Reklama

Reklama

Vtelenie zla

  • Česko Zhoubné zlo (viac)
Trailer 4

Obsahy(1)

Nový film, v ktorom sa režisér James Wan vracia ku svojim tvorcovským koreňom! Hlavná hrdinka Madison je vo filme paralzyovaná šokujúcimi víziami hrozivých vrážd. Jej trápenie sa ešte zhorší, keď zistí, že jej sny sú v skutočnosti realitou. (Continental film)

Videá (2)

Trailer 4

Recenzie (522)

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Kto by povedal, že najnovší horor od Jamesa Wana bude ťažko popísateľnou záležitosťou, mix žánrov vrátane paródie na hororové klišé (aspoň dúfam) a bude sa dosť odlišovať od toho, čo sľuboval žáner a čo sme videli v predchádzajúcich Wanových hororoch. Ale čaká nás totálne wtf prekvapenie ohľadom pôvodu monštra pred začiatkom tretieho dejstva, čo osobne považujem za klad a totálne prestrelenú akčnú scénu na polícii pred vyvrcholením, ktorú zase považujem skôr za mínus. No a finále v nemocnici je... proste zase iba ťažko slovami popísateľné. Keďže film skončil tak ako skončil a jeden párik sa ešte nestihol dať dokopy, tak treba očakávať ďalší diel. Ak samozrejme Malignant niečo zarobí. ()

MrHlad 

všetky recenzie používateľa

James Wan si natočil film pro radost. Horor o ženě, která se stává nedobrovolnou svědkyní násilných zločinů, pojal ve stylu béčkových hororů osmdesátých let. Nebojí se absurdností, občas jde naproti dokonce i lehké směšnosti, ale zároveň je jeho novinka extrémně nápaditá a vychytralá. A nekompromisně jeho. Může vám to strašně sednout, nebo to v půlce znechuceně vypnete. Rozhodně však stojí za to to zkusit. Pokud totiž zjistíte, že jste naladění stejně jako Wan, užijete si to strašlivě. ()

Reklama

somnar 

všetky recenzie používateľa

Skoro to nepůsobí jako film od Wana, mistra mrazivě vyšponovaného, kontrolovaného děsu, ale jako snímek, který se radostně pere jak sám se sebou, tak s diváky. Očividně to bylo po údajně katastrofálních testovačkách nějak přestříháváno, přesto to záhadným způsobem funguje a působí to zcela unikátně živě. Nečekal jsem to, ale tohle je po mě dost možná zatím nejlepší věc, jakou letos Warneři předvedli. ()

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Tehotná žena sa stane spolu s manželom terčom útoku neznámeho násilníka. Kvôli traume príde o svoje nenarodené dieťa, ale to nie je to najhoršie, čo na ňu čaká. - Konečne!!! nový horor, kde sa nerieši BLM, LGBT, COVID a neviem aké ďalšie výplody modernej doby. V Malignant sa James Wan naozaj vracia k svojim začiatkom, pretože niektoré scény ma doslova preniesli do momentov, keď som ako tínedžer pozeral Saw. Strih, soundtrack, scenár plný zvratov a hlavne perfektná Annabelle Wallis z toho robia šialenú jazdu, u ktorej som si želal, aby trvala aspoň dve a pol hodiny. Nevadili mi ani akčné scény, ktorými z toho režisér urobil ešte väčší chaos. Totálna pecka, ktorej sa dá vytknúť kopa vecí, ale luďom, ktorí začali s horormi po roku 2000, by mal Malignant prirásť k srdcu. Mne teda rozhodne prirástol. Až tak, že neviem Where is My Mind. ()

Wade Wright

všetky recenzie používateľa

Zkurveně ujetá jízda, která mě bavila, jako málo co za poslední dobu. Čtu to tu všude v komentářích, ale Giallo, Giallo, Giallo tohle je ono! Skvělé gore, naprosto nechutná mysteriózní zápletka, ala to nejlepší od Argenta, ještě k tomu úžasnej twist - no je to prostě nářez! Vyjít to o čtyřicet let dřív, je to kultovní na úplně stejně úrovni jako cokoli tomu podobného. Teď to působí jen jako nadprůměrná horrorová výplachovka, ale já z těhle duchovních návratů do minulosti mám prostě takovou radost. Wan mě mega překvapil a kdyby každý rok vyšlo namísto aplikací co tě zabíjou a podobnejch PG13 chujovin něco takového, byl bych moc spokojenej.  Dost mi to připomíná Neviditelného, což není náhoda, ale těší mě to. ()

Galéria (18)

Zaujímavosti (16)

  • Keď Derek (Jake Abel) napadne Madison (Annabelle Wallis) a buchne jej hlavu o stenu, tak sa na danom mieste objaví krv, no keď sa postaví, na stene už žiadna krv nie je. (Dajman)
  • Scéna na začiatku filmu, kedy Gabriel (Marina Mazepa) násilne rozbije dvere a Madison (Annabelle Wallis) hodí na zem, následkom čoho upadne do bezvedomia, symbolizuje, že sa Gabriel vnútil do jej vedomia a kontroly nad telom. Jej dvere sú neskôr vo filme zobrazené neporušené a nepoškodené, čo naznačuje, že násilná scéna sa odohrala len v jej hlave. (Dajman)

Súvisiace novinky

Hororoví mistři spojí síly

Hororoví mistři spojí síly

19.11.2022

Když se ve filmovém byznysu řekne fúze, většinou z toho nepramení moc dobré zprávy, viz studio Warner Bros. Discovery. Ta následující by ale přece jen mohla být výjimkou. Produkční společnosti Jasona… (viac)

Studio Warner Bros. přišlo s obří novinou

Studio Warner Bros. přišlo s obří novinou

03.12.2020

Poté, co před třemi týdny studio Warner Bros. oznámilo plány pro uvedení snímku Wonder Woman 1984 souběžně v kinech i na streamovací službě, a také po nedávných spekulacích, že podobný osud by mohl… (viac)

Reklama

Reklama