Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvoudenní show se uskutečnila 7. a 8. dubna 2021 v Capitol Wrestling Center (Orlando, Florida). Na kartách se dohromady sešlo dvanáct zápasů.

7. dubna: 1) Pre-Show: Toni Storm vs. Zoey Stark 
2) Pete Dunne vs. Kushida
3) Leon Ruff vs. Isaiah "Swerve" Scott vs. Bronson Reed vs. Cameron Grimes vs. Dexter Lumis vs. LA Knight (Gauntlet Eliminator Match, vítěz získá zápas o NXT North American Championship, který se uskuteční druhý den)
4) Walter vs. Tommaso Ciampa (NXT United Kingdom Championship)
5) MSK vs. Grizzled Young Veterans vs. Legado Del Fantasma (NXT Tag Team Championship)
6) Io Shirai vs. Raquel González (NXT Women's Championship)

8. dubna: 1) Pre-Show: Breezango vs. Killian Dain & Drake Maverick (Vítězové získají zápas o NXT Tag Team Championship)
2) Jordan Devlin vs. Santos Escobar (Undisputed NXT Cruiserweight Championship Ladder Match)
3) Ember Moon & Shotzi Blackheart  vs. The Way (NXT Women's Tag Team Championship)
4) Johnny Gargano vs. Bronson Reed (NXT North American Championship)
5) Finn Bálor vs. Karrion Kross (NXT Championship)
6) Adam Cole vs. Kyle O'Reilly (Unsanctioned Match) (TheSpearCZ)

(viac)

Recenzie (1)

drake31 

všetky recenzie používateľa

NXT TakeOver: Stand & Deliver Night 1 bola skvelou ukážkou fantastického wrestlingu aký môže byť k videniu v NXT. Avšak, keďže prvá noc bola v US vysielaná na USA Network mnohokrát bolo cítiť, že flow show bol trochu spomalený reklamami, a tiež vďaka množstvu zápasov, niektoré pôsobili príliš krátko, alebo, že by si zaslúžili možno pár minút naviac. Úprimne, keby Dunne vs. Kushida bol main event NXT budúci týždeň, alebo otvoril show s 15-20 minútami technického wrestlingu, bol by som šťastnejší, keďže 10 minút ktoré dostali mohlo ísť do hociktorého iného zápasu. Napriek týmto vytkám, toto bola skvelé show, a je pevne verím, že druhá noc bude ešte lepšia! 4.25* ________ Keď už pre nič iné, vojna medzi Coleom & O'Reillym vytiahli NXT TakeOver: Stand & Deliver Night 2 do 5* teritória. To čo títo dvaja predviedli bolo neskutočné, a ich zápas sa stane nielen kandidát na zápas roku, ale aj kandidátom na jeden z najlepších zápasov ktoré sme mohli vidieť počas TakeOverov. Absolútne fantastický zápas! ()

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama