Reklama

Reklama

The Ouija Exorcism

  • Veľká Británia The Ouija Exorcism

Obsahy(1)

Otec židovskej rodiny má v pracovni starostlivo ukrytú dosku Ouija, prostredníctvom ktorej je možné kontaktovať duchov. Jeho malý syn spolu so svojimi kamarátmi túto dosku nájde, no pretože nedodržia jedno z pravidiel, príde k veľkej tragédii. Otec však nepovie svojmu synovi, čo sa počas osudovej noci stalo. Keď už leží na smrteľnej posteli, konečne prezradí synovi niekoľko informácií o kliatbe, ktorá ho postihla. On sa totiž bude musieť mať stále na pozore, pretože kliatba, ktorú v detstve vyvolal, sa ešte stále neskončila. (Marceloo)

(viac)

Recenzie (6)

Lyx odpad!

všetky recenzie používateľa

Tak aby som dopozeral tento kúsok, musel som sa extrémne premáhať. Nielenže tieto filmy s Ouija doskou nefungujú, ale tento má dokonca aj najdebilnejší scenár. O hereckých výkonoch radšej nejdem písať, lebo to bolo niečo neskutočne zlé, no však k hlavnému hrdinovy prechovávam neskutočnú nechuť. Proste, ako niekto môže natočiť toto... Snaha o asi 3 ľakačky by tam bola, ale dosť úbohá. Tento film vlastne nemá čo ponúknuť a ani čím zaujať. Ak ste mali niekedy chuť na tento "horror", v kľude ho môžete vynechať, lebo je to len stráta času. Rozhodne nedoporučujem. Moje hodnotenie: 5% ()

kaylin odpad!

všetky recenzie používateľa

Tohle je důvod, proč se na natáčení hororu raději vykašlat. Krásná ukázka toho, jak udělat hororový film naprosto nehororový, nudný a s jediným zářným okamžikem - to když tu uvidíme prsa. Děsivost se řeší modrýma očima, jinak se zde skutečně nic děsuplného nestane. Další film s ouija deskou už asi nezvládnu. ()

Reklama

Magika82 

všetky recenzie používateľa

S Ouijami se v poslední době roztrhl pomyslný pytel. Ovšem ne v každém pytli s dárečky, se nacházejí dárky z obchodu, ale od: "Móoc suší. Dobé to máš. Dvestepadesát." . Pak se jeden nemůže divit, že daný dáreček drží pohromadě tzv. na Boží slovo. Užijete jej jednou, a už vás tady škrtí, tady praskly švy z nití z "motýlích křídel", tam opadla ozdoba...a nakonec zbyde jen zklamání a vědomí, že toto už znovu nechcete. I tak by se dal shrnout tento v pořadí X-tý Ouijovský "dáreček". ()

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Otec židovskej rodiny má v pracovni starostlivo ukrytú dosku Ouija, prostredníctvom ktorej je možné kontaktovať duchov. Jeho malý syn však spolu so svojimi kamarátmi túto dosku nájde a kvôli tomu, že nedodržia jedno z pravidiel, príde k velkej tragédii. Otec však nepovie svojmu synovi, čo sa počas osudovej noci stalo. Keď otec leží na smrtelnej posteli, konečne prezradí synovi niekolko informácií o kliatbe, ktorá ho postihla. Syn sa však musí mať stále na pozore, pretože kliatba, ktorú v detstve vyvolal, sa ešte stále neskončila. - Horší názov si tvorcovia nemohli vybrať. Po minuloročnom komerčnom snímku Ouija, ktorý si na hororovej scéne velkú popularitu nezískal, je jasné, že dať do názvu slovo Ouija a doplniť to slovom Exorcism bude väčšine ludí pripadať ako dobrý vtip. Musím uznať, že je to fakt velmi slabé a často to pôsobí komicky, ale nechcem dať najslabšie hodnotenie, pretože si to napriek dlhšej stopáži netradičnej pre takéto horory C-kategórie udržalo moju pozornosť. Vizuálne to pôsobí celkom schopne a pozeralo sa na to celkom príjemne. Audio bolo citelne slabé, čomu sa naozaj divím, pretože hudbu robil Darren Morze, ktorý má na svedomí aj Enter Nowhere a Dark Was the Night, ktoré majú perfektnú atmosféru, na ktorej sa výrazne podiela aj hudba. Herecké obsadenie nijak neohúri, ale zase nepôsobí nejak otravne, takže sa na to dá pozerať. V oblasti trikov vyzerá všetko dosť komicky, ale aj na tomto článku je vidieť, že tvorcovia sa snažili, o čom svedčí napríklad to, že čierny dym použili v prostredí s čiernym pozadím, čo vo výsledku vyzerá kvôli PC efektom aspoň o trochu lepšie a pozadie aspoň trochu odláka pozornosť od slabších stránok. Očakával som od toho ovela horší výsledok, takže zaslúžené dve hviezdy sú myslím dostatočným ocenením. ()

Galéria (5)

Zaujímavosti (1)

  • Film se natáčel v USA, konkrétně ve městech Simi Valley, Glendale a Los Angeles. (ČSFD)

Reklama

Reklama