Reklama

Reklama

Dvaja pátrači: Spy Kids 2

  • Slovensko Spy Kids 2: Ostrov stratených snov (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Od chvíle, keď zistili, že ich rodičia sú tajnými agentmi a potom ich dokonca zachránili z rúk únoscov, sa už z Carmen (Alexa Vegaová) a jejo mladšieho bračeka Juniho (Daryl Sabara) stali ostrieľaní detskí agenti. Proti sebe však nemajú len zloduchov všetkého druhu. Pri záchrane prezidentovej dcéry Alexandry (Taylor Momsenová), ktorá sa ocitla v ohrození života na jednej atrakcii zábavného parku, sa totiž dostali do sporu s konkurenčnými detskými agentmi Garym a Gertie Gigglesovcami (Matt O´Leary, Emily Osmentová). Ich otec Donnagon (Mike Judge) navyše pripravil o miesto Gregoria Corteza (Antonio Banderas), ktorý mal byť vymenovaný do pozície riaditeľa špiónskej organizácie OSS. A aby tých zlých správ nebolo dosť, falošní čašníci počas výročnej večere OSS ukradnú prototyp maskovača - prístroja, negujúceho každú energiu. Nájsť s získať ho späť majú Gigglesovci, ale Carmen s Junim sa nehodlajú vzdať a malou fintou ich pošlú celkom inde. Sami sa potom vyberú po stopách maskovača, vybavení supermoderným zariadením od strýčka Mačetu. Podľa informácií od starého známeho Fegana Floopa (Alan Cumming) navyše usúdia, že za krádežou by mohl byť samotný Donnagon Giggles. Pátranie ich privedie na malý ostrov, v ktorého blízkosti sa strácajú lode. Nájdu tu šialeného vedca Romera (Steve Buscemi), ktorý vynašiel maskovač - negátor energie, ale teraz sa ukrýva v podzemí ostrova pred svojimi vlastnými výtvormi, zmutovanými výsledkami svojich genetický pokusov. Vzápätí, žiaľ, narazia aj na Garyho a Gertie a znovu se s nimi musia stretnúť v boji o maskovač. Na pomoc im bežia rodičia Gregorio a Ingrid Cortezovci (Antonio Banderas, Carla Guginová) a babička s deduškom, ktorí sú, pochopiteľne, tiež špičkovými agentmi. Je jasné, že o ukradnutý prístroj sa na ostrove strhne veľká bitka. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (166)

Dever 

všetky recenzie používateľa

Soundtrack Robert Rodriguez a John Debney: 1. The Juggler - Robert Rodriguez ,2. Spy Ballet - Robert Rodriguez ,3. Magna Men ,4. Treehouse ,5. R.A.L.P.H. ,6. Floop's Dream ,7. Escape from DragonSPY ,8. SpyPARENTS ,9. Island of Lost Dreams ,10. Donnagon's BIG Office / T ,11. Mysterious Volcano Island ,12. Romero's ZoO ToO ,13. Mothership / SpyGRANDPARE ,14. Magna Racers ,15. Aztec Treasure Room ,16. Skeletons ,17. Creature Battle ,18. Romero's Creatures / SpyB ,19. SpyDAD vs. SpyDAD / Romer ,20. Isle of Dreams, song (for the film Spy Kids 2) , ()

Karlos80 

všetky recenzie používateľa

Šílený film! Šílený výplach mozku v negativním slova smyslu, ač plný neuvěřitelných vynálezů, technických vymožeností, trikové fantazie, vizuální rozmanitosti, zmatečných situací, ale i pseudohumoru. Tak tenhle druh filmů, něco jako "James Bond" pro děti, mi, bohužel, vůbec nic neříká..Z malých dětí bych předčasně zralé dospělácké hrdiny opravdu nedělal, všechno to bylo značně přehnané a přitažené za vlasy..Od Rodrigueze to byl po všech těch předtím vynikajících věcech značný úlet od svého žánru...První díl jsem neviděl, tak, bohužel, nemám s čím srovnávat, ale to mi nebrání v tom dát jen za jedna.. ()

Reklama

tom88 

všetky recenzie používateľa

Jednotka bola na hranici priemeru, ale pri dvojke už nebudem taký milostivý aj keď priznávam, že som sa nenudil. Pre menších je to asi maximálna bomba, ktorá nemá konkurenciu vo svojom žánre. Je to riadna blbosť a úlet, no nedá sa povedať, že to nemá švih a dynamiku. Vtipu je pomenej, akcie asi viacej, trápností je tu vyvážene, efekty sú trocha lacnejšie, ale zato je ich tu dosť. Herci sú strašní, nápady rôznorodé, vizuál pestrý a rozmanitý. Rodriguezova fantázia opäť zapracovala a deckám iste urobil poriadnu radosť. Ale čo, hlavne, že film zarobil. 45% ()

Radyo 

všetky recenzie používateľa

Stejně oddechová podívaná pro děcka, jako byla jednička, nezaznamenal jsem posun ani nahoru, ani dolů. Přibylo náznaků vtípků, přibylo efektů (v době vzniku určitě působících zajímavěji, než dnes), ale logiky mírně ubylo (tedy ono jí ani v jedničce mnoho nebylo, což u tohoto typu filmů ale patří k věci). Solidní tři hvězdy, dětem se to líbilo určitě více, než mně. ()

Malarkey 

všetky recenzie používateľa

Pokračování každopádně strašidelnější než jeho předchozí díl, no a panebože to je ještě trojka. Zase se toho zhostil ten samej režisér, hrajou v tom ti samí herci. Já to nechápu, ale to snad nemůžou myslet vážně, opravdu nemůžou. Já to tak nesnáším, že nedokážu pochopit jak tohle někoho může bavit. Není sice takových filmů podobných jako je tento, ale kdo by si dobrovolně nechával zdegenerovávat mozkové buňky sledováním filmu, tak debilního filmu. Nesnášim to. Už dříve jsem nechápal, k čemu to všecko tak důkladně funguje. Zřejmě k něčemu jo, ale já nebyl schopný to zjistit. ()

Galéria (31)

Zaujímavosti (9)

  • Scéna, kde postava Antonia Banderase češe svému synovi vlasy, byla také ve filmu Čtyři pokoje v části "The Misbehavers", kterou také režíroval Robert Rodriguez, a ve které také hrál Antonio Banderas. (HappySmile)
  • V závěrečných titulcích běží písnička zpívaná Carmen (Alexa Vega ), za ní následují nepovedené záběry a poslední scéna zahrnuje vlastníka zábavního parku (Bill Paxton) a Romera (Steve Buscemi ). (HappySmile)

Reklama

Reklama