Reklama

Reklama

Série(3) / Epizódy(13)

Obsahy(1)

Skupina tínedžerov sa stretáva každý týždeň pri táboráku a rozpráva si strašidelné príbehy. Ich láska k desivým príbehom je vystavená skúške, pretože skutočný svet začína byť rovnako strašidelný ako ich príbehy. (SkyShowtime)

Recenzie používateľa jigsaw44 k tomuto seriálu (3)

Bojíte sa tmy? (2019) 

Je to pre deti, ktoré majú radi jemné prvky horroru. ()

Part One: Submitted for Approval (2019) (S01E01) 

Rachel Tesárová začne chodiť do školy a pritom si rada kreslí obrázky strašidiel. A to si všimne jedem malý tlstý týpek a od tej doby začne dostávať lístočky s detskými akože horrovými otázkami (Sú lepsi upiri alebo vlkodlaci? duchovia alebo zombíci a podobné pííčoviny). Neskor dostane mapu s tým, aby prišla v noci do lesa. Tam ju čaká pár deciek zo školy v maskách. Čo od nej kurva v takto nekrestanskú hodinu chcú? No, to aby vymyslela nejaký strasidelný príbeh a nasledujucu noc im ho povedala. Ona vymyslí nejakú píčhovinu o klišeé cirkuse. Je to síce prijebaný trapny klišoidný príbeh, ale im sa to celkom páči a nakoniec sa jej odhalia (iba ksichty) a vezmú do svojej partie. Detom, ktoré nikdy nevideli žiadny horror, a ešte s tým iba začínajú sa to bude asi páčiť. ()

Part Three: Destroy All Tophats (2019) (S01E03) 

Dobre sa to od prvého dielu rozbehlo, naberalo to potenciál, ale už v tretej časti sa to useklo. Niektoré seriály sa zbytočne naťahujú a toto sa zbytočne skrátilo. Mimochodom je to v paličke a nie v klobúku. ()

Reklama

Reklama