Reklama

Reklama

Epizódy(6)

Obsahy(1)

Šestidílná minisérie Mělas to vědět od scénáristy Davida E. Kelleyho (Sedmilhářky) a režisérky Susanne Bierové (Noční recepční) pojednává o úspěšné terapeutce Grace Fraserové (Nicole Kidmanová), jejím manželovi Jonathanovi (Hugh Grant) a milovaném synkovi (Noah Jupe), který navštěvuje prestižní soukromou školu v New Yorku. Jejich zdánlivě idylický život se však znenadání obrátí naruby - bezcitná vražda, zmizelý manžel a místo muže, kterého Grace překvapivě tak málo znala, jen řetězec strašlivých událostí. Nechána napospas katastrofě, která před zraky veřejnosti narůstá do netušených rozměrů, a zděšena tím, že se nedokázala řídit vlastními radami, musí Grace pohřbít svůj dosavadní život a začít kvůli sobě i svému dítěti znovu. (HBO Europe)

(viac)

Videá (3)

Trailer 2

Recenzie (271)

Nin 

všetky recenzie používateľa

Záhada kolem vraždy se postupně rozplétá v napínavé a zábavné minisérii HBO, která láká na Hugha Granta a Nicole Kidman. Oba jsou dobří, obzvlášť Hugh Grant pro sebe dostal naprosto perfektní roli, ale ten nejlepší herecký výkon podává legendární Donald Sutherland. Koukal jsem, že někteří neváhají spoilerovat konec, asi aby si potvrdili, jak jsou hrozně chytří, že na něj přišli. Jenže tahle minisérie není žádná velká detektivka, odhalují se v ní především okolnosti vraždy, charakteristika postav a další zajímavé detaily. I když je příběh někdy dost stylizovaný, tak je to pořád velice kvalitní psychologický thriller, který umí napínat až do poslední chvilky. (8/10) ()

vydumnica 

všetky recenzie používateľa

Musím sa priznať, že od minisérie tvorcu D. E Kelleyho a s takým špičkovým hereckým obsadením som čakala viac! Keď porovnám The Undoing napríklad s Big Little Lies alebo s úžasnou minisériou podobného zamerania, Defending Jacob, tak táto miniséria je len veľmi priemerná a pre mňa určite len na jedno pozretie a dosť. A ruku na srdce, keby tam nehrali Nicole Kidman a Hugh Grant, pravdepodobne by som nedošla ani po druhý diel a ktovie či by som to vôbec začala sledovať. Hlavná herecká dvojica dokázala udržať si ma ako diváčku, ale žiadne wow sa nekonalo, škoda. Po prvej epizóde som mala skôr rozpačité pocity a dojmy, druhá epizóda už bola lepšia, napínavá a thrillerová. Trojka ma miestami nudila a pripomínalo to skôr nejakú zdĺhavú detektívku ako napínavý thriller. Štvrtý diel bol veru najnudnejší, piaty zase najlepší a posledný len priemerný a bez nejakého grandiózného rozuzlenia a finále, ktoré by nám divákom vyrazilo dych. Mohol byť z toho kľudne len celovečerný film!!! Nicole Kidman tu nehrá ako o dušu, aspoň som mala tento pocit, neviem. Hugh Grant je tu až prekvapujúco dobrý. Skoro všetky ostatné postavy mi boli strašne nesympatické, asi najviac otec Grace. Zavraždená obeť, mladá umelkyňa, mi bola ukradnutá. Okrem iného vybrali tak mladú herečku, že toho svojho syna by musela mať v pätnástich a Hugh Grant vyzeral vedľa nej ako dedko. A tiež si myslím, že zábery na jej nahé telo v prvej epizóde neboli nevyhnutné, pripadalo mi to, akoby tým len chceli nalákať divákov, aby sledovali ďalej. Každopádne to bola veľmi čudná ženská a jej konanie sa ani veľmi nevysvetlilo. Neviem no, mohlo to byť lepšie!!! 3,5* ()

Reklama

NinadeL 

všetky recenzie používateľa

6/6 Průměrný thriller Jean Hanff Korelitzové bych zcela určitě vynechala, ale v seriálové podobě, která navazuje na to dobré ze Sedmilhářek (podle obdobně průměrné Liane Moriarty), je to zase velká paráda. Současné quality TV svědčí tvůrci ponechaní ve svém žánru (Kelley a soudnička) a zralé filmové hvězdy, pro které je malé plátno zajímavá změna. Kidmanka bok po boku s Grantem tvoří napětí bez nejmenšího zaváhání a nechávají vedle sebe vyzrát takové jako Lily Rabe, které televize zatím definovala. Občas minisérie s velkými cliffhangery skutečně neuškodí. Je to ostatně trik starý jako kinematografie sama. #hbo ()

slord 

všetky recenzie používateľa

HBO ponúklo fajn minisériu, ktorá je slušne atmosférická. S napätím pracuje veľmi dobre, postupne odkrýva malé detaily a pohráva sa s divákom, ktorý si nie je ničím istý až do úplného konca. Malo to dobrý potenciál a mohol z toho byť kvalitný zárez, avšak záverečné odhalenie to trochu zkazilo. Ale Grant (zahral to parádne, a divák si nebol pri jeho postave ničím istý) a Kidman (slušne mu sekundovala, aj keď postupom času jej postava stráca na zaujímavosti) zahrali manželský pár veľmi dobre. Ešte by som vypichol aj Donalda Sutherlanda (old fashion cocksucker), ktorý je tú výborný a jeho rola, aj keď nie je nejaká veľká, tak ju dal na pána a bavil ma. Solídna detektívka, ktorú sfúknete celkom rýchlo a nenudíte sa pri jej sledovaní, záver síce nebol bohvieaký, ale celkový dojem z tejto série je dosť fajn. 7/10 ()

Radko 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Veru, Mal som to vedieť, že pôjde o ďalší z nadhodnotených veľmi priemerných krimiseriálov. Klame telom zvolených populárnych hercov. Ale v niečom bol užitočný. Do budúcna pri výbere toho, či si nejaký seriál pozriem, treba byť ostražitejší. Pretože v pomere k filmu, ktorý z tohto mohol byť, išlo o vyše štvorhodinovú stratu času. Akože mne to zase nejako extra nevadí. Navyše ani zďaleka nešlo o odpad, lenže je rozdiel, ak miernemu nad-priemeru venujem hodinu a pol alebo 5 a pol hodiny voľného času. ()

Galéria (40)

Zaujímavosti (6)

  • Herec Michael Devine, který hraje detektiva Paula O'Rourkea, byl skutečným detektivem seržantem newyorské policie i v reálném životě. (MTHRFCKR)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené