Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mysleli jste si, že masovému vrahovi Michaelovi Myersovi v poslední části série nazvané Halloween H20 sťali hlavu a tím ho definitivně zneškodnili? Omyl. V novém pokračování úspěšné horrorové série dali tvůrci legendárnímu vrahovi novou příležitost vraždit nevinné. Znovu v Haddonfieldu, Freddie Harris a jeho přítelkyně Nora, zakladatelé webové stránky www.nebezepecnazabava.com, vyberou šest studentů, aby se zúčastnili obzvláště nebezpečné hry. Účastníci mají podle plánu strávit halloweenskou noc v rodném domě masového vraha Myerse a k tomu v přímém přenosu na internetu. Zatímco většina účastníků považuje tuto hru za zábavu a rychlý zdroj slávy a peněz, Sára se přidává pouze neochotně kvůli svým kamarádům Jenovi a Rudy. Stmívá se a mrtvoly se začnou hromadit. Nakonec je právě na Sáře a jejím virtuálním společníkovi, aby vraha jednou provždy zničili. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (234)

JohnMiller 

všetky recenzie používateľa

2* asi iba z nostalgie, keďže Halloween: Resurrection bol môj úplne prvý Halloween ktorý som kedy videl. Mylsím, že som to videl na Markíze. Mohol som mať 12. Vtedy som to nepovažoval za až takú zlú záležitosť. No teraz.....___ To bola katastrofa. Partia vybraných študentov počas celej snímky blúdi domom Mychaela Myersa ktorý sa tam ukrýva už 20 rokov. Študenti majú na hlavách kamery a streamujú na nete svoje "pátranie". Celý dej, hoci nápad bol v roku 2002 originálny, nemá zmysel, postráda logiku a v konečnom dôsledku robí z diváka úplného tupca. Po pozretí všetkých Halloweenov musím uznať, že Rob Zombie spravil vynikajúce 2 remaky, vážim ešte o čosi viac lebo Halloween séria je v podstate jedna katastrofa za druhou.. ()

Mefistofelle 

všetky recenzie používateľa

Hned na úvod se dočkáme vynikající scény, kdy se Michaelovi po mnoha letech podaří (i když ne bez jistých komplikací) zabít svou sestru Laurie. A v ten moment končí ta lepší část filmu... zbytek je už jenom extrémně nenápaditá vyvražďovačka. Až na hlavní hrdinku jsou všechny hlavní postavy až k zbláznění nesympatické, Michael sám už nepůsobí tak děsivě jako v jiných dílech série a na úkor dementních pubertálních hlášek se vytrácí i atmosféra. A ten panák Busta Rhymes mě celou dobu neskutečně štval. Ach jo... já tuhle sérii mám opravdu ráda a je vážně škoda, že díly jako je tenhle jí dělají ostudu. ()

Reklama

castor 

všetky recenzie používateľa

„Jime, asi mám nůž v zádech..“ – klidně i tak by mohly vypadat dialogy k dalšímu pokračování hororové série. Prznitel Rick Rosenthal (podle mého už solidně zpackal druhého Halloweena; proslýchalo se, že leccos tehdy zachraňoval Carpenter) zřejmě před i během natáčení prošňupal hodně kokainu, protože TOHLE se často nevidí!! Z dalších halloweenských pokračování se po jeho debutu (1981) začínalo už solidně navalovat, pak ale léta páně 1998 v nadprůměrném Halloweenu: H20 Laurie Strode sekyrou razantně ukončila život svého neposlušného brášky. Skvělé rozloučení. A skvělá tečka. Jenže Rosenthalův neomluvitelný paskvil začíná tím, že právě Laurie umírá po pádu ze střechy psychiatrické léčebny, kam jí živý bratr přišel navštívit. Protože kdysi v osudný moment „zmrzačil“ hlasivky (aby nic nevyzradil) nevinnému policistovi, který jej zatýkal. A Laurie zabila jiného (proto ta léčebna). No, a světe div se, ale šílený internetový web se rozhodl, že pošle pár tupounů do nechvalně známého domu Meyersových, aby tam á la Big Brother strávili noc. A Michael na tomhle mejdanu nehodlá chybět!! Naprosto bezzubá, scenáristicky retardovaná a odhadnutelná vyvražďovačka nemá absolutně smysl pro rytmus, napětí a navíc dranžírák Michaela Meyerse už nenahání hrůzu, ale spíš rozpačité otázky bez odpovědí.. ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Neviem čo to malo znamenať, ale toto si Michael Myers nezaslúžil. Bezhodnotný grc, pri ktorom aj divná 6tka vyzerá ako OBČAN KANE. Trápny a nevýrazný herci ( polovička z nich ani nieje ), režijná invencia tu má dovolenku. A ešte ku tomu ta prečudesná hudba ( ešte že zaznie aspoň úvodný motív ). Bez chuti a zápachu. ()

K.I.N.G. 

všetky recenzie používateľa

Typický příklad zlého filmu. Co to asi má být, když vrahovi přejete, aby vyzabíjel všechny nevinné účastníky hry. Nejsme žádní parchanti, ale ti neherci, co tu vystupují, jsou přímo odporní a krom toho, že neumí hrát, nemají ani žádné charisma. Tento 8. díl série neměl být natočen a Busta Rhymes by měl radši zůstat jen u rapu. ()

Galéria (36)

Zaujímavosti (23)

  • Film měl několik pracovních názvů, mj.: "Hall8ween", "Halloween 8", "Halloween H2K", "Halloween H2K: Evil Never Dies", "Halloween: (The) Homecoming", "Halloween: MichaelMyers.com". (Stocki)

Súvisiace novinky

Freddy zas a znova?

Freddy zas a znova?

04.04.2006

Ani šest pokračování kultovního hororu Wesa Cravena Noční můra v Elm Street a tři roky starý crossover Freddy proti Jasonovi zřejmě nestačily zabijákovi z městečka Springwood. Podle slov Roberta… (viac)

Reklama

Reklama