Reklama

Reklama

Smradi

  • Česko Zlouni (viac)
Trailer 5

Obsahy(1)

Máloktorí hrdinovia majú takú zlú povesť ako Vlk, Had, Tarantula, Piraňa a Žralok. Títo vyvrheli sa tak dlho hľadali, až sa našli a dali dokopy. Spáchať dokonalý zločin je pre nich rovnako prirodzené , ako si v nedeľu popoludní vyraziť na zmrzlinu. Mozgom tejto partičky je Vlk, Had má na starosti otváranie trezorov, Tarantula je skúsená hackerka, Žralok sa vie skvele maskovať a Piraňa je bitkárka, ktorá svojich kamošov ochráni päsťami v každej situácii. Počas rokov strávených lúpežami rôzneho druhu získali dojem, že sú nedotknuteľní a nepolapiteľní. Lenže aj pre nich bude nakoniec platiť, že tak dlho sa do sejfu chodí pre diamanty, až sa zámok zacvakne. Konkrétne máme na mysli zámok na policajnej cele. Aj v tejto nepríjemnej situácii má však pätica podfukárov  šťastia v nešťastí. Do života im vstúpi profesor Marmeláda (morča a predovšetkým dobrák  telom a dušou), ktorý má ambiciózny plán – prevychovať ich na poctivých občanov. Všetci členovia gangu súhlasia, pretože je to vstupenka na slobodu. Ich plán počíta s tým, že na oko budú sekať latinu a poslúchať, ale pri prvej príležitosti sa vyparia. Lenže už prvých pár dobrých skutkov vedie k nečakanému zisteniu, že byť dobrý je vlastne fajn. Čo si s tým počať? A ako sa majú zachovať, keď uvoľnený trón pre najväčšieho záporáka zaberie niekto iný? Budú s ním zaobchádzať v rukavičkách, alebo si to s ním vybavia ručne? (Cinemart SK)

(viac)

Videá (3)

Trailer 5

Recenzie (143)

blackkocour 

všetky recenzie používateľa

Ne, že bych nemusel studio Snovápráce, ale už mě z těch animovaných jednokvašek bolí ocas. Zlouni se mají zdát jako animovaná parodie na nejslavnější heist filmy, ale to už nikdo neřekl, jestli se má dospělý smát celkově animáku, nebo jen pasážích, které jen mají parodický nádech těch nejzarytějších škvárů jako Denyho flanďáci, Mafiáni, Nemožná misia a další nevýmaje. A jeden odkaz na palp fikšn nezachrání moje hodnocení. Kdyby tu aspoň byla špetka invence. Mám na seznamu ještě další tři animáče, ale pokud ta sestupná tendence nových animáků bohužel směřuje k bodu mrazu, a jeste k tomu od studia, co nám nadělilo Madagaskar, Šreka a Příběh žraloka, tak je to velký náznak toho, že se nebe nadobro uzavře. ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Nenáročná oddychovka s niekoľkými pomerne dobre nakreslenými (a nadabovanými) postavami – vlk a líška dominujú. Príbehovo však pomerne „klasická“ s trochu väčším počtom klišé momentov. Nie všetky potenciály jednotlivých postáv sú využité. Najviac však vadia občasné, avšak príliš „nezmyselné “chyby – napr. žralok kradne maľbu Monsa Lisa tak, že on sám sa vydáva za Mona Lisu. Viem, že je to „len rozprávka“, ale aj tak... Je to niekde na hrane troch až štyroch hviezd. Osobné hodnotenie: 76% (***) ()

Reklama

D.Moore 

všetky recenzie používateľa

Zběsilost animáků Texe Averyho potkává elegantní švih Dannyho parťáků a je z toho jeden z nejlepších animovaných filmů, jaké jsem v poslední době viděl. Animace je stylová a připomene Spider-Mana: Paralelní světy, hlavní vlčí hrdina s hlasem Sama Rockwella snad ani nemohl být větší sympaťák, jsou tu skvělé gagy, výborné akční scény, šlapající hudba Daniela Pembertona... Co na tom, že příběh není nijak originální a při sledování si nelze nevzpomenout třeba na Já, padouch. Ideální podívaná pro malé i velké, tak jak to Dreamworks dříve normálně uměli. ()

Muel 

všetky recenzie používateľa

| DreamWorks Animation | Veľké prekvapenie. Čakal som, že The Bad Guys budú ten typický rodinný klišoidný a otravný animák leta, v ktorom budú debilne trápne vtipy a generický príbeh, ale som rád, že som sa mýlil a zatiaľ je to najlepší animák roku. Je to štýlové, akčné, vtipné (!) a zápletka síce mierne predvídateľná, no pri takto našľapanom animáku to nevadí ani najmenej a som rád, že každý z piatich hlavných hrdinov má svoje skilly, svoje slabosti a do jedného sú proste likeable a deti si ich zamilujú. DreamWorks rules! Viac TU. | Hodnotenie: 8/10 | ()

UhLee 

všetky recenzie používateľa

(7/10). The Bad Guys jsem vnímal jako potencionální comeback studia DreamWorks. Celkový koncept byl hrozně nápaditý a synopse slibovala originální podívanou. Dočkal jsem se nakonec něčeho neobyčejného  a jedinečného? To asi ne, ale snímek mě v některých aspektech dost potěšil. Jako největší pozitivum bych viděl rozhodně animaci, která je opět originální a v dnešní době je tohle rozhodně vítané. Dalším skvělým aspekte jsou samotní "hrdinové". Každý má rozmanitou osobnost (jestli se tomu tak dá u zvířat říkat) a má svoje charakteristiky. Žádné ze zvířat není ploché a každé z nich tady má část svého prostoru. Posledním pozitivem bych zmínil neověřitelnou nápaditost co se týče zločinů a loupeží. Jde vidět, že toho mají tvůrci hodně nakoukané a nechali se inspirovat plejádou heist filmů. Bohužel, aby to byl výborný animák, tak mi tady chyběl moment údivu a překvapení. Ten film je hrozně předvídatelný a kdo je pravým záporákem jde odhadnout opravdu lehce. Jinak se jedná o originální počin, který měl možná ambice ještě trochu výše, ale rozhodně si to zaslouží uznání. Také kvůli snaživým hercům, kteří dabují jednotlivá zvířata. ()

Galéria (35)

Zaujímavosti (8)

  • Film vychádza z úspešnej rovnomennej knižnej série, ktorej autorom je Aaron Blabey. (toi-toi)
  • Během galavečera, když se policisté přesunou a obklíčí BadGuys, všichni opakují: „Hut, hut, hut,“ a odkazují tak na konec filmu Bratři Bluesovi (1980). (LUKICKK)

Reklama

Reklama