zde jde pochválit je postava černošského překladatele ten aspoň věděl v jaké hraje sračce a dělá si z toho prdel. ()

InJo 

všetky recenzie používateľa

Večerníček Nicolas Cage, hrající něco mezi plukovníkem Kurtzem a zhuleným samurajem, a úplně zbyteční Tony Jaa a Frank Grillo (oba jsou jen na ozdobu, pro děj nemají jejich postavy vlastně žádný význam) v tragikomicky nepovedené snaze natočit nového Predátora v duchu Mortal Kombatu. Akce je spousta, občas je ale až absurdně špatná (POV mód). Škoda, že to celé není ještě o něco horší, mohl z toho být nový kult po vzoru Robot Monster či Cageova remaku Rituálu. 25 % ()

Reklama

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Kickboxer 3: Jiu Jitsu. Dejovo to je niečo medzi Predátorom, Mortal Kombatom a totálnym nezmyslom. Proste banda exhviezd a hviezdičiek sa na lúke alebo v lese mláti nonstop bez hlavy a päty. Bitiek je tu fakt dosť, takže snáď aspoň absolútne nenáročný fanúšik bitiek, ktorému stačí, že sa neustále bojuje, bude spokojný. Občas sa tam nejaký náročnejší alebo bolestivo pôsobiaci chvat objaví. Ale bez akejkoľvek gradácie a logiky to je aj tak nuda k neprežitiu. Písať takéto scenáre musí byť práca snov. Proste, čo vám vypadne zo zadku, to hodíte na papier a nejaký ďalší packal to potom rozmaže na kameru a nech sa tým divák zadrhne. Logothetis je nový Uwe Boll, ale jeho filmy nie sú ani tak otrasné, aby to bola zábava. Takže dávam jednu hviezdu, lebo nechcem trhať partu. Viem, som ovca. Bé. 1/10. ()

Jaro.Krafcik 

všetky recenzie používateľa

Ako taká akčná jednohubka úplne v pohode, jasné béčko, ale so zaujímavými hercami, ako je Grillo a Cage, aspoň za nich hviezdička a druhá za pár momentov, tie scénky v lese sa normálne podobali na predátora, určite inšpirácia. Dalo sa dopozerať. Aj cez tie odpady v komentároch. Efekty ale tragické. 2* ()

iXtr3m3 

všetky recenzie používateľa

WTF? Toto bol teda iný megaprúser. Keď si odmyslím Nicolasa Cage-a, tak bombardéri ako Alain Moussi, Tony Jaa, Frank Grillo a spolu s nimi Marrese Crump, Juju Chan, Rick Yune, tak s takýmto obsadením urobiť takúto zhovadilosť? WTF? Prestrihy ako z komixu? WTF? Dej vycucaný z prsta a scenár o dĺžke jednej stredne rozvinutej vety? WTF? Čakal som všeličo a popravde som čakal, že to bude slabučičké béčko, ale toto bol absolútny výsmech všetkému, čo len casting stelesňuje a čoho je schopný. To je ako keby sa natáčala nová časť Fast and Furious a najlepšie, najdrahšie a najvýkonnejšie autá, ktoré by sa pre film zohnali, by sa dali do scény s výkladom predajne športiakov. WTF? Neodporúčam. To Tripple Threat, ktorý som kritizoval za trestuhodné nevyužitie možností hlavných postáv, je oproti tomuto neskutočná bomba. ()

Galéria (24)

Zaujímavosti (6)

  • Film byl natočen za 6 týdnů. Nicolas Cage se zúčastnil pouze pěti natáčecích dní. (SONY_)

Reklama

Reklama