Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Show se uskutečnila 31. října 2019 v King Fahd International Stadium (Rijád, Saudská Arábie). Na kartě se sešlo devět zápasů.

1) 20-Man Battle Royal (Vítěz získá zápas o United States Championship proti AJ Stylesovi)
2) Brock Lesnar vs. Cain Velasquez (WWE Championship)
3) The New Day vs. The Viking Raiders vs. Heavy Machinery vs. Lucha House Party vs. Curt Hawkins & Zack Ryder vs. The Revival vs. The O.C. vs. Dolph Ziggler & Robert Roode vs. The B-Team (Tag Team Turmoil Match, vítězové získají WWE World Cup)
4) Mansoor vs. Cesaro
5) Braun Strowman vs. Tyson Fury
6) AJ Styles vs. Humberto Carrillo (United States Championship)
7) Natalya vs. Lacey Evans
8) Team Hogan vs. Team Flair
9) Seth Rollins vs. "The Fiend" Bray Wyatt (Universal Championship Falls Count Anywhere Match, zápas nemůže být z žádného důvodu předčasně zastaven) (TheSpearCZ)

(viac)

Recenzie (1)

papadoce 

všetky recenzie používateľa

Neviem či sa to dá nazvať vyslovene sklamaním. Íbn Al Chujíí a Íbn Al Tupýí si kúpili na Helloween znova americkú zábavu, aby sa tak zavďačili všemocnému Donaldovi (nejde o káčera), tým, že finančne vypomôžu kamošovi Vinckovi. Od Saudi Arabi očakávam vždy preplácanú, načechranú, dollármi páchnucu showku. Občas sa im vydaria zápasy, ale v zásade ide o čistý kalkul. Tohto ročný úvod bol vyslovene sklamaním. Celá bublina Lesnar vs Velasquez spľasla po ťap, ťap a čau. Trochu to oživil malý Rey, ale takto to rozhodne nemalo vyzerať. Zaujímavý formát priniesol tag team turnaj o priteplenú trofej, ktorá pobavila dokonca aj rozmaznaných mohamedových spratkov. Nakonci vyhrali Ej Džejovi buzíci, takže budú môcť spolu so šéfikom klubu masturbovať nad veľkou čašou a semeno si navzájom premiešavať ešte pred kloktaním. A potom to prišlo. Vyvolený hnusný nesympatický a netalentovaný ťaman v službách Allaha sa popasoval so skutočným wrestlerom svetovej triedy. No a keďže Césaro zrejme odišiel s tučnou peňaženkou, tak ťaman nepochopiteľne vyhral, začo si zrejme vyslúžil novú sadu manželiek, možnosť dívať sa na zvieracie porno aj počas ramadánu a príležitosť obetovať sa v mene džihádu keď bude mať na to sám chuť. Už len za ten jeho teroristický výraz by som mu do jaskyne poslal jednotku mariňákov, aby ho z tých skál vypudili. Whoa !!! Zato Fury bol medzi wrestlingovými povrazmi úplne rozkošne neohrabaný. Mám rád toto zapájanie športovcov a celevríť do deja. Patrí to k tomu. Vrcholom bol potom ešte zápas žien, ktoré z úcty ku miestym zvráteným zvyklostiam boli zahalené jak jebnuté. Moje úbožiatka. A talent Lacey Evans sa premárňuje viac a viac. Ach bože, koľkokrát sme už videli chyby tohto rangu. Päť proti piatim boli fajn. Vďačíme za to väčšine aktérov, ale nedá mi nedotknúť sa outfitov Rikošéta a Čada Gejbla. Tí berú halloween asi dosť seriózne kokos. Samozrejme RKO out of nowhere. Inak čo sa atmošky týka sa tento saudsko arabský výlet výrazne zlepšil. Neporovnateľne. Vlastne keď to tu tak po sebe celé čítam, toto treba asi proste vidieť, ha ha. Salámajkliekom The Fiend. ()

Galéria (62)

Zaujímavosti (1)

  • Oficiální skladbou show je píseň „When Legends Rise“ od Godsmack. (TheSpearCZ)

Reklama

Reklama