Reklama

Reklama

VOD (1)

Skupina tínedžerov závislých na technológiách sa dostane do offline tábora. Spoločná turistika v lese bez prístupu k smartfónom však nekončí tak, ako to naplánovali organizátori. Budú musieť bojovať o skutočný život s niečím, čo nevideli ani v najtemnejších kútoch internetu. Tvárou v tvár smrteľnému nebezpečenstvu číhajúcemu v lese objavujú skutočné priateľstvo, lásku a obete. Vyjdú z toho celí alebo v krvavých kúskoch? (dixx)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (167)

dr.horrible 

všetky recenzie používateľa

Aj takto zábavne sa dá v našich končinách spracovať klišé subžánrov a nebyť za plagiátorských volov. Zatiaľ čo my sa zmôžeme tak na úbohé, smrteľne vážne vykrádačky typu Trhlina, Poliaci dokážu obsadiť sympatických hercov so schopnosťou hrať, peknú čajku ktorá ukáže kozy, pohrať sa s maskami a gore, a popritom stále ukazovať, že sú si vedomí, že polský Wrong Turn nie je, ani nemôže byť myslený úplne vážne. Poprosím sequel. ()

Skeksis 

všetky recenzie používateľa

Rada by som tie pupáky, ktoré sa podľa môjho oka zväčšovali s každou scénou vytlačila, lebo milujem hnis. Nerozumiem, prečo má od mnohých "filmárčiny" znalých mudrcov film také zlé hodnotenie. Bol to konečne horor s hororovými prvkami, aké majú byť. Ak toto niekto nechápe, tak už potom neviem, čo chce od hororu. Až na zopár absurdností (čo sa nájde v každom horore, aj filme celkovo), je toto pre mňa na 90%. Možno sa kresťanom nepáči, že farár je zase vykreslený ako úchylný mamonár, takže to hodnotia slabo. Ehmmmm... No, niektorí (a nie je ich málo) sú. BOHUžiaľ! Bolo to skrátka supecool, ak niekto nesúhlasí - pobite sa so mnou! ()

Reklama

Trevor 

všetky recenzie používateľa

Vzhľadom k tomu že je poľský Pach krve poľský dám nakoniec o jednu hviezdičku naviac ktorá by inak išla dole kvôli comming outu lgbt, černošskému inštalatérovi, naci bratom,bububu kňazovi či žene za volantom. Skrátka za korektnosť bod dole dávam stále ale tentokrát výnimka. Bod dole však ide za meteorit, toto mohlo byťzvládnuté podstatne lepšie (f.e. dvojčatá znetvorené ako dôsledok incestného vzťahu alrbo niečo podobné ale skrátka lepší nápad to chcelo rozhodne). Inak je film príjemným béčkovým hororom a pri tých ja rozhodne dokážem dokonale vypnúť. K tomu v špeciálny halloweensky večer tak nejako film sadne ešte viac a človek odpustí aj pomerne nedomyslený dej. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

Štandardný lesný hixploitation snažiaci sa prichádzať s metavtipmi (postavy videli veľa hororov a tak vedia citovať ich základné pravidlá atď.), ale zabúdajúci na to, že čosi také bolo v móde v roku 1996 (Vreskot) a nie o 24 rokov neskôr. Našťastie to tvorcovia s trápnym citovaním (napr. Terminátora) príliš nepreháňajú. Potešila ma slušná horská výprava, viacero brutálnych úmrtí, nechutné zlo, sympatický kasting a to, že napriek pár odľahčenejším momentom ide plus mínus o vážny horor. Zaujímavý nádych tomu pridáva fakt, že to robili Poliaci; osobne veľa poľských slasherov nepoznám, takže potešilo. Záver (vrátane medzititulkovej scény) povinný a extrémne ohraný, nebavil ma. Miestami mi to pripadalo tak, že Poliaci boli radi, že dokázali natočiť priemerný lesný slasher a s tým sa aj uspokojili. ()

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Adrenalina je názov letného tábora pre mladistvých, ktorí sú závislí na internete. Cez leto ich sem rodičia posielajú, aby si aspoň na chvílu uvedomili, že vonku existuje aj reálny svet. Tento rok sa ale mládež ocitne v obrovskom nebezpečenstve, pretože v miestnych lesoch sa pohybujú dvaja zmutovaní bratia, pre ktorých je najväčšou pochúťkou ludské mäso. - Nečakal som, že by najlepší Hixploitation posledných rokov vznikol v Polsku, ale som príjemne prekvapený. Tvorcovia vôbec netaja, ktoré horory ich inšpirovali, takže z nich rovno okopírovali aj väčšinu vrážd. Postavy sú ako stvorené na zabitie, ale Final Girl je velmi podarená a uveritelne zahraná. V druhej polovici do toho tvorcovia začali nanešťastie ťahať úplne nezmyselné scény z minulosti, ktoré slušné tempo spomalili a na konci už sa to len viac a viac naťahovalo. Dlho som veril, že najlepším Hixploitation hororom v tomto čase bude reboot Wrong Turn, ale ten podla dostupných fotiek vyzerá úplne katastrofálne, takže je dosť možné, že mi bude k spokojnosti musieť stačiť tento kúsok. ()

Galéria (12)

Zaujímavosti (8)

  • Film byl natočen za 23 dní. (Delock)
  • Film měl být uveden do polských kin 13. března 2020, což vycházelo na pátek. Kvůli epidemii koronaviru však byla premiéra odložena a následně se konala na Netflixu. (Delock)

Reklama

Reklama