Reklama

Reklama

Nesmrteľný

  • Česko Nesmrtelný (viac)
Trailer 3

Neapolský mafiánsky boss Ciro di Marziio akoby zázrakom prežil, keď ho jeho jediný priateľ a zároveň bývalý nezmieriteľný rival Genny strelil do hrude. Utiahol sa do exilu v Rige, kde je jeho úlohou budovať nové štruktúry, z ktorých by camorra mohla profitovať. Takmer okamžite je vtiahnutý do krutého zápasu medzi miestnymi zločineckými organizáciami. Opäť, ako už toľkokrát vo svojom živote, hľadí smrti do očí. Prvýkrát sa tak stalo, keď bol ešte malé dieťa a zemetrasenie zničilo dom, v ktorom býval a zabilo jeho rodinu. Malý Ciro vyrastal ako sirota a v nemilosrdných uliciach Neapola sa musel pretĺkať ako vedel... (RTVS)

(viac)

Diskusia

Deryll

Deryll (hodnotenie, recenzie)

Není ta hlava náhodou toho Dona co Čirovi pomůže hned na začátku? Ale pak je otázka proč to Geny udělal? Asi byl nasranej ze Ciro neřekl o pomoc jemu. Nevím no:D

votan99

votan99 (hodnotenie, recenzie)

zklamání a to dost velký. Bavila jen ta základní dějová linka a ta zabírala kolik, tak čtvrtinu prostoru filmu? 

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

jjlukas

jjlukas (hodnotenie, recenzie)

prave som to zacal pozerat som ani nevedel ze ma byt film o cirovi

zaciatok celkom zaujimavy

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

ZBERATEL1985

ZBERATEL1985 (hodnotenie, recenzie)

A nevie sa len tak nahodne ze kedy by to mohlo byt bud na ulozto alebo stiahnito z cz alebo sk tit , budem vdacni za odpoved.

na príspevok reagoval PozorGranat

Deryll

Deryll (hodnotenie, recenzie)

PozorGranat

Tu sem asi viděl já PAC mi to nedalo a musel sem se prostě podívat:) ( ale neviděl sem ji na YouTube) asi poprvé v životě sem koukam na cam-rip :D a musím vám říct ze se mate na co těšit!!!! No a vlastně i já pac az to bude v dobre kvalitě tak se podivam znova! Viděl sem to už před měsícem (asi) a je to fakt neskutečná pecka! Takovéj delší díl Gomory;) nejdřív sem nechtěl hodnotit kuli určitým věcem (absence titl a horší zvuk,obraz tak špatnej nebyl když pres něj někdo nepřešel:D ) ale nakonec sem tam tech 5* dal (vim ze dolu nepudu ani náhodou ponevac to ani nejde! :D. Takže tak!

PozorGranat

PozorGranat (hodnotenie, recenzie)

k4n9ur

U nás pravděpodobně ne. Ale jak to vyjde, už je jen otázkou času kdy to někdo uploadne na torrent a anglické titulky budou do pár dní. Celkem velká komunita je na Redditu, kde je taky dost netrpělivců a čekají na první dobrou verzi. Jinak co se týče těch špatných, jedna beztitulková byla hned den po premiéře na YouTube, ale už ji smazali.

na príspevok reagoval Deryll

NanY8817

NanY8817 (hodnotenie, recenzie)

bude tento film aj u nas v kinach?? alebo aspon v cechach??? tolko som nanho cakala a nakoniec si ho neviem nikde pozriet. po taliansky mi nevadi, akurat ze neapolstine nerozumiem, zisli by sa aspon talianske titulky. mate niekto link?? 

na príspevok reagoval skipercak

PozorGranat

PozorGranat (hodnotenie, recenzie)

Tak už to smazali z YT :) Ale bylo to nekoukatelné. Špatná kvalita + žádné titulky.

Uživateľ PozorGranat zmazal svoj príspevok.

PozorGranat

PozorGranat (hodnotenie, recenzie)

Deryll

Ano, ale jedná se pouze o německá a italská kina. Co jsem se díval na fóra, tak snad ani v USA nebudou film v nejbližší době promítat. Asi se tento rok budeme muset smířit maximálně s pirátěnou verzí.

na príspevok reagoval Deryll

lahvi

lahvi (hodnotenie, recenzie)

jo vypada to, ze prezije, bude tam hodne z minulosti pred gomorrou a pak asi neco ve smyslu, ze odjede z neapole, jako kdyz odjel v serialu do bulharska. pak by byla pecka, kdyby se treba v nejake posledni serii gomorry znovu objevil a stal se králem :))

skipercak

skipercak (hodnotenie, recenzie)

Teaser vyzera paradne Drzim palce Marcovi nech sa mu ten film podari. Ciro si to zasluzi.

Reklama

Reklama