Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenzie (4)

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Pre mňa najslabšia epizóda, pôvodne som nadelil iba 3* ale potom som si spomenul na nechápavé pohľady dinov nad správaním ich druha zo stáda a na rozdupané vajíčka a dal veľmi slabú štvrtú hviezdičku. ()

Arkanoid 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Rozšírila sa tu choroba šialených dinosaurov. Nakazil sa aj obrovský bylinožravec, ktorý vyzabíjal svoje stádo a práve nemu musí naša dvojica čeliť. Tvorcovia pritom nezabúdajú pridať navyše klasickú hororovú/thrillerovú scénu, kedy sa dvojica na seba pozrie a bojí sa otočiť dozadu, aby radšej nevidela to, čo ich ohrozuje, či scénu úľavy spojenej s vysilením. Scéna behu za zákrutou v skalnej rokline na konci štrnástej minúty je komicky famózna. Lávové údolie s pohybujúcim sa obrazom kvôli horúcej pare tiež nesklame. Epizóda dominuje hlavne animačne, dej je predvídateľný a postavy sú zobrazené v dosť podobných situáciách, ako sme ich už videli, no krásne kresby to zachraňujú. ()

JosefTomas 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Jeden z mála případů, kde zvyšování schopností protivníka je na škodu, neboť krom nesmyslné odolnosti nedokáže hlavním hrdinům být obstojným soupeřem a jeví se poněkud nudně, přestože před ním hrdinové utíkají pryč. Problém nastolený zde se vyřeší na můj vkus až zbytečně ploše a hlavní otázku, co byl původní moment pohromy (v tomto případě původnost původnějšího viru prvního dinosaura), seriál nechce zodpovídat. Jedna z těch prostších epizod, přesto však povedená. ()

Reklama

Reklama